İntihar düşüncesi beni bırakmıyor

hiç nefes alamıyorum artık
o halde nefes almak için acil çarelere başvurun.
bakın Allah rızası için diyorsunuz, Allah intiharı yasaklamış, asla razı olmadığı bir şey.
Allah'a şifa vermesi için sığının, içten dua edin, emin olun rahatlayacaksınız.
ancak bunun için kendinizi karamsarlıktan uzaklaştırmanız ve çabalamanız gerekiyor.
hayatta her şey için çaba gerekiyor, hiçbir şey önümüze hazır gelmiyor.
bakın estetik olmak için bile uğraştınız, sonra zorluklarıyla karşılaştınız, şimdi ise ölmek için çabalıyorsunuz.
yapmanız gereken aksi için yani yaşamak için, nefes almak için çabalamak.
ölmek kolay gelebilir ama ahirette karşılaşacaklarımızla yüzleşmek zor.
akıllı ve güçlü bir kadınsınız, her insan gibi arada dibe vurabilirsiniz, şimdi ise yukarı çıkma zamanınız geldi.
lütfen aklınızı dağıtacak şeylere odaklanın.

öyle bir çıkmaz ki bu... kendine yabancılaşmak. bir estetik uğruna nefesinden olmak. kendi içindeki sorgulamaların en sonunda seni intihar fikrine sürüklemesi. hayatın anlamsızlaşması... Allahım nolur yardım et diye yakarıyorum ama hep başladığım noktayadım.
Merhaba ilk olarak çok geçmiş olsun dilerim ki alışabilmişsinizdir yaşadıklarınızın aynısını yasıyorum bir aydır , sizin çok zaman geçmiş üzerinden atlatabildiniz mi acaba

Allah aşkına şöyle fi tarihin deki konulara neden yorum yapıyorsunuz benim de hiç tarihe bakma gibi bi huyum yok giriyorum yazıyorum yazıyorum sonra fark ediyorum kii yıllar yıllar önce paylaşılmış 😂😂

Silinmez yasak zaten silmek. Biraz inceleyin görürsünüz konu aç kısmını. Ustte bi yerde olması lazım. Oradan daha çok bilgi gelir hem sizinle ilgili burda ilk sayfaya gelir

Arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önce estetik amaçlı burun ameliyatı geçirdim. Burun estetiği forumundan beni hatırlayanlar olacaktır. O güne dek yaşama enerjisiyle dolu olan ben o günden beri intihar fikrini beynimden atamıyorum ve birçok kez denemede bulundum ama başaramadım. Ya ilaçların dozu az geldi ya da son anda trenin arabanın altından kurtuldum. Değişen yüzümün bana yabancı gelmesiyle başladı her şey. Zamanla hayatın ne anlamı var ki demeye başladım... İçtiğim su bile manasız geliyor. Eşyalardan korkmaya başladım. Anlatması çok çok zor. Akademisyenim. Yıllarca emek verdim hayalimdeki mesleğe erişmek için. Annem babam ben doğduğumda ayrılmışlar. Baskıcı ve şiddet uygulayan bir babam vardı on beş senedir görmüyorum. Ama 3 ay öncesine dek ne yaşarsam yaşayayayım pozitif bir insandım. Etrafıma neşe saçardım. Şimdi ise kişisel bakımımı yapmakta bile zorlanıyorum. Çeşit çeşit doktora gittim dünyanın ilacını içtim bana mısın demiyor... Bir de nefes alma problemim yüzünden panik atak teşhisi kondu. Panik bozukluk depresyon ve dismorfik bozukluk teşhisler kondu bana. Sadece ölümü düşünüyorum ve tek istediğim ölüp kurtulmak. Buraya bu başlığı neden açtığımı bile bilmiyorum o kadar çaresizim ki... Maneviyata da yöneldim dualar okudum ama çare yok. Bu öyle "aman depresyondayım" deyip güldüğünüz zamanlara benzemiyor... Gerçekten günlük hayatımı idame ettirmekte zorlanıyorum. Otobüse bile binemiyorum. Doktorlar beni anlamıyor. Herkes yüzeysel davranıyor. Lanet olsun o ameliyatı olduğum güne! Sadece burnumu kafaya takmakla kalmadım aynı zamanda yaşama sevincim de elimden gitti.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Etrafımdaki herkes çok anlayışlı ama ben bu kara delikten çıkamıyorum. Öyle ortam değiştirmekle tatile gitmekle falan geçen ruh bunalımı değil.... Ne olur yargılamadan, ellerde ne dertler var şükret demeden gerçekten depresyon geçirmiş olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Bunların hepsini ben de biliyorum insanlar ne zorluklarla yaşıyor ama elimde değil işte... Ölüm fikrini aklımdan çıkaramıyorum ve sonunda başaracağıma inanıyorum. Tek kurtuluşum ölmek.

Ben olsam madem en son nokta ölmek der hayatta cesaret edemediğim şeyleri yapardım. Mesela babanızdan bahsetmişsiniz onunla yüzleşirdim. Sonra işinizden bahsetmişsiniz eğer ruh halime kötü geldiğini düşünüyorsam uzun bir İzin alırdım ya da istifayı basardım. Burnumu mu beğenmedim bi daha yaptırırdım. YAni ölmek ne işe yarayacak ki? Belki hayatınıza yeniden başlamak için bir dönüm noktası olmuştur ameliyatınız.

By Düşünceler içindeyseniz mutlaka iyi bir uzmandan yardım almalısınız.
Burun estetiği mi sadece intihar düşüncesi uyandıran şey ?
Memnun değilseniz geri Dönüşü yok değil ki.
Acilen iyi bir psikiyatrist bulun.

