İntihar etmek istiyorum artık.

O zmn senin derdin sivilceler.
Onu bende yaparim yuzumde bi sivilce varsa. O zmn hepimiz hastayiz, hadi hep beraber intihar edelim. Hastaligin adini bile koymussun kuzucum, ne hastaligi Allah askina?Bi uzmanmi soyledi bu hastaligin oldgunu yoksa senmi adini koydun?

Senin icin guzel bi cilt bakim rutini, ve tamamdir. Dermatologa git ve ilac al.
Aslinda bunun yani sira cildiyeyede gidebilirsin, ama ben parasiyla gitmistim.
Daha 15 yasinda kenarda parn olmadigini dusunursek, bence sirf dermatologa gir onu karsiliyor sigorta diye biliyorum. Arasinada " hangi marka yuz temizleme urnlerini kullanabilirim?' Diye bi soru sikistir.
Cildiyede verilicek tavsiyeleri bu sekilde bedavaya getirirsin.

3nity nedense bizim rehberlik hocasını cok garip buluyorum gitsemmi ki ona

Deneyebilirsin. Baktin kafana yatan biri değil, sana yardimci olacağına inanmadin, açıkça söylersin. Denemekten zarar gelmez. Ben denedim sonuç benim için yüz güldürdü, ama olumsuz olsaydı da bugün sana şansını dene derdim

Kuzucuum senin yasindayken hangimizin yuzu boyle degildi ki?bebek gibi cildin var bak biraz ellemesen gececek hepsi. Doktorun verdigi kremleri kullanmaya devam et elini yuzune goturme canim benim bak gor nasil duzelecek

Benim zamaninda yuzumde bakteriyel enfeksiyon olusmustu. Oyle berbat durumdaydi ki. Rahat bir 4 yil cektim bunu. Yani 18 yasimdan 23 e kadar gibi. Enfeksiyon gecse de sivilceler hala vardi. Dermatologa gittim, kremler, ilaclar. Oyle oyle gecti. Bu yuz adam olur mu diyordum simdi sukur temiz bir cildim var. Her goren de ne guzel cildin var diyor, diyorum eski halini bir gorseydiniz.

Fakat ben asla sivilcelerimi desmedim, oyle yapsaydim iz kalirdi. Ben bu yuzden sana sert konusacagim. Yuzunu desmeye devam edersen kesinlikle iz kalir ve sen bunu hic istemezsin. Bir yakinimin yuzu maalesef ki hic duzelmedi, sivilce yok ama o yuzundeki delikler duruyor. Canim boyle olsun istemezsin. Ben yuzume elimle dokunmaktan cekinirdim korkardim. Sen yuzunu kasidikca, kizarttikca o sivilceler daha da artiyor. Huy kotu tabiki birakmak cok zor ama ilerisini dusun, oyle bir yuze sahip olmak istemezsin.

Baban veya annen sigortali degiller mi, dermatologa gidemez misin? Roaccutane en bilindik sivilce ilacidir. Baya agir da bir ilac, sanirim yasin da tutmuyor daha ama ilaci mutlaka var. Kendiliginden gecer mi inan bilmiyorum, oyle iyimser olamiyorum. Bir an once caresine bak tatlim ya. Ama oyle olsa bile bil ki cok tatlisin, yasina gore olgunsun masallah. Sivilcen varsa da olsun, sakin kendini benim gibi geri cekme. Daha kotu oluyor..Biliyorum insanin kendine guveni sarsiliyor ama kendi icine cekilmekte cok yanlis..

sapsik58 ama benim yaptığım sey bence normal degil. 2 yıl sürekli olarak yüzümü yara yapıyorum herkes sivilcenin kurumasını beklerken tamam sıkanlar var tabi ama o sıkmak bazen okadar cok oynuyorumki iltihaplanıyor sivilce. Bu arada en son dermatologa gittigimde sebamed i önerdi hala o yüz jelini kullanıyorum. Dermatologa gitmektende bıktım sacma sacma seyler veriyolar yok imex yok isotrexin felan cildimde degisiklik yaratmadılar hapta kullanamam..

