internetten ayakkabıyı nerden alıyorsunuz

melisnaz

ömrümün sahibi...
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
683
119
123
arkadaşlar onlıne alışverişte ayakkabıyı hangi siteden alıyorsunuz güvenilir bir site varmı önericeğiniz

bir çok site var ilk olarak aldığım yerlerden bahsedeyim
1-http://www.aliexpress.com/ aşırı ucuz ayakkabılar 3 tane ayakkabı aldım çok ucuza burda 160 tl olan moda ayakkabıları ordan 60 tl ye aldım kalitesinize beğendim (ürünler çinden geliyo dolayısıyla 2-3 haftayı buluyo ama değer)

2- asos.com burda bir çok markayı görüceksiniz gayet güvenilir bir size ben ve benimle birlikte 3 arkadaşım daha alışveriş yaptı sorunsuz
3- trendyol,limangoimarkafoni bunların hepsınden de alışveriş yaptım bilindiği üzere bu sitelerde çok güvenillir
4-zizigo.com orjinalligi ve güvenilirliğinde başarılı
ayrıca önerebileceğim
shopbop.com madagram.com şuan aklıma gelen bunlar
kozmatik ürünleri hakkında internet sitesi arıyorsanızda İLHAM MELEĞİ • YURTDIŞINDAN ALIŞVERİŞ SİTELERİ
iyi alışverişler

Kendim almadım ama Arkadaşım çok aldığı için rahatça diyebilirim; Trendyol harika dünyaca ünlü markalar ama indirim dönemleri gayet güzel fiyatları Tavsiye ederim : )

uygun fiyat arıyorsanız gittigidiyordan olabilir toms ayakkabılar ve superga modellerinin fiyatları çok iyi 54.90 gibi ayakkabı_çanta diye biryer var arkadaşım almış

Butigo, zizigo , trendyol . bunlardan ayakkabı aldım güvenilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…