- 16 Haziran 2019
- 331
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Dengesiz bir insan. Bence unutmaya çalışmak en doğrusu.
Hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et ne engelle ne de yaz. O sana mesaj atarsa da cevap verme. Muhabbeti uzatırsan tekrar konuşma uzar gider. Neden engelleme diyorum acaba yazar mıydı acaba merak etti mi diye kafandan geçirme diye.Bende bırakmak istiyorum içten içe böyle belirsizliklerden hoşlanmam çünkü. Sizce kendisine direkt konuşmaya devam etmek istemiyorum mu diyim yoksa bişey demesem direkt yazmamaya başlasam olur mu
Boşlukta falan mısınız? Sadece 1 aydır konuştuğunuz, yüz yüze bile gelmediğiniz birine böyle bağlanmak sağlıklı değil.Ben ona bağlandım biraz
Doğru olmayabilir ama keşke böyle yargılamasanızDaha ortada olmayan adamlara nasıl bağlanıyorsunuz benim aklım almıyor
Telefon numarasi var mi eger yoksa kesin evliMerhaba.
Ben instagramdan biriyle tanıştım ve yaklaşık 1 aydın konusuyoruz. Farklı şehirlerdeyiz ben öğrenciyim o çalışıyor. Başlarda benimle baya ilgileniyordu bende ona olan ilgimi belli ediyordum sonra geçen hafta birden hiç mesaj atmamaya başladı bende sık boğaz etmek istemedim başta üstelemedim. Sonra sordum bişey mi oldu falan diye yok dedi bu aralar biraz durgunum o kadar. Ama ertesi günlerde her akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı eve gelincede ya yorgunum uyuyacağım dedi ya da hiç mesaj atmadı. Ben iyice üzülmeye başlayınca söyledim evli olduğundan falan şüphelendim konuştuk her şeyi çalışma hayatına yeni girdiği icin psikolojisi bozulmuş, kendine vakit ayıramıyormuş vs. öyle dedi bende tamam dedim. Bu konuşmadan sonra düzeldi aramız ama saman alevi gibiydi bi kaç gün içinde yine öyle mesaj atmamaya başladı.
Ben ona bağlandım biraz, cok hoşuma gidiyor ama böyle mesaj atmamasının sebebi ne olabilir istemiyorsan konusmayalım diyorum ona da hayır istiyorum diyor.
Hayır yok. Bir keresinde güvenmediğimi söyledim. Böyle uzak durmasının sebebinin yorgun olması falan değil sakladığı baska bir şeyler olmasına bağladım. Sonra bana yakın şehirlerde olsak, numaran olsa ararım haber vermek icin dedi ama hiç numaramı istemedi bende istemedim.Telefon numarasi var mi eger yoksa kesin evli
Belki de öyledir gerçekten o yüzden konuşmayı bırakacağım1 aylik adama hele ki daha görmediniz bile, nasıl baglaniyorsunuz anlamıyorum. Belki sizinle birlikte beş kişi ile konusuyor.
Hic numara istemiyorsunuz ama seviyorum diyorsunuz anlayamadim ikiniz de mi evlisinjz yoksa.Hayır yok. Bir keresinde güvenmediğimi söyledim. Böyle uzak durmasının sebebinin yorgun olması falan değil sakladığı baska bir şeyler olmasına bağladım. Sonra bana yakın şehirlerde olsak, numaran olsa ararım haber vermek icin dedi ama hiç numaramı istemedi bende istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?