İnternetten tanışma şoku:(

:) Düşündüğünüz farklı olan şey nedir merak ettim? insanlar birbirine saygısızlık yapmadan tabiki tüm görüşler paylaşılmalı...

Bence,
Uyanık İnsan Detaya Takılan Değildir..
Dedim Ya Durması Gerektiği Yeri Bilendir..
Bazı Detaylar İnsanı Üzer..
Mesela Bu Detaya Girmez..
Tedbirini Alan İnsan, Uyanıktır..
1 Kere Düşünüp 5 Konuşan Değil, 5 Kere Düşünüp 1 Konuşandır..

Uyanık İnsan Budala Ayağına da Yatabilir..
Gibi Gibi..
Bu Konu Uzar da Gider..
Seninle Biz Bir Kahve İçelim..

:) Düşündüğünüz farklı olan şey nedir merak ettim? insanlar birbirine saygısızlık yapmadan tabiki tüm görüşler paylaşılmalı...

Uyanık insan bence duygulanrından ziyade mantığını ön planda tutabilen insandır. Hayat edilgendir her gün bişey öğreniyor karakter şeklimizi alıyoruz zaman ile.

:)) bazen de durulamayacak yerler var tatlım... insanı üzse de içine kurt girdi mi sonucu ne olursa olsun bilmek istersin... eşin internetten aldatıyor ve birşeyler görmüşsün diyelim ve bu konuda onurlu bir kadın budala ayağına yatamaz hazmedemez..... bence yaşamadan bunlar bilinmez... umarım sen de yaşamazsın..... ama unutma bazen durdurulamaz yerler oluyor hayat akışında ben yaşadım mesela..... içelim bir kahve:)

Kızlar saat 1 olmuş ve yarın sabah 7 de kalkmalıyım herkese huzurlu güzel geceler dilerim

Ben Böyle Duygusal Olaylara Çok Girmek İstemem..
Biraz Erkek Kafalıyım Tabir-i Caizse..
Daha da Zıtlaşabiliriz..

Yaşamadığım İçin Sizi Anlayamam Siz Çok Haklısınız..
Allah Kimseye de Yaşatmasın..

cıdden ınternette tanıstıkları bılmedıklerı bırılerıyle nasıl bu kadar yakın davranabılıyolar nasıl arabasına bınebılıyolar anlayamadım

ya ben bu ınternetten koca bulan sevgılı bulanlara cok sasırıyorum zaten nasıl guwenıyorlar
Aman Allah korusun kızlarımızı

ya ben bu ınternetten koca bulan sevgılı bulanlara cok sasırıyorum zaten nasıl guwenıyorlar
Aman Allah korusun kızlarımızı

Kısmetin nereden geleceği bilinmez canım..Ben de internetin başına bir koca bulayım diye oturmamıştım...Bazan insan hiç aklına gelmeyen,hiç ummadığı durumlarla karşılaşabilir....Kader denilen bir şey var... İnternetten tanışıp ta çok mutlu olanlar da az değil.......

evet canım. benim ablam,ve bir kuzenim de eşlerini internetten bulmuştu,iki çift de şu anda çok mutlu ve bebişli

internetten tanışmak neden hala "öcüüü" gibi geliyor ..uyanık olmak lazım elbet..
ben internetten tanıdığım pek çok kişi sayesinde tabir-i caizse gözü açılan biriyim..

pek çok farklı insan tanıdım ,pek çok şey öğrendim..gayet güzel tanışarak evli olanlar,
arkadaş olanlar var..bu hikayede bir şeyler eksik bence..insan bu kadar kolay teslim olmamalı..

internet tanıştığım kişilerden hiç bir zaman çok emin olmadan tanışmadım..zaten belli bir
samimiyet olamayınca tanışamazsın..adamdaki cesarette hayrette verici..sanmıyorum ki
bir adam iki kadına karşı bu kadar cesur olabilirsin..ağızdan ağza taşınan bir hikaye..insan
bazen en yakınındakine bile yanlış aksettirebiliyor..

ama bundan da öte gerçekten hala insanların farkında olamayanlar için çıkarılacak güzel bir
ana fikir var tabi..

Adam birlikte olmak isteyince Kızlar ama biz bakireyiz diye ağlamaya baslamislar, himm, yani bakire olmayan kızlar herkesle birlikte olabilir, tecavuz edilebilir. Güzel bakış acısı

Son düzenleme:
Benımde bır yakınımın basına gelmıstı buna benzer bı hıkaye.. sızın arkadaslarınız gene guvenılır davranmıslar..Bu arkadas ailesini bir akrabasının yanına gıttıgını soyluyor ve ustelık tek basına aksam saatı bulusuyorlarkı..uSTelık bayıltıyor..Uyuya kaldıgını dusunuyor..Sonra aracla gıderlerken bagajdan ses gelıyor ve bır bakıyor hıcbısey yok..Tam kendısını toparlayacak araba vınnn kacıyor..

ben o kadar kızgınımki bu olaya basına gelenler yuzunden.. bÖylesıne basıbos ve dusuncesız davranmak ne cesaretle!! hala dusundukce tuylerım urperır..cok üzüldüm cunku..bıde yasını basını almıs bı bayan..

Internetten tanısıp guvenmek zor!! benım sadece arkadaslık vasfıyla ıletısım kurdugum bi kac kısı oldu..Oda kac yıl gectıkten sonra aramızda kıtap alıs verısı yaparak kargo uzerınden ıs yerıme.. gorusmek ıcınse cok kalabalık ortamları secmek önem arz edıyor!

offf yaa bırak sanal ortamda tanışmayı yıllarca biribirini tanıyanlar bile neler yapabiliyor...Allahım sen koru yazık kızlara da ders olmuştur bu, tabi okuyanlarada ibret olsun...

Benim bi tanıdığımda internette tanıştığı adamla evlendi adam hastalıklının teki çıktı yaşıda kızdan bi kaç yaş küçükmüş, Çalışmayı sevmeyenin teki bide üstüne çocuk doğurdu ne cahillikse şimdi o kadar mutsuz ki evine kız bakıyor resmen...

Aman kızlar ya dikkatli olun devir kötü kiminle karşılaşacağınız belli değil. Rabbim böyle insanlardan korusun

cok gecmis olsun cnm, fakat benim basima böyle bir olay gelmis olsa ayaklarim kirilana kadar yürürüm yinede o kamyoncuyla gitmem

Tecavüze mi uğramış yoksa,yanlış mı anladım ?

Dediğiniz gibi görüşmek için kesinlikle çok kalabalık ortamları tercih etmek gerekiyor....

intten tanışma artık bayağılştı sanırım nerde sapık var onlar giriyor. benimde zamanında tesadüfen tanıştığım kişiler oldu ve çok iyi dostuz hiç öyle sapıkça laflar edilmedi. ama bu kişiliklede alakalı birşey. dikkat etmek lazım eski arkadaşlıklar yok artık. biz okul arkadaşlarımızla kardeştik hiç birşey aklııza gelmezdi şimdi ilkokuldakiler bile aşk meşk peşinde.

ya allahım cahil bir insan yapsa neyse .okumuş kızlar tanımadıkları adamın arabasında ne işleri var .allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…