Muhtemelen bu arkadaşlar sanaldan birileriyle tanışmıştır vve sanalı suçlamamı kaldıramamışlardır:)) isteyen istediğini yapsın....
Ama biz bakireyiz yerine ama biz aidsliyiz deselerdi adam napardı acaba
Kızmayın kızmayın sadece espiriydi..........
Sinsilik değil bu herkesin açtığı konular ortada :))) manyak kadın vardı o da konuları karıştırdı derken bana manyak demeye çalışmışsın:))) kendine de manyak yazan biri olarak ne desen farketmez. sen acilen git psikoloğa nacizane tavsiyemdir...... o beyinciğindeki milyonlarca şüphe mutlu olacaksa diyelim ki ben gittim... otur da rahatla:))) ve artık izin ver de insanlar bu konuda deneyimlerini paylaşsın hadi canım gle güleee
ben okuyorm yorumları...hepinize katılıyorum sonuçta herkes o kızların o buluşmaya gitmemesi ve özellikle arabaya binmemesi konusunda hepimiz hemfikiriz... ama bazı arkadaşlar o kızları basit gibi görmüşler benim öyle arkadaşlarım olsa arkadaşlığımı bile keserim yazılmış bu çok yanlış bence...hepimiz bayanız sonuçta ve hepimizin duygusal olarak boşluğa düştüğümüz zamanlar olmuştur...bazen insanın çevresi olmuyor birileriyle tanışma fırsatı olmuyor "o" kişiyi bulmak istiyor ve bu duygular içinde interneti de deniyor... ve internetten tanışıp çok mutlu olanlar çoluk çocuğa karışanlar var...her kadının başına yukarıdaki talihsiz olay gelecek diye de birşey yok...ben o kızları basit akılsız olarak görmüyorum sadece şanssız olarak görüyorum... çünkü internet şans işi...iyisiyle de karşılabilirsin kötüsüyle de... kötü çıkması ihtimalini düşünüp bunu göze alabilenler buluşabilir...karşısına hayallerinin prensi de çıkabilişr böyle iğrenç sapıklar da.. ve sonunda başına geleceklere de katlanmayı bilecek tabiki... benim de çok yakın arkadaşım face ten tanıştı nişanlı şuan öbür aya düğünü var...
Zaten polise gitseler bile kamera kayıtlarında arabaya gönüll bindikleri tespit edilince ve cafe de sohbet ortamında birlikte oturdukları tespit edilince kızların olayı ispat etmeleri çok zor olur
ben zaten ama biz bakireyiz kısmınada anlam veremedim bakire olmasan yapsınmı yani:26: tuhaf olmus o an o cumle
türk erkeği pardon türk sapığı aidsten korkmaz canım
orası ayrı bir olay zaten.bazı sapıklar sırf bakirelik için bile tecavüz ediyorlar kızlar ucuz kurtulmuş vallahi..ama adam nasıl bir ruh haline sahipse bakire olmalarına saygı duyup başka şekillerle tatmin olmak istemiş! centilmen sapık!
Ben sonucunu çok merak ettim.
Madem böyle bir olay yaşandı,
şikayetçi olmadılar mı?
İspat etmeleri çok zor diyorsunuz,
kamera kayıtlarında arabaya bindikleri vs her şey görüntülenmiştir.
Gönüllü bindik deseler bile, iki kız agız birliği yapıp şikayetçi oldugunda,
mutlaka bulunurdu.
İşlemler başlatılırdı vs. vs...[/QUO
Benim nişanlım avukat ve ben de hukuk fakültesi son sınıftayım tatlım... ve birkaç kişiyi arayıp araştırdım... arabaya zorla bindirilme olsaymış kolay... ama adamın kimliği sahte,araba kiralık bir araba ve tel hattı da başka biri üzerine ve adam nerde belli değil... ve en önemlisi arkadaşımın kuzeni babasından inanılmaz korkuyormuş... duyulmaması için şikayetçi olmayacaktır..... şikayetçi olsalar da bu davalarda ispat çok ve çok uzar... olayı unutursun dava hala sırada bekler en son zaman aşımına bile uğrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?