İnternetten tanışma şoku:(

aklıma tecazüvcü çoşkun geldi.filmin birinde bir sahnesi vardı.kıza saldırmıştı kız ağlıyordu ama ben bakireyim.onun gözleri dönüyordu.bir çok erkeğin ilk olma sevdası vardır.kızlar yatıp kalkıp dua etsinler kurtulduklarına.kızları çok şuçlamak istemiyorum.hataları var elbette.önemli olan bundan ders almaktır.

ben okuyorm yorumları...hepinize katılıyorum sonuçta herkes o kızların o buluşmaya gitmemesi ve özellikle arabaya binmemesi konusunda hepimiz hemfikiriz... ama bazı arkadaşlar o kızları basit gibi görmüşler benim öyle arkadaşlarım olsa arkadaşlığımı bile keserim yazılmış bu çok yanlış bence...hepimiz bayanız sonuçta ve hepimizin duygusal olarak boşluğa düştüğümüz zamanlar olmuştur...bazen insanın çevresi olmuyor birileriyle tanışma fırsatı olmuyor "o" kişiyi bulmak istiyor ve bu duygular içinde interneti de deniyor... ve internetten tanışıp çok mutlu olanlar çoluk çocuğa karışanlar var...her kadının başına yukarıdaki talihsiz olay gelecek diye de birşey yok...ben o kızları basit akılsız olarak görmüyorum sadece şanssız olarak görüyorum... çünkü internet şans işi...iyisiyle de karşılabilirsin kötüsüyle de... kötü çıkması ihtimalini düşünüp bunu göze alabilenler buluşabilir...karşısına hayallerinin prensi de çıkabilişr böyle iğrenç sapıklar da.. ve sonunda başına geleceklere de katlanmayı bilecek tabiki... benim de çok yakın arkadaşım face ten tanıştı nişanlı şuan öbür aya düğünü var...

Allah korumuş.

ya kamyon şoförü de sapık olsaydı..

ahh ahh internetten kimisi hayatının aşkını bulup mutlu oluyor kimisi hayatının hatasını yapıp rezil oluyor....:26:

yaşadıkları travmayı hayatları boyunca unutamayacaklar.

Arkadaşlar internetten tanışmalarından mutlu olanlar da vardır... iyi veya kötü herkes yaşadığı deneyim varsa paylaşsın isterim.. en azından her açıdan değerlendirilmiş olur internet kullanımı

ben herzaman bu tarz olayların sanaldan tanısmayla alakası olmadıgına inanıyorum normalde cafede isde yolda orda burda tanısırsın ozamanda basına gelebilir bilemezsin Allah iyi insanlarla karsılastırsın temkinli davranıp tanımadıgının arabasına binmezsin ama cevreden dost sandıgın insanlar ne pislikler yapar valla ortam bozuk Allaha emanet yasıyoruz bir bakıma

Ama biz bakireyiz yerine ama biz aidsliyiz deselerdi adam napardı acaba

Kızmayın kızmayın sadece espiriydi..........

:)) aslında bakireyiz sözleri garip olmuş... sanki sapık umursar bakire olup olmamayı:)

Ama biz bakireyiz yerine ama biz aidsliyiz deselerdi adam napardı acaba

Kızmayın kızmayın sadece espiriydi..........

Son düzenleyen: Moderatör:

vallahi güldürüyosun beni, bu kadar niye sinir yaptın hala anlamış değilim

Benden Bahsetmiş Olmalısınız..

Saygılarımla !!

Zaten polise gitseler bile kamera kayıtlarında arabaya gönüll bindikleri tespit edilince ve cafe de sohbet ortamında birlikte oturdukları tespit edilince kızların olayı ispat etmeleri çok zor olur

Ben sonucunu çok merak ettim.

Madem böyle bir olay yaşandı,
şikayetçi olmadılar mı?

İspat etmeleri çok zor diyorsunuz,
kamera kayıtlarında arabaya bindikleri vs her şey görüntülenmiştir.
Gönüllü bindik deseler bile, iki kız agız birliği yapıp şikayetçi oldugunda,
mutlaka bulunurdu.
İşlemler başlatılırdı vs. vs...

Bu iki "kız"ımızı ileride "vajinismusummm" başlıklarında görebiliriz. Kötü bir travma! Allah korusunnnn...

ben zaten ama biz bakireyiz kısmınada anlam veremedim bakire olmasan yapsınmı yani:26: tuhaf olmus o an o cumle

orası ayrı bir olay zaten.bazı sapıklar sırf bakirelik için bile tecavüz ediyorlar kızlar ucuz kurtulmuş vallahi..ama adam nasıl bir ruh haline sahipse bakire olmalarına saygı duyup başka şekillerle tatmin olmak istemiş! centilmen sapık!

evet aslında kızlar bu olayı örtbas etmeyip şikayetçi olurlarsa bu sapık adam en azından başkalarına zarar vermez...ama burası türkiye ,eminim kızlarımız bu konuyu kendi sırları olarak saklayacaklardır...

türk erkeği pardon türk sapığı aidsten korkmaz canım

Oda demesin bişey olmaz bende de var.

Bakireyiz kısmına takıldım belki panik oldu ama ne bileyim bakire olmasa dert değil resmen cana geleceğine mala gelsin der gibi töğbe töğbe.

Son düzenleme:

hahahaha adam sapık ama empati yeteneği var,insanlık ölmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…