• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışıp evlenen var mı aramızda?

selam kızlar ben de internette tanışıp evlendim. 2 yıl bir flört döneminden sonra evlenme kararı aldık.Şimdi de 8 aylık hamileyim çok mutluyuz.Asla pişman olmadım.

elbetteki güzel istisnalar vardır. ama internete girip senle konuşan insan.. senden önce başkalarıylada aynı şekilde konuşmuş olabilir.. benim bir arkadaşım da hep sevgi ve mutluluk arayışı içinde gayet ahlaklı bir şekilde internetten konuşurdu insanlarla. sonra buluştu... bir çoğu dolandırıcı ve yalancı çıktı. hatta evli çıkanlar bile oldu... aman ii düşünün... gerçek dünyada bile insanlara güvenilmezken internet ortamı daha riskli olabiliyor.. allah iilerle karşılaştırsın yine de herkesi......

interneti geçin, biz eşimle bir GSM firmasının cep telefonlarında açtığı sohbet odasında tanıştık..

2004 yılı, tarihini ne eşim ne de ben tam hatırlamasak da Nisan başı gibi diyoruz.. ben daha yeni bir cep telefonuna sahip olmuşum, en yakın arkadaşımın tavsiyesiyle hemen bu sohbet odasına girdim ve malum msjlaşmaya başladığım kişiler olmaya başladı.. allahtan rumuz ile msjlaşılıyor numaralar gözükmüyor.. işte bu msjlaşmaların birinde eşimden bana slm tanışalımmı gibisinden klasik bir msj gelir, ben hatırlamıyorum ama eşim 2 gün sonra cvp verdiğimi idda ediyor :).. birbirimizi bulduğumuz sohbet odasının adı Fenerbahçe, yani eşimle aynı takımın taraftarıyız..

bi sürelik rumuzla msjlaşmadan sonra ben karşımdakine güvenip numaramı veriyorum ve normal şekilde msjlaşmamız başlıyor.. 5 ay boyunca sadece arkadaş olarak havadan sudan ama genelde Fenerbahçeden konuşuyoruz.. o İzmirli ben Konyalı, ben testtürlü, onun ailesi açık.. bir çok şeyimiz zıt ama şimdilik tek ortak yanımız Fenerbahçe :)

Nisan ayından taa Ağustos ayına gelmişiz biz de muhabbet devam ama duyguların değişiminde farklılık varsa bile belli eden yok, biz hala taraftar kankalarız.. sohbet odasına girmeme sebep olan arkadaşım "bu kişi kesin kız seni kekliyor" bile demeye başladı.. ee yani karşıdaki erkekse hiç mi bişey demez diyorum ben de..

ve benim doğumgünümün akşamı.. çok az kişinin hatırladığı bir doğumgünü akşamında izmirdeki FBli kankam naber diye msj atar. ben de bugün benim doğumgünüm olduğumu ama çok kişinin hatırlamasına üzüldüğümü söylerim.. özür dilmeye başlar kendisi ve bilmiyordum doğum günün olduğunu bilseydim üzmek istemezdim der defalarca.. ve gece yarısı yeniden bir özür msjı daha.. ben ne kadar önemli değil desem de o ısrar eder ve başlarız sabaha kadar msjlaşmaya.. ne olur nasıl olur bilmem, gece özür dileyen kanka olan kişi sabah "hadi artık yatalım aşkım" dediğim kişi olur :)

evet 5 ay sonunda doğumgünüm gecesinde bir gecede olur herşey.. artık sevgili olmuşuzdur.. ve benim sık sık buluşmaya gider gibi güzelce giyinip hafif makyaj yapıp internet cafelere gitme dönemlerim başlar.. benim evimde henüz internet yoktur çünkü.. inetrnette gördüğüm kadarıyla efendi yakışıklı turizm eğitimi almış bir kişi.. herşey güzel gider, hiç bir sorun yok, hayalimdeki adam sanki.. sevgili oluşumuzun üstünden 9 ay geçtikten sonra askerliği başlar.. askere gitmeden önce Konyaya gelmek istediğini söyler ama olmaz derim.. 9 aylık geçmişim olsa bile bir erkek ta izmirden konyaya bir kız için pek de masumca duygular için gelmez diye düşünürüm..

