- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.890
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Birazdan duyar kasicilar gelir. Kız ölümden bahsediyor çok acımasızsıniz diye. Benim de bir sürü derdim var kimseye oluyorum demiyorum.
Beni gaza getirme dur hele

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan duyar kasicilar gelir. Kız ölümden bahsediyor çok acımasızsıniz diye. Benim de bir sürü derdim var kimseye oluyorum demiyorum.
Gunces diğer komşuya bak orda bak kim var zorunlu
Bunlar galiba topluca bizi intihara sürüklüyorlar![]()
yok ben pes edeli çok oldu.ne hali varsa görsünnC ceycey0406 ablası gel teselli et hala sevgili bulamamış vanessa...
sevgili bulamadım ölmeliyim hımm peki...
ne güzel yazmışsınız.keşke tek derdimiz üniversitede erkek bulamamak olsaydıGören de 700-800 tl doğalgaz faturası, çocuğun okul taksiti, 300 tl elektril faturası ve 150 tl su faturası geldi sanar... Bunları yaşayan insanlar intihar etmiyor da sana noluyor kızz.... Rahat mı battı![]()
Hangi kalıtsal metabolik bir hastalık ki bu yaşınızda eklendi ve nasıl bir hastalık ki max. 10 yıl ömür biçiliyor?
Elektrik faturası 440 geldi deGören de 700-800 tl doğalgaz faturası, çocuğun okul taksiti, 300 tl elektril faturası ve 150 tl su faturası geldi sanar... Bunları yaşayan insanlar intihar etmiyor da sana noluyor kızz.... Rahat mı battı![]()
ender görülen metabolik hastalık mı? tatlım onlar genelde erken çocukluk döneminde bulgu vermeye başlıyor,sana yeni mi teşhis konuldu?zaten ender görülen kalıtsal metabolik bir hastalığım da ekleneince şurada toplasan yaşayacağım 10 yıl max.
300 elektriğine göbek atarım ayol ne ölmesi.Gören de 700-800 tl doğalgaz faturası, çocuğun okul taksiti, 300 tl elektril faturası ve 150 tl su faturası geldi sanar... Bunları yaşayan insanlar intihar etmiyor da sana noluyor kızz.... Rahat mı battı![]()