Internetten tanıştığım kişi ve yalanları

umutluveumutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
151
250
103
24
Merhaba ben 18 yaşındayım bundan 1 ay önce bir sosyal medya sitesinden birisiyle tanıştım. 1-2 hafta arkadaş olarak konuştuk daha sonra ondan hoşlandığımı fark ettim karşıdaki kişi de benden hoşlandı. Her şey güzeldi,tam buluşma planları yapacakken bana isminin farklı olduğunu söyledi . Yani ismini bana yalan söylemiş. Bende konuşmak istemiyorum dedim ve engelledim ama hala hoşlanıyorum bu sorun dışında gerçekten uyumluyduk. Sizce ne yapmalıyım? Içimden bir ses engeli aç diyor

İki insan tanıştığında birbirlerine ilk olarak isimlerini sorar/söylerler öyle değil mi? Yani size verdiği ilk bilgi bile yalan ve siz hala bu sorun dışında uyumluyduk diyebiliyorsunuz. Ayrıca uyum dediğiniz nedir? Sanırım uyumlu olmaktan aynı şeyleri anlıyor olamayız. Yüzyüze dahi görüşülmemiş 1 aylık bir yazışma ilişkisi ve uyum 🤔 ikiniz de Türkçe pop dinliyorsunuz mesela, uyumunuz da bu 😏

İnternetten çok güzel insanlarla tanıştım ama bunun için biraz hayat tecrübesi gerekiyor diye düşünüyorum.

18 yaş bunun için erken. Daha hayatı, insanları hatta kendinizi bile tanımıyorsunuz.

Sorunuza gelince daha adını bile yalan söyleyen adamdan bir şey olmaz, engeli açmayın, hayatınıza devam edin.

Bizim yaşlarımızda sosyal medya kullanımı yaygın evet birçok insanla tanışıyoruz ama pek güvenilir biri değil bence konuştuğunuz kişi. Daha ismini bile doğru söylemiyorsa diğer söylediklerine nasıl güveneceksiniz? Saklayacak neyi var ki?
Onun yaşı kaç, anonim mi kullanıyordu yoksa o isimle mi hesabı vardı? Açıklaması neydi yalanına dair

Hiç mi tv izlemezsin a küçüğüm insanlar tavsiye üzerine tanışsalar bile yara alma ihtimali varken iyi cesaret senin ki .. en basit ismi bile yalansa ohooooo :olamaz:

Bizim yaşlarımızda sosyal medya kullanımı yaygın evet birçok insanla tanışıyoruz ama pek güvenilir biri değil bence konuştuğunuz kişi. Daha ismini bile doğru söylemiyorsa diğer söylediklerine nasıl güveneceksiniz? Saklayacak neyi var ki?
Onun yaşı kaç, anonim mi kullanıyordu yoksa o isimle mi hesabı vardı? Açıklaması neydi yalanına dair
Benden 1 Yaş büyük,üniversite okuyor ben isim yalanını öğrendikten sonra diğer dediklerine de inanmadım bana öğrenci kartını falan attı .Açıklaması ise ilk başlarda arkadas olarak konustugumuz için gerçek ismini söylemeye gerek duymamış daha sonra hoşlanmaya başlamış. Neden 2 hafta bekledigini sordum beni bırakırsın diye korktum dedi.

Benden 1 Yaş büyük,üniversite okuyor ben isim yalanını öğrendikten sonra diğer dediklerine de inanmadım bana öğrenci kartını falan attı .Açıklaması ise ilk başlarda arkadas olarak konustugumuz için gerçek ismini söylemeye gerek duymamış daha sonra hoşlanmaya başlamış. Neden 2 hafta bekledigini sordum beni bırakırsın diye korktum dedi.
Hiç geçerli bir sebep değil. Ne demek arkadaş olarak konuştuğumuz için ismimi söylemedim? Arkadaş olunca farklı isimle mi oluyormuş?

Siz boşverin bu çocuğu gerçekten.

Saçmalık yahu. Arkadaşsa niye isim söylemesin?
Ha, anonim kullanılan bir platformdan tanıştıysanız anlarım ama Inst..... gibi bir sosyal medya aracılığıylaysa anlamsız. Güvenilir gelmedi.

İnternetten tanısmaya karsı değilim hatta bende eşimle tanıstım evlendim cocugumuz var vs vs :)
Ancak hadi kızlar kadınlar cevre utancından yakalanma rezil olma vs korkusundan bazı bilgilerini eksik vs söyleyebilir ama bi erkek sosyal medyada bile yalan söylüyorsa ya özgüveni yoktur yada günlük hayatındada yalancının tekidir
Hislerine güven engeli kaldırma bırak gitsin yoluna
Hem daha cok gencsin dısardada bi dünya yasıtın adam vardır

Sosyal medyadan 1_2 haftadir tanidiklari adamdan hemen nasil da hoşlaniyor bu genç kızlarimiz halbuki kendilerini derslerine verse tam bu dönemde gerisi sonradan gelir

Back
X