Bulurum içten içe biliyorum eninde sonunda bulurum kafamı sokacak bir yer.
Ülke-şehir farklı yerleri gezip buldum.
Ama hep büyük konuşurdum işte gerçek hayatta görmeden, gezmeden tutmam ben derdim
Şimdi yeni iş arkadaşlarım ve hocam diyor ki gelmeden bir yer tut
İçlerinden bir çocuk önerdi eğer bir yeri beğenirsem, benim için gidip bakarmış gerçek mi değil mi, nasıl şekli vs diye
Sizce internetten ev tutulur mu? Hiç tuttunuz mu?
Güzel veya korku hikayelerini duymayı bekliyorum
Evi başka ülkede tutacağım bir de öyle bir şey var
Ülkeye girer girmez de karantina olacağı için ya otelde 2 hafta oyalanıp büyük para ödemek sonra oraya gidip aramak var
Bir de evimi bulsam hemen gidip yerleşmek var
Bir de ben yalnız yaşamak istiyordum acaba ondan vaz mı geçsem, ilk aşamada kötü mü olur yeni bir yerde
Kafam çok karıştı, bir yanda prensiplerime karşı bir durum, öte yanda pandemi döneminde taşınma şartları ve iş arkadaşlarımın tavsiyeleri
Ev tutmayı bırakın kardeşim o şekilde ev aldı :) Kamera ile gezdirmişler adım adım .Gayette memnun taşındı oturuyor bir süpriz olmadıBulurum içten içe biliyorum eninde sonunda bulurum kafamı sokacak bir yer.
Ama hep büyük konuşurdum işte gerçek hayatta görmeden, gezmeden tutmam ben derdim
İçlerinden bir çocuk önerdi eğer bir yeri beğenirsem, benim için gidip bakarmış gerçek mi değil mi, nasıl şekli vs diye
Ülkeye girer girmez de karantina olacağı için ya otelde 2 hafta oyalanıp büyük para ödemek sonra oraya gidip aramak var
Bir de ben yalnız yaşamak istiyordum acaba ondan vaz mı geçsem, ilk aşamada kötü mü olur yeni bir yerde
Kafam çok karıştı, bir yanda prensiplerime karşı bir durum, öte yanda pandemi döneminde taşınma şartları ve iş arkadaşlarımın tavsiyeleri
2 kere internetten ev tuttum, biri Almanya'ya biri de İngiltere'ye taşınmadan önceydi. Hangi ülke bilmiyorum ama genelde oldukça bilindik siteleri oluyor. Oradan iletişime geçerek kolaylıkla ev tutabilirsiniz. Sadece öncesinde çok yüksek meblalar da ödeme yapmamaya dikkat edin ve resim/video talep edin. Hatta ev sahibi ile evden online görüşme talep edebilirsiniz. Şansınız bol olsunBulurum içten içe biliyorum eninde sonunda bulurum kafamı sokacak bir yer.
2 kere internetten ev tuttum, biri Almanya'ya biri de İngiltere'ye taşınmadan önceydi. Hangi ülke bilmiyorum ama genelde oldukça bilindik siteleri oluyor. Oradan iletişime geçerek kolaylıkla ev tutabilirsiniz. Sadece öncesinde çok yüksek meblalar da ödeme yapmamaya dikkat edin ve resim/video talep edin. Hatta ev sahibi ile evden online görüşme talep edebilirsiniz. Şansınız bol olsun
Anneannem için biz internetten ev bulduk.ben detaylı baktım telefonla da görüştüm ama açıkçası korktum.annem ben bakabilirim dedi eve gitti baktı.cok içime sinmedi ama acelemiz vardı evi tuttuk.suan 5 ay oldu gayet rahat.ev de iyi memnun kaldık.arkadasin gider bakarım demiş bence bı baksın sana ona göre fikir verir.
İnternetten hiç tutmadım ama internetten kiraya verdim vermez olaydım. Yeni evin ağzına tükürüp 3 aylık kira takıp camları bile kırıp gitmişlerdi. Allahından bulasıcalar. Bir an İnternet diyince dökülesim geldi kusura bakmayın.
Eve bakacak olan kişi sizi ya görüntülü arasın evi siz de görün, yada video çekip size atsın. Böylece siz de gidemeseniz de görmüş kadar olursunuz evi.
Ev tutmayı bırakın kardeşim o şekilde ev aldı :) Kamera ile gezdirmişler adım adım .Gayette memnun taşındı oturuyor bir süpriz olmadı
2 kere internetten ev tuttum, biri Almanya'ya biri de İngiltere'ye taşınmadan önceydi. Hangi ülke bilmiyorum ama genelde oldukça bilindik siteleri oluyor. Oradan iletişime geçerek kolaylıkla ev tutabilirsiniz. Sadece öncesinde çok yüksek meblalar da ödeme yapmamaya dikkat edin ve resim/video talep edin. Hatta ev sahibi ile evden online görüşme talep edebilirsiniz. Şansınız bol olsun
Aynı şekilde genelde expatlara hitap eden güveilir bir emlakçıdan tutmuştum ben de ilk evimi. Gayet kolay oldu hemen eşyalarımı koydum.
Konu sahibesi bence olur ama acente/emlakçı için mutlaka Google yorumlarına bak millet ne demiş, profesyonel mi, hızlı mı diye. Gidip bakan çocuk da görüntülü arasın. Gidip bakacak biri olması büyük şans ben olsam otele para vermez tutardım. Hangi ülke?
Hani ülke orda olan kişiler vardır belki size daha güzel fikirler verirler..
Üzüldüm başınıza gelene ya, siz nerede yayınladınız ilanı
Benden referans, kredi kontrol vs istiyor ev sahipleri genelde ödeyebilecek durumda mıyım vs diye
O da ilginç geldi her yerin kuralı başka demek ki
Facebook'ta sahibinden satılık ve kiralık sayfası vardı oradan sahibinden yazıyordu aradım.detayli konuştum.annem 2 gün sonra evi görmeye gitti ev sahibi gelmis evi gezmisler depozito verdik biz önce anahtarı aldık.abonelik açıktı gelen ev sahibinin üzerineydi o zaman emin oldum ben.Peki emlakçı mıydı baktığınız yoksa böyle ev sahiplerinin listelediği bir yer mi?
Şimdi sosyal medyadan da başlamış insanlar kiralamaya
Çok değişmiş ya
Önceden mi verdiniz parayı yoksa kontrat ile mi?
Kusura bakmayın çok sordum ama başkalarının tecrübelerinden bir şeyler çıkartıp öğrenmek istiyorum
Kanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?