- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
bebeğim sal gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlara çok güveniyorsun heleki erkeklere nasıl internetten konuştuğun birine güvenebilirsin? Sence tek konuştuğu sen misindir? Başta yalan söyleyen birine nasıl güvenebilirsin? Belliki sakladığı birşeyi var hırslı mı hırsız mı benden 2 yaş küçüksün yapma böyle sosyal medyadan konuştuğun birinden nasıl hoslanabilur insan anlamıyorum?Merhaba ben 18 yaşındayım bundan 1 ay önce bir sosyal medya sitesinden birisiyle tanıştım. 1-2 hafta arkadaş olarak konuştuk daha sonra ondan hoşlandığımı fark ettim karşıdaki kişi de benden hoşlandı. Her şey güzeldi,tam buluşma planları yapacakken bana isminin farklı olduğunu söyledi . Yani ismini bana yalan söylemiş. Bende konuşmak istemiyorum dedim ve engelledim ama hala hoşlanıyorum bu sorun dışında gerçekten uyumluyduk. Sizce ne yapmalıyım? Içimden bir ses engeli aç diyor
Engeli açmayın. Neden adını yalan söylemiş? Adını yalan söylemişse yaşını da yalan söyleme ihtimali evli bile olabilir internetten tanıştığım bir adam vardı hayatı yalandı lütfen emin olmadan adım atmayınMerhaba ben 18 yaşındayım bundan 1 ay önce bir sosyal medya sitesinden birisiyle tanıştım. 1-2 hafta arkadaş olarak konuştuk daha sonra ondan hoşlandığımı fark ettim karşıdaki kişi de benden hoşlandı. Her şey güzeldi,tam buluşma planları yapacakken bana isminin farklı olduğunu söyledi . Yani ismini bana yalan söylemiş. Bende konuşmak istemiyorum dedim ve engelledim ama hala hoşlanıyorum bu sorun dışında gerçekten uyumluyduk. Sizce ne yapmalıyım? Içimden bir ses engeli aç diyor