Internetten tanıştığım kişi ve yalanları

Aman canım uzak dur. Senin yaşlarında ben de biriyle tanışmıştım. Çocuğa mektup bile yazdım. Mıknatıslı küpe bulamıyorum Siirt'te yok dedi onu bile yolladım 🤣 Çok safmisim ya. Ama her şeyi yalan çıktı tabii. Güvenme sakın.

Yüzyüze görüşmeden hoşlanma nasıl oluyor acaba? Hani eskiden birbirlerini bile görmeden evlendirirlermiş insanları diye duyar da dalga geçerdik, şimdi birbirlerini görmeden, yanyana bile gelmeden hoşlanan mı ararsın, aşık olan mı.... Yalancı biri işte daha ne zorluyorsun şansını? Küçücüksün bide yav...

Merhaba ben 18 yaşındayım bundan 1 ay önce bir sosyal medya sitesinden birisiyle tanıştım. 1-2 hafta arkadaş olarak konuştuk daha sonra ondan hoşlandığımı fark ettim karşıdaki kişi de benden hoşlandı. Her şey güzeldi,tam buluşma planları yapacakken bana isminin farklı olduğunu söyledi . Yani ismini bana yalan söylemiş. Bende konuşmak istemiyorum dedim ve engelledim ama hala hoşlanıyorum bu sorun dışında gerçekten uyumluyduk. Sizce ne yapmalıyım? Içimden bir ses engeli aç diyor
İnsanlara çok güveniyorsun heleki erkeklere nasıl internetten konuştuğun birine güvenebilirsin? Sence tek konuştuğu sen misindir? Başta yalan söyleyen birine nasıl güvenebilirsin? Belliki sakladığı birşeyi var hırslı mı hırsız mı benden 2 yaş küçüksün yapma böyle sosyal medyadan konuştuğun birinden nasıl hoslanabilur insan anlamıyorum?

İnternette tanıştığınız birinde ne gıbi bir doğruluk bekliyordunuz ki zaten hem yaşınız küçük

Bu devirde insan en yakın arkadaşına güvenemiyor internetten tanışmak mı aman aman. Sakın açma engeli boşver 2 haftada ne kadar hoşlanmış olabilirsin ki

Merhaba ben 18 yaşındayım bundan 1 ay önce bir sosyal medya sitesinden birisiyle tanıştım. 1-2 hafta arkadaş olarak konuştuk daha sonra ondan hoşlandığımı fark ettim karşıdaki kişi de benden hoşlandı. Her şey güzeldi,tam buluşma planları yapacakken bana isminin farklı olduğunu söyledi . Yani ismini bana yalan söylemiş. Bende konuşmak istemiyorum dedim ve engelledim ama hala hoşlanıyorum bu sorun dışında gerçekten uyumluyduk. Sizce ne yapmalıyım? Içimden bir ses engeli aç diyor
Engeli açmayın. Neden adını yalan söylemiş? Adını yalan söylemişse yaşını da yalan söyleme ihtimali evli bile olabilir internetten tanıştığım bir adam vardı hayatı yalandı lütfen emin olmadan adım atmayın

Uyumlu olup olmadigini bilemezsin adini bile en basit şeyi dahi yalan soylemiş muhtemelen muhabet ederken de senin duymak istediklerini, isteyebilceklerini soylemiştir. Ben de eşimle internette tanistim kesinlikle onyargili degilim ama internette konuşmayla uyumlu musun degil misin belli olmaz bosuna kafani yorma, hayallerindeki cikmayabilir.

Sosyal medyayı bilmem ama bende eskiden oyunda tanıştıklarıma gerçek ismimi söylemezdim.yani yıllarca gece gündüz oyun oynadığım,muhabbet ettiğim insanlar ismimi bilmiyordu.belki gerçek hayatta onu bulmanızdan veya tanıdık biri çıkması ihtimalinden falan çekinmiştir.engellemeden önce sadece isim mevzusu mu yoksa başka yalanları da var mı diye bakardım ben olsam.engellemişsin artık boşversen daha iyi.altından benimki gibi birşeyde çıkabilir,ciddi bir mevzuda.risk almaya değmeyecektir muhtemelen.

o adamın herşeyi yalandır bencee :) bağlanmayın hemen bu kadar yaa . son zamanlarda çevremde tvde ne kadar da çok görüyorum sosyal medya kurbanlarıııııı :( dikkat et .. daha yaşın çok küçük çookk gençsin :)

Aklını başına al 3.sayfa haberlerine konu olma aman ha !!!!! Gerçek değilsen , bunları yaşayanlara öğüdüm olsun...

Yaşin küçük ki olmasa da sosyal medya çok tehlikeli . Herkesin nasibi belli senin yerinde olsam derslerim için yoğunlaşirdim.

Sakın kuzum bak abla tavsiyesi sakın internetten erkeklerle konuşma en cahil olduğun, her şeyi en tozpembe gördüğün, daha çok toy ama tam da olgunlaşma evresine girdiğin dönemdesin. Kanmaya çok müsaitsin, bu yaşta pek ayırt edemeyebilirsin duygularından vururlar seni Allah korusun bir sürü kötü örnek var etrafta hiç bulaşma böyle şeylere kendini internette onunla bununla konuşarak doldurma, birikimlerini bilgiler edinerek, ilim öğrenerek zenginleştir, kendini geliştir. Okuluna odaklan, sosyalleş, sanal değil gerçek insanlar olsun konuştuğun kişiler. Gördüğümüz 7/24 yanımızda olan insanları bile tanıyamıyorken sanaldan ne kadar tanıyabilirsin? Boşver sen engellemekle iyi yapmışsın açma engeli bir daha da sanaldan kimse ile görüşme bak bizden tavsiye kulağına küpe olsun bizi dinle.

Back
X