- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Her internette görüşülen kişi sapık degildir önce bu önyarıgıyı bir kıralım beynimizde :))
Sapık olmuş olsaydı eşim de sapık olurdu çünkü biz eşimle internette tanışıp evlendik...İyiki de evlenmişim :))
Bu kızlarımız sadece adamına denk gelmemişler...
sıze kesınlıkle katılıyorum bır suru arkadasım var mukemmel eslerı var ınternetten tanıstılar. ınsanların gıpda edecegı sekılde erkekler yanı. bu sans ısı dıyelım.
zaten tümmmm boşananlar,şiddet gören kadınlar,sömürülen eşler internet vasıtasıyla tanıştı bu ülkede..
başımıza bir iş gelince hemen bahanede hazır oluyor...
bu ülkede kapısına kadar gelen tanımadığı insanı
buyur edip altınlarını kendi eliyle teslim edenler var..neden geniş düşünülmez anlamıyorum..
Arkadaşlar ben konu sahibi olarak internetten tanışılanlar sapık falan demedim ki? böyle şeyler de olabiliyor dikkatli olmak lazım diyerek ders alınması için yazdım.... millet bana da saydırmış yok kamyona binmeselermiş yok kalabalıkta görüşselermiş falan diye.... benim sadece duyduğum bir olay ve sadece paylaşmak istedim... o kızların ruh halini bilemem neden nasıl öyle davrandılar diye? şükür ki çok kötü bir şekilde sonuçlanmamış... internetten tanışıp evlenenler olduğu gibi inanılmaz sapkın fikirlerle kadın avına çıkanlarda var... iyi tanımak dikkatli olmak lazım ne bileyim ders alır kızlarımız temkinli olur bu olayı okuyunca...
Arkadaşlar ben konu sahibi olarak internetten tanışılanlar sapık falan demedim ki? böyle şeyler de olabiliyor dikkatli olmak lazım diyerek ders alınması için yazdım.... millet bana da saydırmış yok kamyona binmeselermiş yok kalabalıkta görüşselermiş falan diye.... benim sadece duyduğum bir olay ve sadece paylaşmak istedim... o kızların ruh halini bilemem neden nasıl öyle davrandılar diye? şükür ki çok kötü bir şekilde sonuçlanmamış... internetten tanışıp evlenenler olduğu gibi inanılmaz sapkın fikirlerle kadın avına çıkanlarda var... iyi tanımak dikkatli olmak lazım ne bileyim ders alır kızlarımız temkinli olur bu olayı okuyunca...
Tabiki geniş düşünülmeli de buradaki konu internet aracılığıyla kötü bir tanışma hanımefendi... evrensel konu yazmıyoruz burada konu içeriğimiz internetten o adamla karşılaşmaları ve yaşanılanlar... konuya bağımlı yazılıyor cevaplar mantıklı olarakzaten tümmmm boşananlar,şiddet gören kadınlar,sömürülen eşler internet vasıtasıyla tanıştı bu ülkede..
başımıza bir iş gelince hemen bahanede hazır oluyor...
bu ülkede kapısına kadar gelen tanımadığı insanı
buyur edip altınlarını kendi eliyle teslim edenler var..neden geniş düşünülmez anlamıyorum..
Tabiki geniş düşünülmeli de buradaki konu internet aracılığıyla kötü bir tanışma hanımefendi... evrensel konu yazmıyoruz burada konu içeriğimiz internetten o adamla karşılaşmaları ve yaşanılanlar... konuya bağımlı yazılıyor cevaplar mantıklı olarak
Sen demedin ,arada başka üyelerden bu tarz gelen yorumlar olduğu için canım..Zaten tepkiler kişisel değil,genel...
Arkadaşlar olayı yaşayan kızımızın dişi kırıldığı için annesi çok baskıyla nedenini sorunca kız anlatmış ve babasına da aktarmış annesi bu olayı... darp raporu alarak savcılığa gitmişler şikayet için sabah... ve internet üzerinden yazışma yapılan siteden bilgiler alınacakmış ve araba kiralanan şirketten ve hayırlısı bakalım şikayet olmuş sevindim.... en doğrusunu yapmışlar umarım olumlu gelişmeler olur da paylaşırım buradan...
Arkadaşlar olayı yaşayan kızımızın dişi kırıldığı için annesi çok baskıyla nedenini sorunca kız anlatmış ve babasına da aktarmış annesi bu olayı... darp raporu alarak savcılığa gitmişler şikayet için sabah... ve internet üzerinden yazışma yapılan siteden bilgiler alınacakmış ve araba kiralanan şirketten ve hayırlısı bakalım şikayet olmuş sevindim.... en doğrusunu yapmışlar umarım olumlu gelişmeler olur da paylaşırım buradan...
Kızın annesi krizler geçirmiş duyunca adam kızın telefonunu adını soyadını biliyor ya yine kızı bulursa diyehaklı olarak anne yüreği tabiki bunu hiç düşünmemiştik ama insan korkabilir saplantılı bir adam falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?