• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten deli gibi hastalık araştırmak..biri beni durdursun

Aynı hatayı bende yapıyorum doktor zehirli guatr var sende tedavi edeceğiz dedi netten araştırma yapıp kendime gırtlak kanseri teşhisi koydum ve tüm aile buna inanıp yas tuttuk birde

Ben panik atak tedavisini olurken ishal olup 5 kilo verdim net.den bi arastirdim kanserim diye oturup agladigmi bilirim oyuzden arastirma ayrica seker hastaligninda tipleri var, boyle dusuncelere kapilip stres yapma

Ablalarım merhaba. Ben 17 yaşındayım. Ben yaklaşık iki sene önce bir kaza geçirdim ve bu kaza sonrası dalağım alındı. Gündelik hayatımı etkilemiyor dalaksız olmak ama ileride diyabet olma riskim çok fazlaymış.

Bunu sorun etmemiştim şimdiye kadar geçen gün biraz şeker hastalığını araştırayım dedim de cidden kalpten gidiyordum. En son aşaması körlüğe kadar gidiyormuş. Çok çok fazla korktum. Belirtileri belli değilmiş ve geç fark ediliyormuş, fark edilmeyince de körlük oluşabiliyor ya da uzuv kaybı. Cidden çok kötü hissettim. Hayatım boyunca bu riskle mi yaşayacağım ya. Ve işin en kötü yanı sabahtan beri tek yaptığım şey diyabeti araştırıp korkmak. Aklımdan bi an olsun çıkmadı. Bana yardım edin lütfen..
mrb.canım bende 6 ay once bir ameliyat gecirdim bir netten arastirayim dedim aman allahim resmen gomduler beni sadece bilgi kirliligi psikolojim bozuldu surekli hastanelere gitmeye kendimi dinlemeye basladim son gittigim dr.eger boyle devam edersem psikolojik destek almami onerdi yeni yeni biraktim hastalik arastirmayi sakin korkma orda yazilanlara aldanma yoksa benim gibi hastalik hastasi olursun bu arada bende 33 yasindayim 13 yasinda gibi davranmaya baslamistim korkudan cocuk gibi olmustum:p

mrb.canım bende 6 ay once bir ameliyat gecirdim bir netten arastirayim dedim aman allahim resmen gomduler beni sadece bilgi kirliligi psikolojim bozuldu surekli hastanelere gitmeye kendimi dinlemeye basladim son gittigim dr.eger boyle devam edersem psikolojik destek almami onerdi yeni yeni biraktim hastalik arastirmayi sakin korkma orda yazilanlara aldanma yoksa benim gibi hastalik hastasi olursun bu arada bende 33 yasindayim 13 yasinda gibi davranmaya baslamistim korkudan cocuk gibi olmustum:p

:halay::halay:kendimi gördüm cidden

Back
X