İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

Zaten psikopatım diyor derdi kadın değil para
Ayakları üzerinde duran hiçbir kadın eski eşiniz gibi bir adamı çekmez. Neden çeksin ki? Adam kaba, saygısız, seviyesiz, sevgisiz, terbiyesiz biri. Şimdiki yeni kuşak kadınlar asla sabretmez. Hem ev ekonomisine katkıda bulun, hem böyle kadir kıymet bilmez bir adamı çek, hem de işten gelip evde iş yap, yemek yap. Oldu..

Siz eski eşinize iyi dayanmışsınız. O da tahminen önceden size iyi davrandığı zamanların hatrına sabrettiniz. İşte biz kadınlar çok duygusalız maalesef. Bu kadar duygusal olmamız da erkekler tarafından suistimal ediliyor.

İş bulamadım geç gelince dövdü yemek neden hazır değil diye evde oturdum param yoktu dediğim gibi 100 bin alıyordu ailem emekli yük olmaktan korktum

Ücretli değil. Ek paketler, premium üyelik isterseniz onların ücreti var. Ama düz profil oluşturmak, matchleşmek, mesajlaşmak ücretsiz.
Biriyle konuştum o çok uzaksın diyor 46 yaşında boyumu sordu ben daha uzun arıyorum dedi ya sapık çıkıyor ya kaba normal konuşulmuyorda

İş bulamadım geç gelince dövdü yemek neden hazır değil diye evde oturdum param yoktu dediğim gibi 100 bin alıyordu ailem emekli yük olmaktan korktum
Korkunun ecele faydası olmadığını anladınız. Şimdi çalışıyorsunuz, ailenize yük değilsiniz böyle düşünmeyin. Aile olunan yerde size yük olarak bakılmaz. Yiyeceğiniz bir kap yemek, zaten kendi kişisel ihtiyaçlarınızı karşılarsınız.

Şunu unutmayın, bana verdiği üç kuruşun hesabını yapacak kişiden para alacağıma giymem, yemem, gezmem daha iyi. İsterse öyle biri değil 100 bin milyonlar kazansın umruma gelmez. Sizin de gelmesin. Verdiği üç kuruşun hesabını yapan kişi, eşiniz olmaya layık değildir. Kafa huzuru var ya hayatta her şeye değer.

Zaten kıyafet almıyorduk ki yiyecekte tehdit ediyordu bazen dolaba yiyecek almamakla
a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…