İnternetten tanışıp evlenen var mı aramızda?

bende nişanlımla nette tanıştım sayılır ama biz bir hafta nette görüştük sonra telefon ve 10 gün sonra buluştuk . nette tanışılabilir bo çok doğal artık ama sanal sevgiii yada aşk bunlara kulak asmayın derim ilk tanışma nette olsun bu sorun değil ama en yakın zamanda çiftler birbirini görüp yüzyüze konuşmalı. sanalda başlayan bir iliişki mutlaka gerçeğe taşınmalı

ilişki uzmanlarıda bunu söylüyor zatenn ... bir arkadaşım nette tanıştığı biriyle uzun süre netten görüştü yüz yüze geç görüştüler ve sonuç yıkıcı oldu :bbo: birbirlerine aşkım canım bilmem ne diyorlardı ama yüzyüze gelince herşey ters yüz oldu resmen böyle bişeyi kimse yaşasın istemem valla

ALLAH HERKESİ HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSINNa.s.

benim erkek kardeşimde nette tanıştı evlendiler 5 yıldır çok mutlular ama bu değildirki herkes mutlu olacak

benim iki çok samimi arkadaşımda netten tanıştıkları kişilerle beraberler.Biri 1 yıllık evli diğeri ise 6 aydır nişanlı ve çok mutlu.Demek ki çok fazla önyargılı olmamak gerekiyor.

benimde arkadaşım netten tanıştığı çocukla şimdi nişanlı ve evlencekler
çok da aşıklar ve mutlular
Allah bozmasın

Kızlar benim yakın bir arkadaşım netten 6 ay biriyle yazıştı , netde herşeyi konuşmuşlar aile , iş ,özel hayat , maddi durum....., benim arkadaşım 30 yaşındaydı , çocuk da yazışırken 30 yaşındayım demiş...neyse bunlar 6 ay sonra buluştular.Çocuk yaşını yalan söylemiş aslında 25 yaşındaymış...Arkadaşım çocuğa yaşı konusunda neden yalan söylediğini sorunca sana 25 yaşındayım deseydim sen benle konuşmazdın , ben seni çok beğendim , aşık oldum vs...benim için yaş farkının önemi yok demiş...benim arkadaşda çocuğu görünce çok beğnemiş aşık oldum dedi ve çocukda yaş konusunda öyle açıklama yapınca pek takılmadım dedi ..bunlar 2 ay devamlı görüştüler ve 2 ayın sonunda aniden ayrıldılar..Ayrılma nedeni yaş oldu , çocuk arkadaşıma ailem senin yaşın büyük olduğu için seni kabul etmez , babam beni red eder ,biz senle dost kalalım gibi saçma sapan bahaneler söylemiş...arkadaşım çok zor günler geçirdi , doğal olarak kendini kullanılmış , duyguları ile oynanılmış hissetti.kızcağız çok zor günler geçirdi...çocuk ise sonrasında ne aradı nede sordu...

bu soru o kadar çok sorulduki bu sitede tatlicadiarzu
biz 3-4 aylık bi konuşma üstüne 2003 ağustosta görüştük tanıştık ama tamamen dosthane duygularla sanal bi aşk yaşamadık ama ilk görüşte aşık oldum ben o sonradan oldu :icecream:
2006 mayısta nişanlandık
2007 kasımda evlendik :asigim:

ne güzel herkes mutlu mesut yaşıo.bende biriyle tanışmıştım buluştum o bana deliler gibi aşık oldu ama ben ona karşı hiçbişey hissedemedim.telefonda çok uzun süre konuştuk ama daha sonra ayrılmak istediğimi belirttim çnkü olmuodu içimde ona karşı hiçbişey yoktu ben hep dosthane yaklaşmıştım çnkü.şimdi ne yapıor ne ediyor bilmiorum.ama şimdiki aşkımla çok şükür mutluyumm .tüm mutluluğua ulaşan arkadaşlarada mutluluklarının daim olmasını diliorumm

bende varım arkadaslar :) suan evlıyız daha henuz 1 aylık gercı sadece nıkahımız oldu ama hazırandada dugunumuz olacak sanırım gezsem dunyayı dolassam bulamazdım onun gıbı bırını allah hayırlı yazı yazsın onemlı olan bu nerde tanıstıgının hıcbır onemı yok aıleler bulur ama anlasamazsın boyle ornek cok var etrafımızda sızın yok mu allahım herkesın gonlune gore bır es nasıp etsın ınsallah cunku es hayatın yarısı demek bence o olmadan eksık gıbıyım sankı rabbım ayırmasın ınsallah bızı ve tum sevenlerı....

kızlar bence internetten tanışmaktan korkmayın. ben eşimle netten tanışmadım ama belki netten tanışsaydım daha çok tanıma fırsatım olurdu.. çünkü sadece bi kaç kere beni ziyarete geldi , bi de tlf. konuşmaları işte.
topu topu 6-7 ay tanışma sürecinden sonra evlendim. farklı şehirlerde olduğumuz içinde ne kadar tanıyabilirim ki siz hesaplayın yani. şimdi mutsuz değilim.. deli gibi aşık olduğum söylenemez ama çok tatlı biridir eşim..

ancak kesin olan şu ki, bence evlilik şanş işi.. bunu bildiğim için tanışma sürecini uzatmadım zaten.. belli başlı huylarını gözlemledikten sonra fazla beklemenin anlamı yok.. çünkü evlenince zaten o tanıdığınız insan olmuyo karşınızda..

