- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Derdin ne ki yarım sayfa yazmışsın? fırçalama falan yok bayan ve saftirik kelimesi kötü değilse sende alınma sana iade ettiğim için... benim başıma gelmedi diyorum yani saftirikçe hala aynı şeyin yazılması komik:)) kamyanculara güvenilmez sözüne illet oldum benim amcam da kamyoncuydu ve hayatımda gördğüm en iyi adamdı... insanları mesleklerine göre yargılama! tanımadığı birinin arabasına binilmesi yine düşüncesizce olmuş desen ok de kamyancuya güvenmem sözün olmadı.... sana da alındığım yok ben insanlık görevi olarak uyarı için yazdım konuyu... bazısı teşekkür ediyor bu konuyu ders olsun diye yazmama bazısı da saldırıyor enteresan:)) bir bayan yazmıştı geçen gün her konuyu mutlaka kavgaya dönüştürenler olur diye haklıymış:)
Ben kızları da hatalı buluyorum...Kötü niyetli,sapık ruhlu insanlar sadece internette bulunmuyor..Gerçek hayatta tanıştıkları biri de olabilirdi bu kişi..Yalan söyleyen,kendini farklı göstermeye çalışan heryerde yapar bunu zaten...Gözünü dört açmayan her zaman kanmaya müsaittir..Usta yalancılar da var tabi...Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Bu arada ben de eşimle internet üzerinden tanışmıştım..... :)
Tatlım senin açtığın konulara baktım da teşhisini kendin koymuşsun zaten( hatta milyonda bir ihtimal olasılığı olan şeyleri düşünüyorum olumsuzca demişsin... senin açından benim başıma gelebileceği de bir ihtimal ama değil dedim anlayana.... sen sorununu bulmuşsun umarım olumlu gelişmeler alırsın tatlım.... geçmiş olsun saygılar.............
Derdin ne ki yarım sayfa yazmışsın? fırçalama falan yok bayan ve saftirik kelimesi kötü değilse sende alınma sana iade ettiğim için... benim başıma gelmedi diyorum yani saftirikçe hala aynı şeyin yazılması komik:)) kamyanculara güvenilmez sözüne illet oldum benim amcam da kamyoncuydu ve hayatımda gördğüm en iyi adamdı... insanları mesleklerine göre yargılama! tanımadığı birinin arabasına binilmesi yine düşüncesizce olmuş desen ok de kamyancuya güvenmem sözün olmadı.... sana da alındığım yok ben insanlık görevi olarak uyarı için yazdım konuyu... bazısı teşekkür ediyor bu konuyu ders olsun diye yazmama bazısı da saldırıyor enteresan:)) bir bayan yazmıştı geçen gün her konuyu mutlaka kavgaya dönüştürenler olur diye haklıymış:)
Ben kızları da hatalı buluyorum...Kötü niyetli,sapık ruhlu insanlar sadece internette bulunmuyor..Gerçek hayatta tanıştıkları biri de olabilirdi bu kişi..Yalan söyleyen,kendini farklı göstermeye çalışan heryerde yapar bunu zaten...Gözünü dört açmayan her zaman kanmaya müsaittir..Usta yalancılar da var tabi...Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Bu arada ben de eşimle internet üzerinden tanışmıştım..... :)
Demek ki iyi sonuçlar da olabiliyor kötüler de... siz şanslıymışsınız :)))
bu olay konu sahıbının basına gelmıs olabılır olmayabılır ne farkeder,neyı ıtıraf ettırmeye calısıyorsunuz anlamadım.konu sahıbı duyarlı olunması gereken bır konu ıcın bır olay anlattı
ne dıye sabote edılıyor ,
kendi başına da gelebilir, bizim başımıza da. kamyoncuya nasıl güvendi diyen arkadaşa çemkirince biz de böyle bi yorum yaptık.
Ben kızları tanımıyorum birisi arkadaşımın kuzeni 22 yaşındaymış diğerini bilmiyorum... ve tabiki de çok düşüncesizce davranmışlar internetten biriyle tanışma fikri zaten başlı başına hata bana göre... kimseyi savunduğumda yok... ama internetten tanışmalar çok fazla olduğu için tedbir alınabilir diye yazdım ben bu konuyu... herkes kendine bir pay çıkarır hesabı.... umarım kimsenin başına gelmez böyle şeyler.... ve senin başına gelmiş gibi yazıyorsun sözleri de çok saçma.. başıma gelse geldi derim bu kadar basit.. nişanlıyım ve evleniyorum diye yazmama rağmen hala senin başına gelmiş olmasın sözleri de pek akıllıca gelmiyor......
herkeste de adet oldu bu vallahi, bi manyak kadın vardı, o da eski konularımı karıştırmıştı senin gibie be güzelim ben onlardan utanacak olsam bi şekilde sildiririm. herkese açık isteyen herkes okur
az önce sen yaşamış olabilir misin diyodum, şimdi kesin karar verdim bunlar senin başına gelmiş. yoksa bu kadar sinir yapıp, sinsi sinsi konularımı karıştırmazdın
Almak iseyen aldı mesajı teşekürler güzel bir konuya değinmişsiniz. O bu şu ne fark eder kimin başına gelmişse gelmiş. Burada verilmek istenen mesaj SANALA GÜVENMEYİN, oradaki kişileri tanımadan anlamadan sazan gibi atlamaynı diyor arkadaşımız TEŞEKKÜRLER)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?