Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk internetten güvenilir bir saç alacağımız yer

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhaba kızlar, ben postiş kahkul almak istiyorum. fakat yaşadağım şehirde böyle bir imkan yok internetten alacağım ve gerçek saç olmasını istiyorum. güvenebileceğim tavsiye edeceğiniz yerler varmı deneyenlar tecrübe edenler tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

merhaba kızlar, ben postiş kahkul almak istiyorum. fakat yaşadağım şehirde böyle bir imkan yok internetten alacağım ve gerçek saç olmasını istiyorum. güvenebileceğim tavsiye edeceğiniz yerler varmı deneyenlar tecrübe edenler tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

mrb arkadaşım bende netten aldım şuanda çıtçıtlarımı satıyorum sahibinden.comu tavsiye ederim çıtçıt almak istersen yardımcı olurum

internetten bu işlere girme derim, büyük şehirde tanıdığın varsa onlara sipariş ettir arkadaşım.. umarım her sey yolunda olur..

Back
X