askere gitmeden önce ailesine beni açıklar, ki zaten ailesi benim varlığımdan haberdar ama kim olduğumu bilmemektedirler..
o askere gider ben annesiyle tanışıp konuşmaya başlarım.. 15 ay askerlik.. biraz zor geçer bizim için.. kendisi aşırı kıskanç olunca, ben yolda telefonda konuşurken yanımdan gelen erkek seslerine bile sinirlenen yapısı olunca ben bu adama dayanamayacağım deyip ayrılma kararı alırım ve 4 ay gibi ayrılığımız olur. tabi ayrılık denirse.. ayrıldım dememe rağmen beni hergün arar, ağlayarak nasılsın iyimisin bi ihtiyacın varmı der.. ben ogünlerde ona çok kzıgın ve sinirli olduğum için ağza alınmayacak kelimelerle onu terslerim bağırırım kalbini kırarım.. hatta bu kadar ağlamasına bile kızarım.. ama 4 ay sonunda onsuz olamayacağımı anlarım.. kendisi beni halen aramaya devam etmektedir tabi.. her yeni gün bi şans daha diye yalvarır, artık eskisi gibi olmayacağım diye sözler verir..

ve ben yeni bir şans veririm.. yeniden başlarız.. ama eskisine göre çok daha normaldir.. benim düzenli olarak katıldığım bir siyasi çalışmasından dolayı ve görevimden dolayı sürekli il ilçe dolaşmaktayımdır, toplantının birinden çıkıp diğerine başlamaktayımdır.. ve eşim sanki o eski insan değilmiş gibi gayet anlayışlı davranır bana.. o böyle olsun ben daha ne isterim..

ve bu kez de 2006 doğum günüm de askerliğini bitirip teskeresini alır..
o askerdeyken teyzesi bir seferinde konya üzerinden başka bir ile giderken otogarda beni görmek ister ve eşimden önce teyzesini tanırım..

askerden gelir iş bulma dönemi vs bi süre geçer.. ve artık Konyaya gelmek ve beni görmek için hak kazanmıştır artık, güven sağlamıştır.. ilk kez 2 yıldır telefonda konuştuğum adamı karşımda canlı görecektim..

otobüsten indi kız kardeşimle bana doğru yürümeye başladı, o geliyordu ben ayağa bile kalkamıyordum.. donmuştum sanki.. geldi ve nihayet kalktım.. sitemkar bi şekilde
-kalkmasaydın :) dedi

yürümüye başladık.. ilk garibime ve zoruma giden şey sesi olmuştu. bu ses o ses değildi.. yabancıydı sanki.. otogarın kapalı bölümüne girdik.. bir banka oturduk.. birbirimize baktık biraz.. açık ve net olan ben yine net bi şekilde içimdekini söyledim
- ben senin sesine alışamadım.. sırtımızı dönelim, telefondan ara beni, konuşurken birbirimize dönelim ve biraz da öyle konuşalım..
-tamam.. dedi.

döndük sırtımızı aradı.. saçma bi konuşma ama sesi o ses.. aşkımın sesi ve şimdi bana doğru bakan kişiden gelen ses de aynı ses.. evet bu o.. bu o.. 2,5 yıldır hayatımda olan aşkım..

o gelişinden sonra 2 kez daha geldi.. 3. gelişinde annesiyle birlikte geldi aileler tanışıyordu.. ben aileme nasıl mı anlattım durumu?

ilk önce annem çakmıştı zaten bıdır bıdır köşelerde telefonla konuşmamdan.. bir seferinde beni banyoda sıkıştırmış, ölürüm de seni ona vermem diye bağırmıştı.. bigün çicek aldım eve giderken.. anneme verdim.. normalde çok zordur benim böyle jestler yapmam.. belliydi bişey olduğu bu çiçeğin altında..
anne konuşalım dedim, ve anlattım..

annem olmaz dedi.. olmaz olmaz olmaz..
araya yengemi soktum, yengem ikna etmeye çalışıyordu, annem yavaştan yumuşuyordu ama babasına nasıl anlatırız diyordu, hem de bizim aile malum oldukça mutaasıp bir aileyken babama, dedelerime akrabalara nasıl anlatılacaktı..

bir kalıp bulduk.. ben siyasi görevim gereği ankaraya gittiğimde, arkadaşlarla gezerken annesi de ankaradaydı.. aynı parkta karşılaştık annesiyle ve teyzesiyle.. annesi beni gördü beğendi, izime benim göervli olduğum partimden ulaştı. "oğlum askerden gelsin, onu alıp geleyim, seni görelim birbrinizle anlaşırsanız olsun" demişti..

pek inandırıcı olmasa da bu hikayeye tamam demiştik.. bu anlatılacaktı babama ve diğer büyüklere..

