Amin.. Allah Kimsenin Ağzının Tadını Bozmasın..
Ama Ben Daha Farklı Düşünüyorum..
İşte Düşündüğümüz Şeyler Çok Farklı..
Ama Tebrik Ederim Fikirlerimiz Ne Kadar Zıtta Olsa İnsan Gibi Konuşmayı Biliyorsunuz..
Sizinle Sabaha Kadar Konuşabilirim..
Uyanık insan da her türlü detayı değerlendirip bir şekilde sonuca ulaşan insan değil mi,budala yerine konulmasına engel insan değil mi? hem kişiselleşmez sonuçta hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz buradan... Allah hiçbirimizin huzurunu kimselere bozdurmasın....
:) Düşündüğünüz farklı olan şey nedir merak ettim? insanlar birbirine saygısızlık yapmadan tabiki tüm görüşler paylaşılmalı...
:)) bazen de durulamayacak yerler var tatlım... insanı üzse de içine kurt girdi mi sonucu ne olursa olsun bilmek istersin... eşin internetten aldatıyor ve birşeyler görmüşsün diyelim ve bu konuda onurlu bir kadın budala ayağına yatamaz hazmedemez..... bence yaşamadan bunlar bilinmez... umarım sen de yaşamazsın..... ama unutma bazen durdurulamaz yerler oluyor hayat akışında ben yaşadım mesela..... içelim bir kahve:)Bence,
Uyanık İnsan Detaya Takılan Değildir..
Dedim Ya Durması Gerektiği Yeri Bilendir..
Bazı Detaylar İnsanı Üzer..
Mesela Bu Detaya Girmez..
Tedbirini Alan İnsan, Uyanıktır..
1 Kere Düşünüp 5 Konuşan Değil, 5 Kere Düşünüp 1 Konuşandır..
Uyanık İnsan Budala Ayağına da Yatabilir..
Gibi Gibi..
Bu Konu Uzar da Gider..
Seninle Biz Bir Kahve İçelim..
:)) bazen de durulamayacak yerler var tatlım... insanı üzse de içine kurt girdi mi sonucu ne olursa olsun bilmek istersin... eşin internetten aldatıyor ve birşeyler görmüşsün diyelim ve bu konuda onurlu bir kadın budala ayağına yatamaz hazmedemez..... bence yaşamadan bunlar bilinmez... umarım sen de yaşamazsın..... ama unutma bazen durdurulamaz yerler oluyor hayat akışında ben yaşadım mesela..... içelim bir kahve:)
Hayırlı Geceler.. :79::79::79:Kızlar saat 1 olmuş ve yarın sabah 7 de kalkmalıyımherkese huzurlu güzel geceler dilerim
ya ben bu ınternetten koca bulan sevgılı bulanlara cok sasırıyorum zaten nasıl guwenıyorlar
Aman Allah korusun kızlarımızı
Kısmetin nereden geleceği bilinmez canım..Ben de internetin başına bir koca bulayım diye oturmamıştım...Bazan insan hiç aklına gelmeyen,hiç ummadığı durumlarla karşılaşabilir....Kader denilen bir şey var... İnternetten tanışıp ta çok mutlu olanlar da az değil.......
Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??
Benımde bır yakınımın basına gelmıstı buna benzer bı hıkaye.. sızın arkadaslarınız gene guvenılır davranmıslar..Bu arkadas ailesini bir akrabasının yanına gıttıgını soyluyor ve ustelık tek basına aksam saatı bulusuyorlarkı..uSTelık bayıltıyor..Uyuya kaldıgını dusunuyor..Sonra aracla gıderlerken bagajdan ses gelıyor ve bır bakıyor hıcbısey yok..Tam kendısını toparlayacak araba vınnn kacıyor..
ben o kadar kızgınımki bu olaya basına gelenler yuzunden.. bÖylesıne basıbos ve dusuncesız davranmak ne cesaretle!! hala dusundukce tuylerım urperır..cok üzüldüm cunku..bıde yasını basını almıs bı bayan..
Internetten tanısıp guvenmek zor!! benım sadece arkadaslık vasfıyla ıletısım kurdugum bi kac kısı oldu..Oda kac yıl gectıkten sonra aramızda kıtap alıs verısı yaparak kargo uzerınden ıs yerıme.. gorusmek ıcınse cok kalabalık ortamları secmek önem arz edıyor!
Selamlar herkese,, bugün duyduğum bir olayı paylaşmak istiyorum okuyanlara ders olabilir diye... işyerinden arkadaşlarla buluştuk bugün birisi hayli üzgün ne oldu diye sorunca da kuzenin başına birşeyler gelmiş anlattıkızcağız internetten bir adamla tanışmış ismi de Bülentmiş sözde avukatmış... birkaç hafta yazışmışlar sonra da görşmeye karar vermişler.. kızımız da yüksekokul mezunu ve aklı başında biri sözde? kızcağız bir kız arkadaşını daha götürmüş tedbir olarak... neyse bunlar izmirde çiğli civarında biryere gitmişler... adam evim yakında bana gidelim vs falan demiş kızlar istememişi sonra da şaka yaptım falan demiş.... bunları evine bırakmak için arabaya bindiklerinde arabayı saçma sapan yollara doğru sürmş hatta bir ara otobana çıkmış... kamyonlar tırlar vs adam demiş ki ya birlikte oluruz ya sizi burda atarım demiş.... kızlar da biz bakireyiz diye ağlaşmaya başlayınca o da başka yollarla da olur diye kızlara saldırmış kapıları kilitleyip ( kızlardan biri adamı ısırınca inanılmaz bir tokat yemiş ve yumrukla beraber dişi kırılmış... bunlar çok çığlık atınca yola atmış ikisini çantalarını da alıp ( Allahtan bir kamyon şoförü bunları alıp en yakın taksi durağına götürmüş duyunca şokoldum resmen.... ve adamın telefonu hemen kullanım dışı olmuş,kızların çantaları da gitmiş... yaşadıkları korku da inanılmaz ( internetten biriyle tanışacak olanlar varsa bence çok temkinli olsunlar gerçi en iyisi hiç bulaşmamak ta ben ders olması için paylaşmak istedimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?