.................................................................

Son düzenleme:
...............................................

Son düzenleme:
selam kızlar bizde ikimize atılan ortak bi mail aracılığıyla tanıştık.soy isimden dolayı bağlantı kuruldu veo sayede konuşmaya başladık.başta hiç düşünmediğim bişeydi ama ne olduysa birden karar verdik.ve çıkmaya başladığımız gün annem telefon trafiğinden anladı hemen birisiolduğunu.ailelere çok farklı anlattık yoksa izin vermezlerdi.çok mutluyuz şükürler olsun nişanlıyız şimdi 13 temmuzda evleniyoruz......

bende 2004 de eşimle tanıştım. 2 hafta msn muhabbeti sonrası buluştuk. flört ettik bir süre ve 2006 martta nişanlandım ve 2006 eylülde evlendim. her ailede olduğu kadar bizimde problemlerimiz oluyor ama ben kocişimi oda beni seviyor. şimdide bebek istiyoruz kısmet

Ya ne kadar cokmuş netten tanışan hem de çok uzak mesafelerde.Okudukca valla içime su serpildi. Görüşme kararı aldığımdan beri cok tereddütlüyüm,olmayacak bişeyin peşinden mi koşuorum acaba ama görüşmeden de karar verilmez deil mi???

Bende öyle düsünüyorum.. Ya görüsüp bir noktaya varacaksin, ya da tamamen elveda diyeceksin, netten devam ettirmek cok zor, insanin ici icini yiyor acabalarla.

Ama yinede dikkatli olmak lazim.

Ne kadar süredir görüsüyorsunuz?

bende eşimle nette tanışıp evlendim.Çok şanslı olduğumu düşünüyorum.Herkese nasip olmuyor bence.çok seviyorum ben bıdımı.Ben ona bıdı diyorumda :dance:umarım herkes kalbine göre doğru insanları bulur.Ama yinede netten olan evliliklerde biraz dikkat gerekli bence.Herkes bizler gibi şanslı olmayabilir.a.s.

3 aydır görüşüyoruz canım ya ama sündürmemek lazım demi bir an önce sonuca varmak lazım,var ya nası bi ilginç durumdayım napacam hiç bilmiyorum.Düşünmekten başım agrıo her gün,bi de 15 saatlik mesafedeyiz birbirimize,o gelemiyor benim gitmem gerekiyor bu da canımı sıkıyor.Annemler bir öğrense bu durumları ne olur düşünmek bile istemiyorum, hep dua ediyorum hayırlısı olsun die.öff öfff

benimde netten tanıdığım 2kişi oldu birini çok sevmiştim seside erkek gibiydi oysa bedenim kız ruhum erkek dedi tedavi görüorum erkek raporu alınca da ameliyat olcam ama dünyan yıkılır hayatın mahvolur benimle, seni sevsemde buna göz yumamam dedi ayrıldık ama arkadaş olarak konuşuorduk zaten görüntüşüde nette erkek gibiydi sonra buraya geldi arkadaş olarak oturup konuştuk hala arkadaşlığımız sürmekte erkek raporu aldı yakında ameliyat olcak,diğeri ise beni öyle kandırmışki resmen oynamış ama seni sevdiğim için yalan söyledim falan dedi yanıma beş kere falan geldi bir sene olmuştu beraberliğimiz oysa aşağılık kompleksine kapılmış bir insan resmen ruh hastasıymış çevresindeki arkadaşları bile öyle olduğunu söyledi yalan söylüordu kendisi inanıordu yalana öle bişiydi yani uzun lafın kısası şimdi dersaneden tanıştığım biriyle birlikteyim bi kaç ay sonra nişan yapcaz aileler bilio onu çok seviorum :) ben nette başarılı olamadım ama internet sayesinde tanışıp evlenenlerin mutluluğunu Allah daim etsin sonuçta yıllarca tanıdığı insanlarla evlenenler bile anlaşamıoda ayrılıo bu birazda şans meselesi bence Allah herkese sonsuz mutluluklar versin !!!

Bende msn üzerinden tanıştım. Bir yakınım msn si hacklenmişti. Olay ordan orya giit. Sonra eşimi buldum. Evlendik. Çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…