By Düşünceler içindeyseniz mutlaka iyi bir uzmandan yardım almalısınız.
Burun estetiği mi sadece intihar düşüncesi uyandıran şey ?
Memnun değilseniz geri Dönüşü yok değil ki.
Acilen iyi bir psikiyatrist bulun.
Sonucunun nasıl olduğunu unuttum bile düşüncelerim bambaşka kendimi çok tuhaf hissediyorum çok kötü değildi burnum sadece Kemer’i alınacaktı daha 26 gün oldu biliyorum şişkinliklerim devam ediyor ama ben alışamadım yeni halime aynaya bakmak istemiyorum yemek yiyemiyorum ailem de benimle birlikte üzüntü içinde psikiyatriye gittim ilk hafta ilaçları da kullanmak istemiyorum atlatırım yeni deyip duruyorum kendi kendime ama ara ara krize giriyorum elimde olmadan. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım belki yemi diye böyle bilmiyorum herkes hiç değişmedin sadece kemiğin gitti diyor ama bana öyle gelmiyor çıldıracak gibi oluyorum zamanla alışan var mıdır benim yaşadığımı yaşayıp sonradan alışan. Etrafımdakı herkes alışacaksın geçecek diyor ama su an bu durumda olduğum için sağlıklı düşünemiyorum

Sonucunun nasıl olduğunu unuttum bile düşüncelerim bambaşka kendimi çok tuhaf hissediyorum çok kötü değildi burnum sadece Kemer’i alınacaktı daha 26 gün oldu biliyorum şişkinliklerim devam ediyor ama ben alışamadım yeni halime aynaya bakmak istemiyorum yemek yiyemiyorum ailem de benimle birlikte üzüntü içinde psikiyatriye gittim ilk hafta ilaçları da kullanmak istemiyorum atlatırım yeni deyip duruyorum kendi kendime ama ara ara krize giriyorum elimde olmadan. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım belki yemi diye böyle bilmiyorum herkes hiç değişmedin sadece kemiğin gitti diyor ama bana öyle gelmiyor çıldıracak gibi oluyorum zamanla alışan var mıdır benim yaşadığımı yaşayıp sonradan alışan. Etrafımdakı herkes alışacaksın geçecek diyor ama su an bu durumda olduğum için sağlıklı düşünemiyorum
Alışırsın.
Olmazsa da geri Dönüşü olmayan bşy değil.
Saç kesiminde bile ilk çok tuhaf geliyor ki burun bu.
Imkan varsa öncesi sonrası fotosu koyun bizler yorum yapalım.

Alışırsın.
Olmazsa da geri Dönüşü olmayan bşy değil.
Saç kesiminde bile ilk çok tuhaf geliyor ki burun bu.
Imkan varsa öncesi sonrası fotosu koyun bizler yorum yapalım.
Doktoru suçlayacak bir durumum olamaz doktorla alakalı bir durum şu anlık yok çünkü şükür nefes alabiliyorum, önden problemim hiç yoktu sadece düşüklüğü gitsin istemiştim elinden gelen her şeyi yapmış çok kaldırmadan kemiği almış kadın. sadece ben alışamadım kendim içselleştirdiğim şeyler var. Belki saç boyatmak makyaj yapmak nasılsa bu da öyle bir şey ama sonradan güzelleşen bir şey beni mutlu etmedi. Belki cok saçma geliyordur etrafımdaki insanlara da saçma geliyor düşündüklerim dediğim gibi kesinlkle mantıklı düşünemiyorum. Gözlerim ayrık gibi geliyor kemik törpülendiği için ama şişlikten diyorlar inanmak istiyorum burada 2 3 ay sonra seklini alır diyenler de var fakat dusuncelerim beni yiyor. fotoğrafı özel olarak atabiliyor muyum acaba size

Doktoru suçlayacak bir durumum olamaz doktorla alakalı bir durum şu anlık yok çünkü şükür nefes alabiliyorum, önden problemim hiç yoktu sadece düşüklüğü gitsin istemiştim elinden gelen her şeyi yapmış çok kaldırmadan kemiği almış kadın. sadece ben alışamadım kendim içselleştirdiğim şeyler var. Belki saç boyatmak makyaj yapmak nasılsa bu da öyle bir şey ama sonradan güzelleşen bir şey beni mutlu etmedi. Belki cok saçma geliyordur etrafımdaki insanlara da saçma geliyor düşündüklerim dediğim gibi kesinlkle mantıklı düşünemiyorum. Gözlerim ayrık gibi geliyor kemik törpülendiği için ama şişlikten diyorlar inanmak istiyorum burada 2 3 ay sonra seklini alır diyenler de var fakat dusuncelerim beni yiyor. fotoğrafı özel olarak atabiliyor muyum acaba size
Bir deneyin isterseniz atmayı mesaj kutum açık.
Ilk 6 ay zaten öyle olur
Zamanla Yüzün seklini alır. Bu herseyde böyledir ki zaten ayakkabı bile ilk aldığımızda yadırganır birkaç kez giydikten sonra ayağın seklini alır. Bence nefes almada vs sorun yoksa takmayın.

Bir deneyin isterseniz atmayı mesaj kutum açık.
Ilk 6 ay zaten öyle olur
Zamanla Yüzün seklini alır. Bu herseyde böyledir ki zaten ayakkabı bile ilk aldığımızda yadırganır birkaç kez giydikten sonra ayağın seklini alır. Bence nefes almada vs sorun yoksa takmayın.
Gerçekten çiçek gibisiniz hepiniz çok teşekkür ederim. şimdi deneyeceğim atmayı

Rabbim şifa versin insallah. Bu durumu Kutu kutu ilaçlarla değil terapi alarak kurtulabilirsiniz.

Back
X