orası ayrı bir olay zaten.bazı sapıklar sırf bakirelik için bile tecavüz ediyorlar kızlar ucuz kurtulmuş vallahi..ama adam nasıl bir ruh haline sahipse bakire olmalarına saygı duyup başka şekillerle tatmin olmak istemiş! centilmen sapık!
evet aslında kızlar bu olayı örtbas etmeyip şikayetçi olurlarsa bu sapık adam en azından başkalarına zarar vermez...ama burası türkiye ,eminim kızlarımız bu konuyu kendi sırları olarak saklayacaklardır...
Ama biz bakireyiz yerine ama biz aidsliyiz deselerdi adam napardı acaba
Kızmayın kızmayın sadece espiriydi..........
Bu tarz olaylar kesinlikle örtbas edilmemeli...Keşke cezalar da yeterince caydırıcı olsaydı........
Bu tarz olaylar kesinlikle örtbas edilmemeli...Keşke cezalar da yeterince caydırıcı olsaydı........
eger adamı sikayet ederlerse cevreden gelecek tepkiler soyle madem oyle binmeselermis haketmisler yani bu durumda adam haklı gorulcek
eger adamı sikayet ederlerse cevreden gelecek tepkiler soyle madem oyle binmeselermis haketmisler yani bu durumda adam haklı gorulcek
Benim nişanlım avukat ve ben de hukuk fakültesi son sınıftayım tatlım... ve birkaç kişiyi arayıp araştırdım... arabaya zorla bindirilme olsaymış kolay... ama adamın kimliği sahte,araba kiralık bir araba ve tel hattı da başka biri üzerine ve adam nerde belli değil... ve en önemlisi arkadaşımın kuzeni babasından inanılmaz korkuyormuş... duyulmaması için şikayetçi olmayacaktır..... şikayetçi olsalar da bu davalarda ispat çok ve çok uzar... olayı unutursun dava hala sırada bekler en son zaman aşımına bile uğrar
İnanmayın Böyle Vakalara..
Babasından İnanılmaz Korkan Bir Kız Gider mi ?
orası ayrı bir olay zaten.bazı sapıklar sırf bakirelik için bile tecavüz ediyorlar kızlar ucuz kurtulmuş vallahi..ama adam nasıl bir ruh haline sahipse bakire olmalarına saygı duyup başka şekillerle tatmin olmak istemiş! centilmen sapık!
Ben sonucunu çok merak ettim.
Madem böyle bir olay yaşandı,
şikayetçi olmadılar mı?
İspat etmeleri çok zor diyorsunuz,
kamera kayıtlarında arabaya bindikleri vs her şey görüntülenmiştir.
Gönüllü bindik deseler bile, iki kız agız birliği yapıp şikayetçi oldugunda,
mutlaka bulunurdu.
İşlemler başlatılırdı vs. vs...[/QUO
Benim nişanlım avukat ve ben de hukuk fakültesi son sınıftayım tatlım... ve birkaç kişiyi arayıp araştırdım... arabaya zorla bindirilme olsaymış kolay... ama adamın kimliği sahte,araba kiralık bir araba ve tel hattı da başka biri üzerine ve adam nerde belli değil... ve en önemlisi arkadaşımın kuzeni babasından inanılmaz korkuyormuş... duyulmaması için şikayetçi olmayacaktır..... şikayetçi olsalar da bu davalarda ispat çok ve çok uzar... olayı unutursun dava hala sırada bekler en son zaman aşımına bile uğrar
En azından kamera kayıtlarından eşgali belli olurdu.
Neyse zaten beklediğim cevabı verdiniz.
Şikayetçi olmama nedeni, başkalaları tarafından duyulma, özellikle de aileleri tarafından duyulması.
İnanmayın Böyle Vakalara..
Babasından İnanılmaz Korkan Bir Kız Gider mi ?
Aslında bu tür bireyler gider ve çok çabuk kanar.
Çünkü baskı altında yetişmiştir vs vs...
Yakalanmayacağını düşünen her genç kız gider ama olay mahkemelik olacaksa hiçbir kız da şikayetçi olmaz. hepimiz gençkız olduk babalarımızdan korka korka gitmedik mi sevgililerle buluşmaya falan:)
Ben kendimden örnek vereyim üniversite bittiğinde bir mühendislik şirketine işe girmiştim... sigortanın yarısı gösterilmemiş ve herşey ortada orada çalıştığım falan... kaç yıl geçti hala davamız sonuca bağlanmadı... git gel derken sürekli ertelemeler.... sonuç hemen gelse herşey değişecek te nerdeee...
O da bizim ülkemizdeki adalet,hak ,hukuk anlayışı .....
Sizin yine mühendislik şirketine girdiğinizden beri sonuçlanmayan bir dava...
Bizim belki de 60 hatta daha fazla yıllık arsa-tapu davalarımızın hala sonuçlanamadığını söylesem......
Çok Haklısın Ama Netten Bulduğumuz Adamların Arabasına İlk Tanıştığımız Anda Atlamadık..Yakalanmayacağını düşünen her genç kız gider ama olay mahkemelik olacaksa hiçbir kız da şikayetçi olmaz. hepimiz gençkız olduk babalarımızdan korka korka gitmedik mi sevgililerle buluşmaya falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?