İnternetten tanışma şoku:(

sıze kesınlıkle katılıyorum bır suru arkadasım var mukemmel eslerı var ınternetten tanıstılar. ınsanların gıpda edecegı sekılde erkekler yanı. bu sans ısı dıyelım.

ya simdi bende bunu anlamiyorum. Tamam internetten tanisma falan cok dikkatli olunmasi gereken birsey ama tehlikeli oldugunu biliyorlar ve önlem almiyorlar.
Bende bir kisiyle tanistim Internetten ve bulustukta ama ben carsinin ortasinda kalabalik olan bir cafeyi sectim bulusma yeri olarak.
Görüsme bittikten sonrada cafeden ciktim ve carsida kaldim, ne olur ne olmaz takip falan olur ya hani :) dolastim arkadasimla bulustum.
Allahima cok sükür, kötü bir Insanda degilmis.

Allah kimseyi kötü insanlarla karsilastirmasin.

sıze kesınlıkle katılıyorum bır suru arkadasım var mukemmel eslerı var ınternetten tanıstılar. ınsanların gıpda edecegı sekılde erkekler yanı. bu sans ısı dıyelım.

zaten tümmmm boşananlar,şiddet gören kadınlar,sömürülen eşler internet vasıtasıyla tanıştı bu ülkede..

başımıza bir iş gelince hemen bahanede hazır oluyor...

bu ülkede kapısına kadar gelen tanımadığı insanı
buyur edip altınlarını kendi eliyle teslim edenler var..neden geniş düşünülmez anlamıyorum..

Aynen ben de anlamıyorum canım..........Sadece bu internetten tanışma konusunda değil,bir çok konuda..Çok sıkıntısını çekmişimdir bunun..İnsanlar tek taraflı bakıp,kısıtlı düşünüyorlar nedense....

Çapları genişletmek lazım....

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben konu sahibi olarak internetten tanışılanlar sapık falan demedim ki? böyle şeyler de olabiliyor dikkatli olmak lazım diyerek ders alınması için yazdım.... millet bana da saydırmış yok kamyona binmeselermiş yok kalabalıkta görüşselermiş falan diye.... benim sadece duyduğum bir olay ve sadece paylaşmak istedim... o kızların ruh halini bilemem neden nasıl öyle davrandılar diye? şükür ki çok kötü bir şekilde sonuçlanmamış... internetten tanışıp evlenenler olduğu gibi inanılmaz sapkın fikirlerle kadın avına çıkanlarda var... iyi tanımak dikkatli olmak lazım ne bileyim ders alır kızlarımız temkinli olur bu olayı okuyunca...

Sen demedin ,arada başka üyelerden bu tarz gelen yorumlar olduğu için canım..Zaten tepkiler kişisel değil,genel...

evet hatta olaylara her zaman kadın-erkek çerçevesinden bakan birisi olarak aynı şeyler için erkekleri de uyarmalıyız..

insanlar , her konuda artık interneti aracı konumuna getirdiler..

Tabiki geniş düşünülmeli de buradaki konu internet aracılığıyla kötü bir tanışma hanımefendi... evrensel konu yazmıyoruz burada konu içeriğimiz internetten o adamla karşılaşmaları ve yaşanılanlar... konuya bağımlı yazılıyor cevaplar mantıklı olarak

ben size dönük bir şey demedim ki zatenarada bazı arkadaşlarımız o ithamlarda bulunmuş..üstelik sizi yargılamak bana düşmez değil mi?
sadece uyarı amaçlı yazdığınız belli..ama saplarla samanlar ayrılsın diye geniş düşünmek lazım dedim bu konu için..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen demedin ,arada başka üyelerden bu tarz gelen yorumlar olduğu için canım..Zaten tepkiler kişisel değil,genel...

Benim yazılarımdan alıntılar yapılarak sorulmuş birkaç yerde ona cevap yazdım tatlım

Arkadaşlar olayı yaşayan kızımızın dişi kırıldığı için annesi çok baskıyla nedenini sorunca kız anlatmış ve babasına da aktarmış annesi bu olayı... darp raporu alarak savcılığa gitmişler şikayet için sabah... ve internet üzerinden yazışma yapılan siteden bilgiler alınacakmış ve araba kiralanan şirketten ve hayırlısı bakalım şikayet olmuş sevindim.... en doğrusunu yapmışlar umarım olumlu gelişmeler olur da paylaşırım buradan...

Aman Allahım bu olay sırasında dişi kırıldı demek (

İyi olmuş ailesinin bilmesi...

Hayırlısı inşallah..O sapık herif gününü görsün....

internet üzerinden arkadaşlık dışında bi sohbet yapmamışlardır inş. olayın polise aktarılması iyi olmuş ama kızın bi özeli kalmıcak şimdi, herkes duyar bu olayı. kız açısından üzüldüm.

Kızın annesi krizler geçirmiş duyunca adam kızın telefonunu adını soyadını biliyor ya yine kızı bulursa diye haklı olarak anne yüreği tabiki bunu hiç düşünmemiştik ama insan korkabilir saplantılı bir adam falan diye

hattını değiştirsin. evini bilmiyordur herlde.

hayırlısı olsun nurum valla bu olaya çok üzüldüm benimde kızlarım var.oda bizim kızımız sayılır inş. o canavar hakettiği belayı hem bu dünyada hem öte dünyada bulur.aile adam tel.biliyo ismini biliyo filan demissiniz ya acaba koruma filan olurmuki.bu adam cinayete teşebbüsdende aranmalı çünkü kızları otobanda yola atmış geri zekalı sapık.ya yakalanınca kescen ya bunun aletini

Hem yazik kiz adina ozeline girildigi icin, hem de iyi olmus o serefsizin cezasini bulmasi acisindan.

Gazete de buna benzer bir olay vardı? kız adamın dudağını ısırmış, Tecavüzcü şerefsiz pislikte, o da beni ısırdı diye karşı dava açmış.

Son düzenleme:
Ay bu ne yaa kabus gibi. Neyse ki verilmiş sadakaları varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…