2007..yine bir ağustos ayı ve annesiyle eşim Konyadalar.. bizdeler.. aileler tanıştı, babam tanışmadan sonra çekildi, anneler konuştu, küçük planlar yapıldı.. eşim ailesi maddi açıdan kendilerini ayarladıkları zaman istemeye gelecekler, geldikleri zaman hem kız isteme hem nişan olacak.. seneye yaza da evlenceğiz..

2007 Kasımda nişanlandık, 2008 Ağustosta evlendik..

anlattığımız hikayeye çok kişinin inanmadığı belliydi, ama inanmış rolü yapıyorlardı, çünkü babam dahil herkes eşimi gördükleri andan itibaren güvenilir efendi bir insan olduklarını anlamışlardı.. sigarası dahi yoktu.. erkek kardeşlerimle arkadaş gibi takılıyordu, ben onu çok seviyordum o da beni.. annesi gıcık biri olsa da ailesi çok iyiydi..

şimdi 2,5 yıllık evliyim ve onunla çok mutluyum.. İzmirde yaşıypruz, gurbette olmak kötü tabi..
daha bir kere birbirimizin sebeplerinden kavga etmedik.. tüm tarışmalar aynı evde yaşamamızdan ve annesina tahammüş edemeyişmden çıkıyor ama inşallah kısa süre sonra ayrı eve çıkacağız..
ve o zaman her şey daha da güzel olacak..

internette konuşup evlenmeyi düşünen arkadaşlara tek tavsiyem, acele etmeyin.. bırakın bakalım sizinkiler de 2,5 yıl birini canlı canlı görmeden sadece telefonda konuşmayla sevebilecekmi..

zamanla oturuyor herşey ve zaman içinde kişilerin iç yüzü ortaya çıkıyor.. eğer ilişkiniz 1 yılı geçmemişse evliliği konuşmayın bile..
herkese mutluluklar..

hikaye tadında yazmaya çalıştım sıkıcı olmasın diye..
meryem42_35(Konya-İzmir) :)))

Arkadaşlar bende eşimle en sevdiğimiz sanatçının (eşimin açtığı) bir fan sitesinde tanıştık.3 yıl oldu çok mutluyuz,bir gün bile pişman olmadım...3 ay arkadaşlığımız oldu sonra evlendik,herkes sonumun kötü olacağını düşündü hatta ablam kardeşlikten reddetti (şimdi barıştık).
Bence gayet doğal bir durum,insanlar neden tepki gösteriyor biliyor musunuz?Ben internet işinin içindeyim bazı arkadaşlık siteleri var adamın ya da kadının ömürlük bir sevgi aramadığını ilk bakışta anlarsınız..Onların amacı farklı..İşte böyle sitelerde tanışıyorlar,buluşuyorlar sonra da dert yanıyorlar adam şöyle çıktı böyle çıktı diye..E güzel kardeşim önce sen bak bir ben nerelerde arıyorum adam gibi adamı diye sonra interneti eleştir..Sonra da internetten tanışılmaz diyorlar..Halbuki alakası yok..

bende netden tanıstmm simdinısanlyz cok mtluyz seneye dgun ıns

Bende İnternetten Tanışıp Evlendim :) 1 Sene çıktık 1 Senede nişanlı Kaldık Geçtiğimiz yaz evlendik :)

