İnternetten tanışma şoku:(

Ben kızları da hatalı buluyorum...Kötü niyetli,sapık ruhlu insanlar sadece internette bulunmuyor..Gerçek hayatta tanıştıkları biri de olabilirdi bu kişi..Yalan söyleyen,kendini farklı göstermeye çalışan heryerde yapar bunu zaten...Gözünü dört açmayan her zaman kanmaya müsaittir..Usta yalancılar da var tabi...Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Bu arada ben de eşimle internet üzerinden tanışmıştım..... :)

ya tamam sen haklısın...

ben kavgaya dönüştürmüşüm hakikaten...

bu ne agresiflik...sana yarım sayfa yazdım kötü birşey demedim sen maaşallah iyi yazmışsın..daha da bi şey demiyorum...

bilmiyorum yaşlarını yazdınız mı ama kaç yaşında bu kızlar? ergenlik döneminde falanlar mı? sanırım adamın kendini avukat olarak tanıtması buluşmalarında etkili olmuş,1-2 de güzel söz söylediyse tamamdır zaten..gerçekten çok çok dikkatli olmak lazım.

Demek ki iyi sonuçlar da olabiliyor kötüler de... siz şanslıymışsınız :)))

Üfff bu klevye kavgalarındanda daral geldi haa.Ne güzel bir konu açılmış, bu konuyu enine boyuna konuşmamız gerekirken yine olaylar kişileştirildi, tartışmalar başladı.

bu olay konu sahıbının basına gelmıs olabılır olmayabılır ne farkeder,neyı ıtıraf ettırmeye calısıyorsunuz anlamadım.konu sahıbı duyarlı olunması gereken bır konu ıcın bır olay anlattı
ne dıye sabote edılıyor ,

Son düzenleme:

herkeste de adet oldu bu vallahi, bi manyak kadın vardı, o da eski konularımı karıştırmıştı senin gibi e be güzelim ben onlardan utanacak olsam bi şekilde sildiririm. herkese açık isteyen herkes okur

az önce sen yaşamış olabilir misin diyodum, şimdi kesin karar verdim bunlar senin başına gelmiş. yoksa bu kadar sinir yapıp, sinsi sinsi konularımı karıştırmazdın

boşver canım sen paylaşmakla doğru birşey yaptın...bizim millet bayılır insanları eleştirmeye,küçük görmeye,suçlamaya ve yargılamaya...:2:

Şanslı Hatunmuşsun Vesselam..

O iki bakire arkadaşa ders olmuştur umarım. Evlendikten sonra buna benzer kaçırılma olayı başlarına gelse ne diye ağlarlar. Allahhh korusunnnn.........

Demek ki iyi sonuçlar da olabiliyor kötüler de... siz şanslıymışsınız :)))

Biraz da çok sorgulamama,her denilene hemen inanmamama,o kişiyi yani eşimi,onun söyledikleri haricinde çok araştırmama .......

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kızları tanımıyorum birisi arkadaşımın kuzeni 22 yaşındaymış diğerini bilmiyorum... ve tabiki de çok düşüncesizce davranmışlar internetten biriyle tanışma fikri zaten başlı başına hata bana göre... kimseyi savunduğumda yok... ama internetten tanışmalar çok fazla olduğu için tedbir alınabilir diye yazdım ben bu konuyu... herkes kendine bir pay çıkarır hesabı.... umarım kimsenin başına gelmez böyle şeyler.... ve senin başına gelmiş gibi yazıyorsun sözleri de çok saçma.. başıma gelse geldi derim bu kadar basit.. nişanlıyım ve evleniyorum diye yazmama rağmen hala senin başına gelmiş olmasın sözleri de pek akıllıca gelmiyor......

kendi başına da gelebilir, bizim başımıza da. kamyoncuya nasıl güvendi diyen arkadaşa çemkirince biz de böyle bi yorum yaptık.

kızlar tartışmanın anlamı yok,kimin başına gelmişse gelmiş sonuçta ibret alınması gereken bir konu ve iyi ki açıldı bence.genç kızlarımız için acı ve ders alınması gereken bir örnek.

kendi başına da gelebilir, bizim başımıza da. kamyoncuya nasıl güvendi diyen arkadaşa çemkirince biz de böyle bi yorum yaptık.

vallahi ya ben ne demişim bilmeden vay kamyoncuya nasıl güvendi nasıl dersin diye demediği kalmadı bana...

hiç böyle bir tepki beklemedim olayı da kişiselleştirmem hiç bir zaman, yazdıklarımda ortada daha neden yüklendi bana o kadar vallahi anlamadım...

Almak iseyen aldı mesajı teşekürler güzel bir konuya değinmişsiniz. O bu şu ne fark eder kimin başına gelmişse gelmiş. Burada verilmek istenen mesaj SANALA GÜVENMEYİN, oradaki kişileri tanımadan anlamadan sazan gibi atlamaynı diyor arkadaşımız TEŞEKKÜRLER)))))

Sinsilik değil bu herkesin açtığı konular ortada :))) manyak kadın vardı o da konuları karıştırdı derken bana manyak demeye çalışmışsın:))) kendine de manyak yazan biri olarak ne desen farketmez. sen acilen git psikoloğa nacizane tavsiyemdir...... o beyinciğindeki milyonlarca şüphe mutlu olacaksa diyelim ki ben gittim... otur da rahatla:))) ve artık izin ver de insanlar bu konuda deneyimlerini paylaşsın hadi canım gle güleee

Muhtemelen bu arkadaşlar sanaldan birileriyle tanışmıştır vve sanalı suçlamamı kaldıramamışlardır:)) isteyen istediğini yapsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…