Canim bak cok tatlisin masaallah sakin böyle kötü düsünme ilerde gecer insaallah psikologa görün ve senden daha kötü durumda olanlari düsün eli ayagi gözü olmayanlari meselasükret haline ve elinden geldigince yalniz kalma daha cok takintilarin mahf eder seni,zorla kendini fazla aynaya bakma allah sifa versin:)

Canım çaresi olmayan bir şey değil ki, üstelik oynayarak sen kötü hale getiriyorsun, biraz kendine hakim olup oynamasan, cildiye doktorunun vereceği ilacı kullanmak dışında tabi, bence kısa zamanda geçecektir..

Ama tum bunlar yuzundeki sivilceden dolayi bence tatlim. Yuzunde sivilce olmasa kazimazsin yuzunu bence.

O zmn sebamedi kullanmaya devam et.
Ve sana bitkisel bi tavsiye vereyim, en ucuzundan.
Ben bi konu actim aloe vera ve sivilcelere iyi geldigi hakkinda, benim eski konularimdan bulabilirsin.
En maaliyetsizi bence sen eve bi aloe vera bitkisi aldir. Internetten arastirirsan herkes cok memnun.
Aloe vera bitksinden her gun azicik kopar ve yzunde gezdir. Hem evde sus niyetine durur hemde senin isine yarar. Kopardigin bolumler geri buyuyor kendilginden.
Aloe vera sivilcelere, iltihaplara, kizarikliklara vs cok iyi geliyor.
Ben hazir jelini kutu kutu olup stokluyorum, cok memnunum. Svilcelerden kurtuldum 10 sene bi arayistan sonra.

Hapı neden kullanamıyorsun?
Benim de yüzüm hiç dokunmadığım halde aşırı sivilcelenmişti.Hiç dokunmadığım halde geçmiyordu.
6ay meşhur sivilce hapından kullandım.Aradan 4 yıl geçti tertemiz bir cildim var siyah nokta bile nadir çıkar.Fondoten bile kullanma ihtiyacı hissetmiyorum hiç.Hayatımda yaptığım en doğru şey o hapı kullanmaktı.
Bence düşük dozda olsa kullanmalısın doktora danışıp.

sapsik58 evet sivilceler olmasa yolmam ama sivilce olsada yolmamam gerekir iz kalıcagı icin :) aloe vera hımm sadece internettemi vardır satışları

Evet yolunmamasi gerk ama inan bende yoluyorum. Hatta abdest aliyorum. Sonra oturup sivilceleri yoluyorum. Aklimdan " abdestin bozulur sivilceler kanarsa yapmaaaaa" diye geciyor. Ama yinede ali koyamiyorum kendimi.
Yok tatlim benim bildigin aloe vera satislari cogu bitki dukkaninda var. En fazla 10-15 tl dir. Cok zahmetsiz bi bitki, fazla su istemez. Ve cogu derde deva. Elinimi yaktin mutfakta? Aloe vera sur. Gunesmi yakti? Aloe vera sur. Sivilce, kizariklik, hatta yuzundeki yaralarin iylesmesini bile hizlandirir. Dertlenme sakin. Aloe vera bitkisi kendi kendini yenileme gucune sahip Allahin izniyle. Cildini yeniliyor.
Sen benim konuma bak istersen, kullanma rutinimi yazmistim sira sira.

Canim yaa. Neden midemiz bulansin burdaki hic kimsenin bulanmaz hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Ayricada yuzundede soyledigin kadar bisey yok ama ne guzel kizsin yapmamaya calis tedavisi vardir muhakkak. Psikolojik destek al sonra iz kalir uzulursun kendine bir soz ver tedavi olucam ve bunu yapmiycam de ve psikologa git ama kendinde iste bunu bence yapabilirsin hatta gel bize konu ac artik yuzume zatar vermiyorum diye bizde seni tebrik edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…