İnternetten tanıştığım çocuk?

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
331
391
103
26
Merhaba.

Ben instagramdan biriyle tanıştım ve yaklaşık 1 aydın konusuyoruz. Farklı şehirlerdeyiz ben öğrenciyim o çalışıyor. Başlarda benimle baya ilgileniyordu bende ona olan ilgimi belli ediyordum sonra geçen hafta birden hiç mesaj atmamaya başladı bende sık boğaz etmek istemedim başta üstelemedim. Sonra sordum bişey mi oldu falan diye yok dedi bu aralar biraz durgunum o kadar. Ama ertesi günlerde her akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı eve gelincede ya yorgunum uyuyacağım dedi ya da hiç mesaj atmadı. Ben iyice üzülmeye başlayınca söyledim evli olduğundan falan şüphelendim konuştuk her şeyi çalışma hayatına yeni girdiği icin psikolojisi bozulmuş, kendine vakit ayıramıyormuş vs. öyle dedi bende tamam dedim. Bu konuşmadan sonra düzeldi aramız ama saman alevi gibiydi bi kaç gün içinde yine öyle mesaj atmamaya başladı.

Ben ona bağlandım biraz, cok hoşuma gidiyor ama böyle mesaj atmamasının sebebi ne olabilir istemiyorsan konusmayalım diyorum ona da hayır istiyorum diyor.

Teşbihte hata olmaz önceden sanal bebekler vardı karnı acıkınca yemek yedirilirdi falan ama uzun süre bakmayınca ölürdü. Ben sanal üzerinden yürütülmeye çalışılan ilişkileri ona benzetmeye başladım. İlgi görünce hemen bağlanmayın kızlar, adam belki çok kötü biri belki yüz yüze geldiğinizde bir davranışından ötürü negatif olup hiç hoşlanmayacaksınız? Önce tanımayı deneyin sonra kafanıza uyarsa zaten bağlanacaksınız. Acele etmeyin. Yazmıyorsa da sizde yazmayın inceldiği yerden kopsun

Bende bırakmak istiyorum içten içe böyle belirsizliklerden hoşlanmam çünkü. Sizce kendisine direkt konuşmaya devam etmek istemiyorum mu diyim yoksa bişey demesem direkt yazmamaya başlasam olur mu
Hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et ne engelle ne de yaz. O sana mesaj atarsa da cevap verme. Muhabbeti uzatırsan tekrar konuşma uzar gider. Neden engelleme diyorum acaba yazar mıydı acaba merak etti mi diye kafandan geçirme diye.

çok mu ilgiye sevgiye açsınız bilmem ama sosyal medyadan tanıştığınız birine bu kadar çabuk nasıl bağlanabildiniz anlayamadım. Yani bu devirde adam kesiyor insanlar... güvenmeyin Allah aşkına kimseye...

bu adamı salla neden dersen benzer birşey başıma geldi 1 yıl sürdü sonra adam depresyona girdi.birşeyler oldu bitti.şu kadarını demem gerekir o seni istemiyorsa yapcak birşey yok depresyonsada artık hangi bahaneyse kesinlikle acıyıp empati kurup yazık ya vs deme.direkt bitir gitsin zamanına yazık.ben o kadar pişmanım ki keşke daha önce bitirseydim derim hep.seven insan peşinde gerçekten koşar morali bozuksa gelir senle dertleşir.gidip sağda solda gezip bahane uydurmaz.hevesi kaçmıştır veya başka birini bulmuştur büyük ihtimal.

Adama bağlanmaktan öte biriyle bir şeyler paylaşmaya, ilgi görmeye, iletişim kurmaya duyulan alışkanlık, istek gibi bence bu. Karşınızdaki insan için o kadar önemli değil gibi duruyor maalesef.

Telefon numarasi var mi eger yoksa kesin evli

1 aylik adama hele ki daha görmediniz bile, nasıl baglaniyorsunuz anlamıyorum. Belki sizinle birlikte beş kişi ile konusuyor.

Telefon numarasi var mi eger yoksa kesin evli
Hayır yok. Bir keresinde güvenmediğimi söyledim. Böyle uzak durmasının sebebinin yorgun olması falan değil sakladığı baska bir şeyler olmasına bağladım. Sonra bana yakın şehirlerde olsak, numaran olsa ararım haber vermek icin dedi ama hiç numaramı istemedi bende istemedim.

Hic numara istemiyorsunuz ama seviyorum diyorsunuz anlayamadim ikiniz de mi evlisinjz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…