İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

o birsüre sonra dediğin genelde bitişleri boşanma oluyor.

Esimle internette tanistik.
2002'de. 2004'te ilk gorusmemiz oldu.
2006'da sozlendik.
2007'de nisanlandik.
2009'da evlendik.
Simdi oglumuzu bekliyoruz.
Yazdigim gibi oldukca yavas ilerleyen bir iliskiydi.
Hemen hemen hergun de gorusuyorduk.
Internette cok gorusmedik.
Sadece internette tanistik. Uzun sure telefonda gorustuk.
Insan kendini bilecek.
Yasadigim halde internette tanismayi cok da saglikli bulmuyorum.
Sanirim benim gibi iyi senaryolar oldukca dusuk ihtimal.

hay ağzına sağlık

işte olaya tarafsız bakmak budur

karşındakini ne kadar tanıdığınla alakalı bir durum bu. sevgilimle internetten tanıştık 1 senedirde çıkıyoruz(gerçi şuan küsüz ama )
bende interneti sevgili bulmak için kullanmıyodum ama kısmetmiş öyle oldu
tabi ki kötü niyetli insanlarda var ama bunlar otobüste, yolda hatta arkadaşlarının arasında bile var

"kötü insanlar var mahallede var oırda var burda var " söylemi bana biraz yapılana kılıfmış gibi geliyo..
kötü insanın kötü olduğunu gözünden tipinden konuşmasından öyle yada böyle anlarsınız arkadaşım ha anlayamıosanız onu bilemiycem. bu anlamanız 3-5 gün hatta ilk anda olabilir. ama sanalda klavye arkasındaki insanın mimiklerini görmeden nasıl hemen anlıycaksınız? onunla bu birmi. bi manyakla yüzyüze konusabilirmisin, deli deli bakar insanın suratına hemen toz olursun ordan. ya klavyedeki manyağı nasıl anlıcaksın??? ya anladığında çok geç olursa???

ciddi anlamda organize tuzaklar kurabiliyorlar.. bir kadın sırf bu yüzden haksız yere hapse girmiş .. aklanana kadar neler çekmiş.. böle bi haberde okumuştum :S

daha öncede buna benzer konular açılmıştı yazmıştım gene yazayım
bende eşimle interentte tanıştım. çok sıkı dost olduk sonra yüz yüze dostluğumuz devam etti ardından birbirimize aşık olduğumuzu anladık evlenme teklif etti. hemde rüyaaa gibi beni burda tanıyanlar bilir hikayemizide. işin özü: 2005 de tanıştık 2006 da çıkmaya başladık 2007 de evlenme teklif etti 2008 de nişanlandık 2009 da da evlendik sene 2011 kızımıza hamileyim...
veee daha mükemmel bir eş bulabileceğimi sanmıyorum. Gözümün bebeği herşeyim benim. Allah herkese böyle mutlu evlilikler nasip etsin...

Bende internet gelinlerindenim eşimle 5 yıl önce tanıştık 4 yıl flört ettik 1 yıldırda evliyiz Allah nazarlardan korusun.
Dünyaya tekrar gelsem arar bulur yine onunla evlenirdim dünya tatlısı bir kocişim var.

allah şanslı olan internet gelinlerinin mutluluğunu daim etsin inşallah.

ben korkarım walla :18::18::18::18:

ay internet gelini
çok güldüm..ben normal gelin olmak isterdim
ama öyle mutlu olanlarda allah mutluluğunu arttırsın

msne kayınvalide kayınpeder geliyo, msnde kız isteniyo öyle bi mail gelmişti. bi anda o geldi aklıma.

kızlar kızmayın azcık gülümseyelim dedim , amacım dalga geçmek değil inanın

msne kayınvalide kayınpeder geliyo, msnde kız isteniyo öyle bi mail gelmişti. bi anda o geldi aklıma.

kızlar kızmayın azcık gülümseyelim dedim , amacım dalga geçmek değil inanın

evet bende görmüştüm onu
çok komik ya
benim amacımda dalga geçmek değil internet gelini diyince gülesimiz geldi heralde

ya siz herhalde evlenene kadar netten takıldığını sanıyosunuz insanların .. yahu arkadaşlar bi şekilde tanışılıyor fakat sonrası netten devam etmiyo mümkün değil görmeden aşık olamazsınız sadece camda görünen ve yazılan şeyler hoşunuza gider okadar yüzyüze tanışınca aşık olabilirsiniz sonrasında zaten hep yüzyüze görüşürsünüz zaman içinde tanırsınız hem ayrıca her önümüze gelene evet demiyoruzki ölçüyoruz tartıyoruz biçiyoruz .. ee allah beyin vermiş sağolsun .. ayrıca araştrıyorusunuz soruşturyorsunuz.. kötü her yerde var her yerde iyinin olduğu gibi.. heee her yerde dikkat etmek gerek.. insan kapı komşusunun tecavüzünede babasının tecavüzünede uğrayabilir...

kesinlikle katılıyorum artık 2011 yılında yaşıyoruz.
teknoloji tüm hayatımızda zira bu sebepten ilişkilerimizide etkiliyor olması kadar doğal bir şey yok...:82:

İnternet çıkalı evlenme oranıda boşanma oranıda artmıştır heralde
İnternet bana biraz makara işi gibi geliyor...özellikle erkekler için kız tavlama aracı can sıkıntısı giderici olarak görüledebilir.tabi yanlış anlaşılmasın herkesin kişiliği farklıdır ama genelleme yaparsak böyle.chat sayfaları vs...bi aralar is...net ,y....a gibi siteler vardı...düşünsenize bayan ve bay sevgili aramak için profillerini koyuyorlar sevdiceğinde kendisine bi sevgili arıyor siz tanışıyorsunuz..ne bilim garip geliyor bana.buralara üye olan bir adam evlendikten sonra bu alışkanlığına devam etmezmi?yada böle birinin zaten bir çok tanıdığı bayan arkadaşıda olur...
ama konumuza gelirsek kişi kendini bildikten sonra hiç bişicik olmaz gerçekten mutlu olup evlenenlerde var onlara da sonsuz mutluluklar dilerim...
internetten tanıştığın adamla dank die görüşürsen herşeye aldanırsan başına ne gelirse o kişiye müstahakBunları mutlu olanlara değil cahil olanlara söylüyorum ayrıca yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…