İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
Çoçuğun var nafaka alırsın ..
Hatta kendine bile nafaka alabilirsin ..
Ama böyle ömür geçmez .. Mesleğin var işsiz kalma tehliken yok ne düşünüyorsun ki.

bir ara kavga ettik, babama anneme kız kardeşime aldığı pijamanın parasını, gönderdiği çiçeğin aldığı alyansın parasını ayrıca çocuğun ilk muayenesi için farklı bir şehre gitmiştik o kadar km yapmış onun parası olarak 2000 lira istedi benden...

Valla erkeğin eğitimiyle merhametinin alakası yok, köydeki herkes öyle evlenmiyor tanıdıkları bildikleri insanlara referans oluyorlar bir sorun olduğunda da aracılar aile büyükleri bir araya girip hemen müdahale ediyorlar.. Internetten hiç tanımadığın bir insan hadi tanıştım uzun zaman tanımaya çalıştım desen anlıycam Allahtan organ mafyası yada başka kötü işler yapan bir adam değilmiş ... Memurmuşsunuz kendinize yetebilirsiniz .. Evlenirken habersiz evlenebiliyorsunuz da boşanmaya gelince ailenizi neden öne sürüyorsunuz.

en adi şey, benim gebelik dolayısı ile akıntılarım oluyordu sümük gibi, onları görmüş ve dedi ki İÇ ÇAMAŞIRINDA DÖL VAR, BAŞKALARI İLE YATIYORSUN, prezervatiflerim de yok, BİLİYORUM SEN ALDIN...
Ne pislik dedim içimden

ay bu ne ya bırakın bu saçma şeyleri artık inandırıcı gelmiyor yazdıklarınız kendiniz inanıyor musunuz ya

Ailem yok aslında benim, zamanında olanlar var, o konulara hiç girmicem, anlatsam mideniz bulanır, ailem yok benim

3 kez görüşüp nasıl 4. de evlenirsin
yine buna şükret, sapık çıkıp seni pazarlayabilirdi.Kalıtsal sakladığı bir hastalık olabilirdi.
Ne denir ki bu saatten sonra?Daha ne kadar böyle devam eder o da ayrı bir konu tabi.

Yukarıda Allah var,inanan inansın inanmayan inanmasın, ben kimi kandırabilirim ki kendimden başka, keşke şaka olsaydı keşke ama değil.

Dayakla bunun arasında ne fark var ki?
Yüzünüze tükürüldüğünde hissettiğiniz utanç ne olacak.
4. kezde ailenizle bile paylaşmadan evlenirken gösterdiğiniz cesareti asıl şimdi göstermek zorundasınız.
Kaybolup gitmeyi tercih etmiyorsanız eğer..

Bu adam ruh hastası farkında mısın?
Çocuğunu nasıl büyüteceksin bu zır deli adamla ..??
Kardeşim yapma etme sen kesin kararlı olursan ailende bir zaman sonra arkanda durmak zorunda kalırlar ..
Böyle evlilik mi olur ??
Ne biçim insan bu ??
Boşa şu adamı al nafakanı maaşın işin de var geçinirsin gül gibi ..
Bak anasının babasının eğitemediğini sen hiç eğitemez değiştiremezsin ..
Kocan olacak herifin sana ettiği hakaretler yenilir yutulur değil ..Kabullenme zorunda değilsin ..
Cesur ol biraz ..

herşey olabilirdi, ama bu kişi devlet memuru, ona güvendim, güvenlik soruşturması yapılmıştır, kritik bir kurumda,dolayısıyla o anlamda kendisinden bir şüphem olmadı

Bunu söyleyen adamla hala evlisiniz farkındamısınız?

herşey olabilirdi, ama bu kişi devlet memuru, ona güvendim, güvenlik soruşturması yapılmıştır, kritik bir kurumda,dolayısıyla o anlamda kendisinden bir şüphem olmadı
hala memur diyorsunuz ya bence sizi onda etkileyen tek şey ÖNEMLİ BİR KURUMDA MEMUR olması biz de memuruz ne var ki

kolay mı öyle tek başına, 1900 tl maaşla kira 500 elektrik su 700 ve bakıcı parası ile 1300 gider, nasıl geçinicem
Ailenizle konuşup destek olmalarıni isteyebilirsiniz bu durumda. Herhalde eşinize değil size inanırlar (öyle olmasını umuyorum) En azından bakıcı masrafınız olmaz, eşinizde nafaka vermek durumunda zaten çocuğu için (geliri belli sonuçta)
Ben bunları boşanın demek için yazmıyorum konu sahibi.
Karar sizin tabiki ama meslek sahibi, kolunda altın bileziği olan bir bayansınız. Burada işi olmayan bayanlar gördük , çocuğumu böyle bir ortamda büyütemem deyip arkasına bile bakmadan gidebilen.
Karar sizin, isteyince altından kalkılmayacak hiçbirşey yok. Bunu belirtmek istedim sadece.
Kolaylıklar dilerim.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Ailenize ne sirinlik yaparsa yapsin; siz ailenize anlatmiyor musunuz ne oldugunu? Ufak tefek seyler olsa tabii anlatilmaz ama hamileyken yasadiginiz seyler normal degil, hamilelik olmasa da bir kadina bu siddet ve baski normal degil.. Kendi ayaklarinizin uzerinde durma vakti gelmis, geciyor. Dogumdan sonra lutfen sadece kendinizi ve bebeginizi dusunun... Bana konusmak kolay eminim yasayan sizsiniz. Ama dogumdan sonra yapacaginiz kalmak ya da gitmek secimi cocugunuzun kaderini belirleyecek emin olun. Allah yardimciniz olsun..

Ve siz hala bu picos adidosla evliliğe devam ediyorsunuz.
2000 liraya yakin maasiniz varken.
az kalmış yakinda bu picos adidos bebek benim degil diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…