internetten tanisilan erkekkkkk

Tabii netten ki herkes sapık değil. Ama ben erkek olsam, biri sadece facebook profilime, twitter fotoma bakıp benimle iletişim kurmaya çalışsa ben de bu kız aranıyor derim.
Nasıl seçiyorsun ki konuşmak istediğin insanı, böyle birilerine yanaşmak çok saçma.
Belki dil forumlarında ya da ortak ilgi alanı olan insanların bir araya geldiği portallarda bir insanla tanışman daha doğal olur. Onda bile evlilik amaç olmamalı. Arkadaş diye bakacaksın, olmuyorsa zorlamayacak, hemen umutlanmayacaksın.
Son seçenek de evlilik siteleri. Bu şekilde evlenen insanlar tanıyorum.

Canım sana şöyle söyleyeyim ben pek ters bakmam böyle seylere cunku normal hayatta hic ortak ortamin olmadigi hic tanimadigin biriyle tanima sansin pek olmuyor yada cok uygunsundur ama ortak ortam ortak arkadas cevresi olmadi mi nereden taniyacaksin. Buyuzden internetten tanismak olabilir diye dusunuyordum. Ama en yakin arkadasim internetten tanisti ve 6yildir falan cikiyorlar. Birgun ben erkek arkadasim ve o ciftle oturuyorduk. Konu iliskiler tanisma falandi baska birinden bahsediyorduk sanirim. Arkadasimin o internetten tanistigi ve ilk sevgilisi olan 6yillik tanidigi adam dedi ki arkadasima 'bizim tanismamizda kotuydu ben oyle herkese yaziyordum ciddiye de almamistim utaniyorum ailemden biri nasil tanistiniz diye sorunca yalan uyduruyorum. Gorup begenip tanismak istemek apayri bi duygu' dedi. O daha sakaya vurarak daha yumusak soyledi ama konunun özü buydu. Arkadasim o an zaten nasil bozuldu uzuldu anlatamam. Oluyor olmasina ciddi uzun iliskiler ama erkekler de ciddi gozuyle yaklasmiyorlar ilk etapta. Zaten arkadssimin fedakarligiyla yuruyen bir iliski olur kendilerininki. Erkek gorup etkilenmek konusmak icin cabalamak kisacasi flört etmek istiyor ilk etapta. Oyuzden interneti takilmalik ortam olarak görüyorlar

Canım bak şurdan pay biç: Burası kadinlarkulubu yani hepimiz kadınız ve kimse kimseye yan gözla bakamz ama kimse kendi bilgisini vermiyor kimse de fotoğrafını koymuyor. Neden? Çünkü burası internet. Dipsiz kuyu.

Şimdi eline imkan versen herkesin niyeti bozulur üç beş adam gibi adamın dışında. Zaten adamın hayatı düzgün gitse internette ne arasın? Ya asosyaldir ve sapkın fikirleri vardır, ya da kendi özel hayatında biri zaten vardır heyecan arıyodur. Üzgünüm ama bence internet işine bulaşma, orda tanıştığın kimsee de bilgilerini verme

Canım hiç bulaşma bu tarz şeylere.Sanalda herşeyleri yalan olabiliyor.Sanalda tanışıp başlarına çok kötü şeyler gelen insanlar duyduk.Ve bu tarz adamlar birçok kızla aynı anda ilgileniyorlar.Çok nadir de olsa tanışıp evlenenler falan oluyor ama onların da çoğu yürümüyor.Dışarıdan tanıdığın,bildiğin insanlarla muhatap ol.Tabii şimdikilerin birçoğu kötü ama bakarsın iyisi çıkar karşına.

tabii internette mantıklı düzgün dürüst insanlar var ama onlara denk gelmek inan o kadar zor ki bu yüzden sanal ilişkiler pekte iyi değil mutlu olanlar var yalan yok yinede mutlu olanları görüp aldanmamak lazım şans işi birazda :)

Milyonda bir maalesef çok doğru canım bu arada iyi akşamlar :)

KIZLAR BENIM GIBI KISILERLE KARSILASAN YOKMU VEYA TAM AKSI DURUM. INTERNETTEN TANISMALARI MERAK EDIYORUM GERCEKTEN
Ben eski nişanlımla internette tanışmıştım. 14 yaşında çıkmaya başladık, 26 yaşında ayrıldık. Yani iyi biriydi, gözümün içine bakardı ama ben internetten tanışıp hayır getiren bir ilişki görmedim. Sen en iyisi mi uzak dur, elbet senin de var kısmetin...

Türkiye de tecavüz olaylarının ve dolandırmaların çoğu internet üzerinden tanışmalar ile oluyor ., ve yine Türkiye de evliliklerin fazla bir kısmını internet üzerinden tanışmalar alıyor . Yani iki ucu b.klu deynek bacım ..
Yine de çok takılma internete sonuçta sanal alem .

İnternette birileriyle tanışmak bana çok demode geliyor. İşi gücü olan, doğru dürüst biri internette partner aramaz. Yalnızca sosyal çevresi olmayan, gerçek hayatında pek de tercih edilmeyen tipler bunu yapar. Çünkü internette direkt bir temas olmadığı için en çürük taraflarını ballandırarak satarlar.

Son düzenleme:
Ya bende netten tanıştım moralimi bozuyosunuz.naz da etmedim ki hiç. Napsam ki beni tavlama için HC fırsat vermedim.başta çiçekler alan adam şimdi ben demeden aramiyo bile.napayim

İnternette tanışıp düzgün bir evlilik yapanda var,kaçırılıp tecavüze uğrayan ve ya dolandırılanda var.Ne olacağını önceden bilmek mümkün değil o yüzden hiç bulaşmamak lazım.Ama arkadaşlarında dediği gibi düzgün insanı bulabilmek çok çok zor ve sayısıda azdır öyle kişilerin.

Bende esimle fcbk ta tanistim ama tabiki ole birini bulayim die bi dusuncem yoktu hatta ole yazar yazar dururdu bn cevap vermez sinir ederdim o kadar umrumda olmazdi.
Evlerimizin arasinda 10 dk mesafe varmis ama hic gormedik birbirimizi 5 sene sewgili kaldik 3sene oldu ewliyiz sukur idare ediyoz ama zor yani dedikleri gibi milyonda bir ii niyeti pis olmayan birini bulcanda citti olcan..

Aynen bu şekil düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…