Öncelikle merhaba, ben bu sitede yeniyim ve bu benim ilk mesajım. Konu hepinizde olduğu gibi benimde dikkatimi çekti ve şu an dünyayı toz pembe görmeme sebep olan bir konuyu kısaca paylaşıp, evlilik yapanların fikrini almak istiyorum. Kendi hayatım ile ilgili aldığım önemli bir karar var sizin zihninizde nasıl canlanacak çok merak ediyorum. Şimdi hikayeme gelecek olursak ben henüz bu sene yeni üniversiteye başlayacağım. Ve hayatımın şu en son bir senesinde çok olay yaşadım (kalp yorgunluğu). Ve yaklaşık 5 gün önce oturup sağlam bir şekilde düşündüm. Beni kim mutlu edebilir? Erkek arkadaşımdan ayrıldım. (bazı sebepler ve kendime sorduğum bu sorulara dayanarak ayrıldım) Herneyse bu kararım şimdi belki sizlere çok uçuk gelecek olabilir ama gerçekten paylaşıp fikrinizi almayı çok istiyorum. Ben daha önceden de hoşlandığım birinden tekrar hoşlanmaya başladım. Ve onu internet aracılığı ile tanıdım bana çok yardımı olduğundan bağlantıyı pek koparmadık. İlk hoşlandığım vakit iletişim kuramadığımız bir kaç ay olmuştu sonrasında soğukluk vs. Ama şimdi düşüncelerimin çok değiştiğini görüyorum hayatımda ikinci kez birine çok aşık oldum. Ve şu an tek insan. Hemde hiç yüz yüze görüşmeden. Kendisinin huyunu suyunu bilecek kadar uzun süredir konuşuyoruz ve ona güveniyorum. Ama benden tam 3 yaş küçük. O yüzden aldığım karar size uçuk gelecek demiştim. Tam 3 sene kadar onu bekleyeceğim. Üniversite hayatımın 3 yılını ise sadece derslerime odaklanıp geçireceğim. Oda çok gayret edeceğini söyleyip hep moral veriyor. Bunu tabi ki aileye hemen açıklamak olmaz, çünkü ağır bir karar. Ağır olmasının nedeni de onunla çok ciddi düşünüyor olmamız. Yani evet gelirse ki elimizden gelen her şeyi yapacağız bu şehirde üniversite kazanması için (ben sadece moralman destek olabiliyorum şuan malesef) ve ben onunla sonumun sizinkiler gibi olmasını istiyorum. Çok merak ediyorum hiç benim gibi söz vereniniz var mı birbirilerine. Ben çok iradeli bir insanımdır (övünme amaçlı değil) onu o 3 sene bekleyeceğim dediysem asla yarı yolda bırakmam. Gerekirse tekliflerin hepsini reddederim. İşte hepsi bu kadar. Umarım okurken sizi çok sıkmamışımdır. Eğer fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim. :77:

Son düzenleme:
ben de çevremden bir örnek vereyim.Bu çift evleneli 12 sene falan oldu galiba..Kızın annesinin söylemesine göre anlatacağım netten kızıymış gibi çocukla yazışıyor..İş tanışmaya gelince kızına söylüyor ve kızıda çocukla tanışıyor.Çocuk şuan ateşe ve ülke ülke dolaşıyor.Kızda üni.mezunuydu zaten..İki erkek çocukları var.Bizde onların İngiltere-Amerika fotolarına bakıp vay be ne şans diyoruz...

bizim 5 aylık bi arkdşlık dönemimiz oldu 1 senedir çıkıyoruz intte arkadaşlık sitesinde köpek arıyorduk kardeşimin arkadaşlarına ve benim arkadaşlarıma soruyorduk kardeşmn hiç tanımadığı bi insan bize yardımcı olmak istedi samimi değildik fazla çiftliği vardı kardeşimin ağzından konuşmaya başladık sonra benimle knşmaya devam etti 5 ay boyunca. snra konuşma nasıl olduysa sevgili olmaya gitti ikmzde brbirimze hiç güvenmyrduk birbrmzi tanımaya çalıştık 2 ay sonra bulştuk çok mesafeli bi şeklde brbrmze aşık olduk :1: yaşlarımız aynı doğum günümde tek taş pırlanta taktı bana şuan sözlüyüz ve :nazar::nazar:çok mutluyuz:nazar::nazar:evlilik için zaman var biraz beklemedeyiz :14: askerlikti okuldu işti 3 seneyi bulucak gbi. kaderimde evleniceğim insan olduğuna eminim istiare namazından sonra rüyalarımız ve ikimzn arkadaşken gördüğümüz ve evliliğe yorumladığımız rüyalarımız var amacı asla kötü olmadı bugüne kadar onun işi yüzünden hala ayda 2 kere anca buluşuyoruz hergn telde konuşyoruz aramız çok güzel arada kavgalarımız oluyo tabi o bile çok güzel geliyo :16::17:

