- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Didemzmeric
-
sapsik58 elimi yüzüme götürüyorum otomatikman kaşıntıdan degil, bende tam çözemedim şu işi. İşte elime sivilce geliyor haliyle. ileri geri yapıp yoluyorum illa o çıkıntı gidecek diye. Bu arada yüzümü iyice incelerseniz bir yanagım full iz, leke ve sivilce yani. anlımda öyle zaten :/
3nity nedense bizim rehberlik hocasını cok garip buluyorum gitsemmi ki ona
sapsik58 ama benim yaptığım sey bence normal degil. 2 yıl sürekli olarak yüzümü yara yapıyorum herkes sivilcenin kurumasını beklerken tamam sıkanlar var tabi ama o sıkmak bazen okadar cok oynuyorumki iltihaplanıyor sivilce. Bu arada en son dermatologa gittigimde sebamed i önerdi hala o yüz jelini kullanıyorum. Dermatologa gitmektende bıktım sacma sacma seyler veriyolar yok imex yok isotrexin felan cildimde degisiklik yaratmadılar hapta kullanamam..
Hapı neden kullanamıyorsun?sapsik58 ama benim yaptığım sey bence normal degil. 2 yıl sürekli olarak yüzümü yara yapıyorum herkes sivilcenin kurumasını beklerken tamam sıkanlar var tabi ama o sıkmak bazen okadar cok oynuyorumki iltihaplanıyor sivilce. Bu arada en son dermatologa gittigimde sebamed i önerdi hala o yüz jelini kullanıyorum. Dermatologa gitmektende bıktım sacma sacma seyler veriyolar yok imex yok isotrexin felan cildimde degisiklik yaratmadılar hapta kullanamam..
sapsik58 evet sivilceler olmasa yolmam ama sivilce olsada yolmamam gerekir iz kalıcagı icin :) aloe vera hımm sadece internettemi vardır satışları
Canim yaa. Neden midemiz bulansin burdaki hic kimsenin bulanmaz hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Ayricada yuzundede soyledigin kadar bisey yok ama ne guzel kizsin yapmamaya calis tedavisi vardir muhakkak. Psikolojik destek al sonra iz kalir uzulursun kendine bir soz ver tedavi olucam ve bunu yapmiycam de ve psikologa git ama kendinde iste bunu bence yapabilirsin hatta gel bize konu ac artik yuzume zatar vermiyorum diye bizde seni tebrik edelimMerhaba ablalarım,
Adım Didem, 15 yaşında sıradan bir kızım. Sorun şu ki Dermatilomani hastasıyım yani Deri Yolma Hastalığı. Ergenlik felan gelince işte, yüzümü yolmaya başladım. İstemsiz oluyor bütün bunlar. Hergün ağlıyorum ama hergün, derslerime çalışamıyorum. Babam yüzüme hakaret ediyor, kızıyor bağırıyor yüzümü bu hale getirdiğim için. Ama engel olamıyorum bu psikolojik birşey. Gerçekten artık intihar etmek istiyorum. Bu suratla kim yaşamak ister ki? Merak edenler ablalarım olursa diye fotoğrafımı koyuyorum. Bakmanızı tavsiye etmem aslında mideniz bulanabilir. Dinlediğiniz için teşekkürler öylesine içimi dökmek istedim :)
Hap cok daha etkili olur canim hap kulkan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?