- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Canım sana şöyle söyleyeyim ben pek ters bakmam böyle seylere cunku normal hayatta hic ortak ortamin olmadigi hic tanimadigin biriyle tanima sansin pek olmuyor yada cok uygunsundur ama ortak ortam ortak arkadas cevresi olmadi mi nereden taniyacaksin. Buyuzden internetten tanismak olabilir diye dusunuyordum. Ama en yakin arkadasim internetten tanisti ve 6yildir falan cikiyorlar. Birgun ben erkek arkadasim ve o ciftle oturuyorduk. Konu iliskiler tanisma falandi baska birinden bahsediyorduk sanirim. Arkadasimin o internetten tanistigi ve ilk sevgilisi olan 6yillik tanidigi adam dedi ki arkadasima 'bizim tanismamizda kotuydu ben oyle herkese yaziyordum ciddiye de almamistim utaniyorum ailemden biri nasil tanistiniz diye sorunca yalan uyduruyorum. Gorup begenip tanismak istemek apayri bi duygu' dedi. O daha sakaya vurarak daha yumusak soyledi ama konunun özü buydu. Arkadasim o an zaten nasil bozuldu uzuldu anlatamam. Oluyor olmasina ciddi uzun iliskiler ama erkekler de ciddi gozuyle yaklasmiyorlar ilk etapta. Zaten arkadssimin fedakarligiyla yuruyen bir iliski olur kendilerininki. Erkek gorup etkilenmek konusmak icin cabalamak kisacasi flört etmek istiyor ilk etapta. Oyuzden interneti takilmalik ortam olarak görüyorlarSelam bayanlar. sosyal hayati pek olmayan biri olarak internetten birilerile tanismayi denedim. ama basima surekli sapik diyebilicegim erkekler geldi. face instgrm swarm gibi sitelerden denedim. mesela daha bulusmadan seviyeli konusurken sapikca sakalar veya eve gelirmiyim diye agiz aramalar gibi.. duzgun isindegucunde kariyerli insanlar bunu yapiyor. sirf internet diyemi boyle davraniyorlar yoksa buzamanda herkezin niyeti bozulmusmu. basina boyle olaylar gelenler varmi tek benmiyim.merak ediyorum dogrusu
Selam bayanlar. sosyal hayati pek olmayan biri olarak internetten birilerile tanismayi denedim. ama basima surekli sapik diyebilicegim erkekler geldi. face instgrm swarm gibi sitelerden denedim. mesela daha bulusmadan seviyeli konusurken sapikca sakalar veya eve gelirmiyim diye agiz aramalar gibi.. duzgun isindegucunde kariyerli insanlar bunu yapiyor. sirf internet diyemi boyle davraniyorlar yoksa buzamanda herkezin niyeti bozulmusmu. basina boyle olaylar gelenler varmi tek benmiyim.merak ediyorum dogrusu
Canım hiç bulaşma bu tarz şeylere.Sanalda herşeyleri yalan olabiliyor.Sanalda tanışıp başlarına çok kötü şeyler gelen insanlar duyduk.Ve bu tarz adamlar birçok kızla aynı anda ilgileniyorlar.Çok nadir de olsa tanışıp evlenenler falan oluyor ama onların da çoğu yürümüyor.Dışarıdan tanıdığın,bildiğin insanlarla muhatap ol.Tabii şimdikilerin birçoğu kötü ama bakarsın iyisi çıkar karşına.Selam bayanlar. sosyal hayati pek olmayan biri olarak internetten birilerile tanismayi denedim. ama basima surekli sapik diyebilicegim erkekler geldi. face instgrm swarm gibi sitelerden denedim. mesela daha bulusmadan seviyeli konusurken sapikca sakalar veya eve gelirmiyim diye agiz aramalar gibi.. duzgun isindegucunde kariyerli insanlar bunu yapiyor. sirf internet diyemi boyle davraniyorlar yoksa buzamanda herkezin niyeti bozulmusmu. basina boyle olaylar gelenler varmi tek benmiyim.merak ediyorum dogrusu
Milyonda bir maalesef çok doğru canım bu arada iyi akşamlar :)tabii internette mantıklı düzgün dürüst insanlar var ama onlara denk gelmek inan o kadar zor ki bu yüzden sanal ilişkiler pekte iyi değil mutlu olanlar var yalan yok yinede mutlu olanları görüp aldanmamak lazım şans işi birazda :)
doğru diyorsun kuzum milyonda bir çıkıyor işte iyi akşamlar dilerim bende :)Milyonda bir maalesef çok doğru canım bu arada iyi akşamlar :)
Ben eski nişanlımla internette tanışmıştım. 14 yaşında çıkmaya başladık, 26 yaşında ayrıldık. Yani iyi biriydi, gözümün içine bakardı ama ben internetten tanışıp hayır getiren bir ilişki görmedim. Sen en iyisi mi uzak dur, elbet senin de var kısmetin...KIZLAR BENIM GIBI KISILERLE KARSILASAN YOKMU VEYA TAM AKSI DURUM. INTERNETTEN TANISMALARI MERAK EDIYORUM GERCEKTEN
Dedim ya milyonda bir onuda kaybetmezsse tabi :)Arkadaşım netten tanışıp evlendi
Ayrıntısını da yazayim:Dedim ya milyonda bir onuda kaybetmezsse tabi :)
Ne mutlu ne mutlu bir ömür sürsün inşallah :)Ayrıntısını da yazayim:
Fbden mesaj yolladı esi
Sen çok yaşa emiCnm cidden facebookta vb sitelerde dolu boyleleri o yuzden hic o topa girmiyorum genelde online oyunlardan tanisiyorum
İnternette birileriyle tanışmak bana çok demode geliyor. İşi gücü olan, doğru dürüst biri internette partner aramaz. Yalnızca sosyal çevresi olmayan, gerçek hayatında pek de tercih edilmeyen tipler bunu yapar. Çünkü internette direkt bir temas olmadığı için en çürük taraflarını ballandırarak satarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?