- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Semihayaqmur
ohaa bunu nasıl düşünememişşşşcok kritik bir soru sorucam simdi
neden bir dermatologa danismiyorsunuz da intihari dusunuyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohaa bunu nasıl düşünememişşşşcok kritik bir soru sorucam simdi
neden bir dermatologa danismiyorsunuz da intihari dusunuyorsunuz![]()
Hamile oldugun için sürmesen daha iyi olur cnm zira cok kimyasal içeriyor onlar. Onkolog erkan topuz hoca hamilelikte sadece zeytinyağı ve doğal ürünleri öneriyor. Bebegin amniyon sıvısına geciyor ve bebek daha anne karnında kimyasalla tanısıyormuş. Benim tercihim boyle olurdu en azından. Ayrıca hamilelerin yuzunde ayrı bi guzellik olur zaten hiç gerek yok. Şuan en guzel oldugun donemdesin boyle düşünAmin mesela biri geldiginde hafif bb krem sursem olurmu
Ama takdir edersiniz ki 2 yaşında değilEvet cok gzl bi yuzu var gercekten valla boyle bembeyaz purussyz bebek gibi
ben güvendiğim bir siteden hamilelikte kullanılabilen leke kremi kaş kirpik serumu ve göz çevresi bakım kremi aldım.birde saraçoğlunun siyah maskesini kullanıyorum arada ama çünkü cildim çok çok kuru.birde hakiki doğal organik elma sirkesini az suyla karıştırıp yüzümü siliyorum lekeler için iyi geliyor.tek sorun ettiğim şey kilo onun içinde doğumdan sonra dertlenecem şimdi sağlık önemli.aa birde alt kattaki komşunu kendine idol edinme sen bu ruh hali ile gözünde abartıyor olabilirsin onu az gör belki oda seni beğeniyordur bilemezsin bunlar geçici duygular :)Cok sukur anlayan biri cikti
yuzu lekeli olanlar gercekten sivilceli olanlar adam yerine bile konulmuyo gibi biraz makyaj yapayım giyineyim nasil ilgi alaka![]()
ben güvendiğim bir siteden hamilelikte kullanılabilen leke kremi kaş kirpik serumu ve göz çevresi bakım kremi aldım.birde saraçoğlunun siyah maskesini kullanıyorum arada ama çünkü cildim çok çok kuru.birde hakiki doğal organik elma sirkesini az suyla karıştırıp yüzümü siliyorum lekeler için iyi geliyor.tek sorun ettiğim şey kilo onun içinde doğumdan sonra dertlenecem şimdi sağlık önemli.aa birde alt kattaki komşunu kendine idol edinme sen bu ruh hali ile gözünde abartıyor olabilirsin onu az gör belki oda seni beğeniyordur bilemezsin bunlar geçici duygular :)
rabbim sizede bebek nasip eder insallahHamile oldugun için sürmesen daha iyi olur cnm zira cok kimyasal içeriyor onlar. Onkolog erkan topuz hoca hamilelikte sadece zeytinyağı ve doğal ürünleri öneriyor. Bebegin amniyon sıvısına geciyor ve bebek daha anne karnında kimyasalla tanısıyormuş. Benim tercihim boyle olurdu en azından. Ayrıca hamilelerin yuzunde ayrı bi guzellik olur zaten hiç gerek yok. Şuan en guzel oldugun donemdesin boyle düşün
Bu arada ben hamile degilim banada dua edersen sevinirim cnm. 3.tüp tedavime baslıycm bu ay totem yaptım sadece regl bekliyorum
Valla evde hic makyaj yapmam bn cunku nefes alsin derim hani zorda kalmadikca yapmak istemem pudra tamkapaymiyoda bb krem kapatiyo onuda hafif surerim zorda kaldikcabende öyle bir şey bekledim ki yani. benim cildimden cok cok daha iyi durumdasınız. yanaklarınızda pürüz falan yok. benm yanaklarımda izlerim, ilacı bıraktıgımda cıkan sivilcelerim var. biri geldiği zaman üstüne bi pudra geçin ne olacak yani dibinize girip yüzünüz cok kötü mü diyecekler
Ya okurken agladimAktarlardan yeşil kil maskesi satılıyor toz halinde hem cildi yumuşacık yapıyor hemde lekeleri yok ediyor onu kullan hafif suyla camurlaştır kuruyunca yıka Allahım nolur bana da böyle dertler ver bendekileri al Bi an önce bu hamile halimin yüzü suyu hürmetine![]()
Katiliyorum kesinlikleözgüven eksikliği ve bu psikolojik sorunlarınızı çözmeden ne evlenmeli insan nede çocuk yapmaya kalkışmalı.
yazık