- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
kariyer sahibi olunca düzgün olunmuyor ki arkadaş önce bunu kavramalı bence .E şimdi sen diyorsun kariyer sahibi,düzgün bir adam diye. Şimdi bu adam sosyal hayatta tanıştığı kadına nasıl eve gider miyiz desin ? Diyemez,o özgüven o rahatlik yok çünkü. İnternet çok rahat bi ortam. İnsanlar kendilerini oldugu gibi degil olmak istedigi gibi gösteriyor. Ha düzgün birileri muhakkak vardır. Samanlikta iğne aramak gibi. Bulabilirsen ne ala. Ayrıca herkez değil herkes (evet söylemesem catlardim)
Haklisiniz.Egitim cehaleti alır esseklik baki kalır diye bosa dememişler.kariyer sahibi olunca düzgün olunmuyor ki arkadaş önce bunu kavramalı bence .
bu kızımız hani okumuş işi gücü kariyeri var diye serseri olmaz demek istiyor ama öyle değil hiç . asıl o tipler ukala ve şımarık oluyor paraları var diye . okumakla adam olunmaz ki .Haklisiniz.Egitim cehaleti alır esseklik baki kalır diye bosa dememişler.
Biz de internetten tanışmıştık ama öyle birini arayayım da bulayım niyetiyle ararsan öylelerini bulursun Bu işler kısmet internette de çıkar karşına çıkabilir ama ararsan olmaz, gerçek hayatta da böyle aramayla olmaz bu işler
Aynı şekilde :) hatta internetten tanıştık diyemiyorum ben o beni uzaktan uzaktan takip etmiş İzimi bulmuş kalkmış gelmiştiKatiliyorum sana, hersey olacagina varir ama zorlamadan. Ben bile tesadüfen bu sekil bir ilerlemeye ulastim. Bastan iliskinin "i"sini bile düsünmezdik..
Eskilerde yasananlar, uzun sürelik olmasa bile bir ani hatira ve tecrübe olabiliyor insana.Aynı şekilde :) hatta internetten tanıştık diyemiyorum ben o beni uzaktan uzaktan takip etmiş İzimi bulmuş kalkmış gelmiştiçok güzeldi Neyse işte bitti ama
Ne eskisi kardeş daha dün ayrıldık içim yanıyooorrrEskilerde yasananlar, uzun sürelik olmasa bile bir ani hatira ve tecrübe olabiliyor insana.
21-22 yasimda birisi ile tanismistim Skype Konferansinda arkadaslarla beraber sohbet ederken, eski ciktigim insani da tanimis oldum, 2-3 yil sonra noktayi koyduk. Aslinda ilk senesinde olumsuzlasmaya baslamisti ama cahillik iste, iyi olur diye bekledik söm söm.
Bu tür seyler bile insana ders olabiliyor veya bir ani olarak siziyor insanin gecmisine. Yeni bir iliskiyi beklemezsen, hatta sevgilim ile tanistigimda sadece "arkadaslik" dememe ragmen, ikimiz birbirimize kapildik.. eh Internet'de böyle tesadüflere vesile olabiliyormus.
o insanlar düzgün değil zaten. interneteki çoğu kişi macera ve başka şey derdinde. kısaca 10 kişide 1 belki. şansını zorlama benceSelam bayanlar. sosyal hayati pek olmayan biri olarak internetten birilerile tanismayi denedim. ama basima surekli sapik diyebilicegim erkekler geldi. face instgrm swarm gibi sitelerden denedim. mesela daha bulusmadan seviyeli konusurken sapikca sakalar veya eve gelirmiyim diye agiz aramalar gibi.. duzgun isindegucunde kariyerli insanlar bunu yapiyor. sirf internet diyemi boyle davraniyorlar yoksa buzamanda herkezin niyeti bozulmusmu. basina boyle olaylar gelenler varmi tek benmiyim.merak ediyorum dogrusu
Daha dün olmus ise, dur yangina körük ile gitme. Belki düzene girer.Ne eskisi kardeş daha dün ayrıldık içim yanıyooorrr
Anaaa nldu canım niye ayrildiniz oyleNe eskisi kardeş daha dün ayrıldık içim yanıyooorrr
Şu oldu da ondan ayrıldık diyecek bişey yok İki ayra yakın süren huzursuzluk herşeyden çıkan tartışmalar vs Dün bitti dedik bittiAnaaa nldu canım niye ayrildiniz oyle
bnde netten tanıştım eşimle. netteki her insan kötü olcak diye birsey kendinden pay çıkart. ya da reelde her insan iyi diyebiliyor msn tabiki de hayır. rabbim hayırlı iinsanlarla tanışmayı nasip eylesin inşaALLAH.son care dusundümde saka gibi seler oldu insanlar nasil evleniyor bu netten
Siz yazarsaniz tabiki laubalilik yapar ama erkek yazsaydı sizi begenip netten sapik sözler olmazdiface ve instagramda gayet okul is aile cevresi belli olan insanlar hatta is camiyasinda unlu bir ailenin ogluyla bile tanismisligimiz olduki o bile kendisine yakismayan laubalilik yapmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?