bizim 5 aylık bi arkdşlık dönemimiz oldu 1 senedir çıkıyoruz intte arkadaşlık sitesinde köpek arıyorduk kardeşimin arkadaşlarına ve benim arkadaşlarıma soruyorduk kardeşmn hiç tanımadığı bi insan bize yardımcı olmak istedi samimi değildik fazla çiftliği vardı kardeşimin ağzından konuşmaya başladık sonra benimle knşmaya devam etti 5 ay boyunca. snra konuşma nasıl olduysa sevgili olmaya gitti ikmzde brbirimze hiç güvenmyrduk birbrmzi tanımaya çalıştık 2 ay sonra bulştuk çok mesafeli bi şeklde brbrmze aşık olduk :1: yaşlarımız aynı doğum günümde tek taş pırlanta taktı bana şuan sözlüyüz ve :nazar::nazar:çok mutluyuz:nazar::nazar:evlilik için zaman var biraz beklemedeyiz :14: askerlikti okuldu işti 3 seneyi bulucak gbi. kaderimde evleniceğim insan olduğuna eminim istiare namazından sonra rüyalarımız ve ikimzn arkadaşken gördüğümüz ve evliliğe yorumladığımız rüyalarımız var amacı asla kötü olmadı bugüne kadar onun işi yüzünden hala ayda 2 kere anca buluşuyoruz hergn telde konuşyoruz aramız çok güzel arada kavgalarımız oluyo tabi o bile çok güzel geliyo :16::17:

sen kafayimi yedin yoksa

zor bulunur ama bulunur, her yerden koca bulunur :) yeter ki gerçekten dürüst ve doğru bir insan olsun, uyum olsun.

İnternette gezen herkes kötü diyemem ama evlilik bu tadığımız gördüğümüz bildiğimiz insanlar bile çok farklı çıkabiliyoken evlilikte böle bir risk alınmaz neler duyuyoruz hırlı mıdır hırsız mıdır sapık mıdır? Bence olmaz.

İnternette gezen herkes kötü diyemem ama evlilik bu tadığımız gördüğümüz bildiğimiz insanlar bile çok farklı çıkabiliyoken evlilikte böle bir risk alınmaz neler duyuyoruz hırlı mıdır hırsız mıdır sapık mıdır? Bence olmaz.

kızlar hemen seni yataga atmak ister cinselik akli vardir interneteki erkeklerde

17 ay oldu neden yatağa atmadı beni peki ? neden hiç yatağa götürecek davranışlarda bulunmadı? hala elimi tutarken içinin garip olduğunu söyler... hem neden ön yargılısın bu kadar nerden bilebilirsinki? herkes kendinden sorumlu ben koca aramadım zaten olaylar kendiliğinden gelişti
Allah kaderimdeki insanı karşıma bu şekilde getirdiyse kimsenin karışmaya laf söylemeye hakkı yok kafayı yemedim zaten öle bi niyeti varsa işte kapı işte sapı !:19:

Son düzenleme:
17 ay oldu neden yatağa atmadı beni peki ? neden hiç yatağa götürecek davranışlarda bulunmadı? hala elimi tutarken içinin garip olduğunu söyler... hem neden ön yargılısın bu kadar nerden bilebilirsinki? herkes kendinden sorumlu ben koca aramadım zaten olaylar kendiliğinden gelişti

ama ufak tefek bazi yakinlaşmalar oldu degilmi

s3nc3 arkadaşım, kendini niye savunuyosun? diğer arkadaş bu tarz yöntemi kabullenmiyor olabilir, haklı sebepleri vardır. bir kere genellemeler her zaman yanlıştır. evet internette gezinen erkeklerin %90 ı boş kalitesiz insanlardır, özellikle arkdaş arayanlar. ama farklı vesilelerle tanışırsın, amaç arkadaş bulmak değildir. öylelerinde doğru insan olmaları daha yüksektir. ama genelleme yanlış. belki kız da boş erkek de boştur, gayet güzel anlaşırlar, belki ikisi de kıro takılır, olamaz mı yani :D belki kız elinde zincir sallayan, boynuna kolye takıp bağrını açan bir tip arıyordur, kaşınıyordur o da ayrı :) böyleleri çok nette. ama genelleme yanlış, her türlü insan var nette. niyeti bozuklardan korusun Rabbim, siz siz olun nette erkeklerle keyif olsun diye yazışmayın ama...

Back
X