benimde netten tanıdığım 2kişi oldu birini çok sevmiştim seside erkek gibiydi oysa bedenim kız ruhum erkek dedi tedavi görüorum erkek raporu alınca da ameliyat olcam dedi ayrıldık
diğeri ise beni öyle kandırmışki resmen oynamış ama seni sevdiğim için yalan söyledim falan dedi !!!
Bu mesajları okuyunca biraz içime su serpildi çünkü iki aydır msn de biriyle görüşüyorum kamera da açıyoruz bana evlenme bile teklif etti sanki birbirimizi hep tanıyormuş gibiyiz ama ben cok korkuyorum. İkimiz de çalşıyoruz ve birbirimize cok uzak şehirlerde yaşıyoruz o yüzden yüzyüze görüşmemiz 19 mayısta inşallah:) Benim işim müsait olduğu için ben gitmeyi düşünüyorum ama o kadar çok korkuyorum ki o kadar yol gidip de birbirimizi görünce buz kesilirsek Allah ım ben naparım, kös kös geri gelirim heralde:)Düşününce bana görücü gelenlerden birini kabul etmektense netten kendin tanımak çok daha mantıklı geliyor ama bazen de sen napıyorsun diyorum kendime.Allah ım yardım etsin!!!
bende internetten tanıştım ama daha evliler kervanını katılmadım.inşallah oda oluraslında size bi sorum var beni anlayacabilcek olnlar sizlersiniz ben aileme bu durumu açıklamamayı düşünüyorum yani netten tanıştığımızı çünkü çok önyargılı olacaklardır biliyorum ben olsam bende öyle yapardım belki bilemiyorum.ama sizce söylememekle iyimi yapıyorum yani bi kere söylemeyince konular daha farklı halemi gelir yani yalan söylemek zorundamı kalırım sizce bi akıl verin çünkü yalan olduğunca güvenleri gider ailemin hem bana hemde sevdiğime ama söylersemde önyargılı olurlar arada kaldımfisfisfis
Bayagıdır giremiyordum nete o yüzden görmedim mesajını pardon.Biz görüştük ve şu anda nişanlıyız:))))Herşey cok güzel bi problem yok yza düğün inşallah ilgin için teşekkürler.sevimteacher sonuç ne oldu naptınız bayagı zaman geçmiş aradan ?şahsen emrak ettim:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?