İnternetten tanıştığım çocuk?

Hic numara istemiyorsunuz ama seviyorum diyorsunuz anlayamadim ikiniz de mi evlisinjz yoksa.
Yahu daha neler ben 20 yaşındayım o 23. Henüz tanısalı bir ay oldu ben istemem çekinirim o da istemedi işte onun evli olmasından bi ara şüphelendim ama emin olamadım. Bence baska biriyle daha konusuyor. Onu öncelikli tutuyor boş zamanı olursa bana yazıyor.
Bundan sonra cevap vermeyeceğim ama yazdıklarına cünkü dün öğlen gayet samimi bir şekilde akşam konusuruz falan dedi akşam oldu haber yok sabah oldu yine haber yok

Seni büyük ihtimalle yedekte tutuyor.Başka biriyle konuşuyor ve önceliği o.Eğer onunla olmazsa diye de seni de tamamen kaybetmek istemiyor.

kızlarla uğraşmak istemiyor

Daha öğrencisin, böyle ilişkilerle zamanını kaybetme bence. Farklı şehirlerdesiniz ve ne sıklıkla görüşebilirsiniz? Ne kadar uzaksınız?
Ayrıca sosyal medyada tanıdığın kişilerin aslında o karakterde kişiler olmayacağını, karşına tam tersi birisinin çıkabileceğini biliyorsundur herhalde?
Tavsiyem, böyle ilişkileri bırak ve kendi okulunda şehrinde, beraber zaman geçirerek tanıyabileceğin, hoş vakit geçirebileceğin insanları hayatına sok. Yoksa böyle ilişkiler ancak seni yıpratır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…