internetten tanisilan erkekkkkk

erkeklerde şu mantık var .nette takılıyorsa kız aranıyordur .yani böle düşünüyorlar bizim medeni erkekler . okumuşuda var bir ara arkadaşım bir doktorla tanışmıştı galiba hatırlıyorum adam ilk günden evine davet etmişti yani düşün iğrenç ya . en basit fahişeye bile bu muammele yapılmıyorken onlar kim oluyor böyle konuşabiliyorlar .?bir süre geçmesi lazım bir samimiyet olması lazım bazı konuları açarken . arkadaşım istemedi diye kızı bırakmıştı bri daha aramadı arkadaşımda üzülmüştü hatırladım şimdi . böyle olaylar çok oluyor bence netten uzak dur . giyin süslen çık dışarı gez arkadaş ortamlarına takıl tatile çık mutlaka birileri olucaktır sana uygun . pc başında kendini tüketme saçma sapan insanlarla . nette takılan adamdan kocalık bekleme . onlar alışmış otamatiğe bağlamış zaten . sen olmazsan başka kız olur yani onlar için .

kariyer sahibi olunca düzgün olunmuyor ki arkadaş önce bunu kavramalı bence .

Haklisiniz.Egitim cehaleti alır esseklik baki kalır diye bosa dememişler.
bu kızımız hani okumuş işi gücü kariyeri var diye serseri olmaz demek istiyor ama öyle değil hiç . asıl o tipler ukala ve şımarık oluyor paraları var diye . okumakla adam olunmaz ki .

Düzgün bnadir denk gelir kadını da erkeği de orada genellikle günlük ilişkiler peşinde sen hayır desen ne olacak evet diyen sayısı az değil ondan bu rahatlık var

Herkes ayni kaliba sokulamaz elbet. Düzgün ve seviyesini korumasini bilenler de vardir tabi. Benimde karsima farkli farkli insanlar cikti diyebilirim. Simdiye kadar hayatimda iki insan ile görüstüm. Biri kendi benligini sonrasinda ortaya serdi ikincisi ile ise simdi yaklasik bir yildir iliskim var. Hatta ailem ile de tanismistir.

Sosyal aglarda maalesef, bu tür insanlar eksik olmuyor. Gercek hayatinda asilini sergilemeyenler ise bunu sosyal aglarda cesaretlenerek keyfince sergiliyorlar.

Ister bu yüksek lisansli insan olsun yada ciragin usagi olsun. Kültürlü olani da yeri gelir Simit satan cocuk kadar kaliteli olamiyor.

Biz de internetten tanışmıştık ama öyle birini arayayım da bulayım niyetiyle ararsan öylelerini bulursun Bu işler kısmet internette de çıkar karşına çıkabilir ama ararsan olmaz, gerçek hayatta da böyle aramayla olmaz bu işler

Katiliyorum sana, hersey olacagina varir ama zorlamadan. Ben bile tesadüfen bu sekil bir ilerlemeye ulastim. Bastan iliskinin "i"sini bile düsünmezdik..

Katiliyorum sana, hersey olacagina varir ama zorlamadan. Ben bile tesadüfen bu sekil bir ilerlemeye ulastim. Bastan iliskinin "i"sini bile düsünmezdik..
Aynı şekilde :) hatta internetten tanıştık diyemiyorum ben o beni uzaktan uzaktan takip etmiş İzimi bulmuş kalkmış gelmişti çok güzeldi Neyse işte bitti ama

Aynı şekilde :) hatta internetten tanıştık diyemiyorum ben o beni uzaktan uzaktan takip etmiş İzimi bulmuş kalkmış gelmişti çok güzeldi Neyse işte bitti ama
Eskilerde yasananlar, uzun sürelik olmasa bile bir ani hatira ve tecrübe olabiliyor insana.

21-22 yasimda birisi ile tanismistim Skype Konferansinda arkadaslarla beraber sohbet ederken, eski ciktigim insani da tanimis oldum, 2-3 yil sonra noktayi koyduk. Aslinda ilk senesinde olumsuzlasmaya baslamisti ama cahillik iste, iyi olur diye bekledik söm söm.
Bu tür seyler bile insana ders olabiliyor veya bir ani olarak siziyor insanin gecmisine. Yeni bir iliskiyi beklemezsen, hatta sevgilim ile tanistigimda sadece "arkadaslik" dememe ragmen, ikimiz birbirimize kapildik.. eh Internet'de böyle tesadüflere vesile olabiliyormus.

Ne eskisi kardeş daha dün ayrıldık içim yanıyooorrr

o insanlar düzgün değil zaten. interneteki çoğu kişi macera ve başka şey derdinde. kısaca 10 kişide 1 belki. şansını zorlama bence

ilk asik oldugum adami Internet üzerinden tanidim...Cok sevdim. 6 Yil kalbimde o vardi.
Sonuc tabiki hüsran =)))) Ailem istemedi. Bende Ailemin rizasi olmadan onunla evlenemezdim. Ilk yillar kiyamazdi. Ailem istemeyince, basladi tehditlere...Öldürürüm, rezil ederim. Ardindan küfürler...Agiza alinmayacak sekilde. Aileme mesaj atmalar, namusuma Kadar dil uzatmalar...Neler neler. Yazarken kolay yaziyorumda, o günleri yasarken cok zor gecirdim. Tehditlerini gerceklestirdi tabiki. Kendince beni rezil etti Aileme Akrabalarima. Yalniz su an bilmedigi birsey var :) O ne beni nede Ailemi yikabildi, sadece bizi güclendirdi.

Simdi evliyim esimi cok seviyorum ve bir bebek bekliyoruz, Rabbime bin sükür..

herkes kötü degil elbette, ama sen yinede cok dikkatli ol............ Hakkinda hayirlisi olsun

Ben de internetten birçok kişiyle tanıştım ama başıma hiç böyle şeyler gelmedi. Hatta çok iyi kariyer durumu olan kişilerle de tanıştım, gerçi benim tanışa amacım sevgili olma düşüncesi falan değil arkadaşça sohbet ediyoruz. İnternette herkes böyledir diye bir kaide yok genelleme hiçbir durumda yapılmaz ancak insan biraz kafasını kullanıp iyiyle kötüyü ayırt edebilmeli, sen edememişsin demek ki.

son care dusundümde saka gibi seler oldu insanlar nasil evleniyor bu netten
bnde netten tanıştım eşimle. netteki her insan kötü olcak diye birsey kendinden pay çıkart. ya da reelde her insan iyi diyebiliyor msn tabiki de hayır. rabbim hayırlı iinsanlarla tanışmayı nasip eylesin inşaALLAH.

face ve instagramda gayet okul is aile cevresi belli olan insanlar hatta is camiyasinda unlu bir ailenin ogluyla bile tanismisligimiz olduki o bile kendisine yakismayan laubalilik yapmisti
Siz yazarsaniz tabiki laubalilik yapar ama erkek yazsaydı sizi begenip netten sapik sözler olmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…