intihar etmeme ramak kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gören de 700-800 tl doğalgaz faturası, çocuğun okul taksiti, 300 tl elektril faturası ve 150 tl su faturası geldi sanar... Bunları yaşayan insanlar intihar etmiyor da sana noluyor kızz.... Rahat mı battı 🤧:KK50:
ne güzel yazmışsınız.keşke tek derdimiz üniversitede erkek bulamamak olsaydı

Gencecik yasta bu dusunceler nedir ?sevgilisi var sevgilisi var sevgili nedir?1 sene sonra hepsi kalp kirikligiyla yipranmislikla hayatlarina devam edecekler ...hastalik meselesine gelince tedavini olursun ama once sacma dusuncelerden kurtulmalisin kimsenin yarina garantisi yok gençliğinin kiymetini bil

Üniversitenin ilk yılında eğitim, kariyer, arkadaşlık, sosyallik düşüneceğiniz yerde sürekli sevgili de sevgili, erkek de erkek diye dayatmanız çok itici. Sevgili bulunca hayatınız bir anda toz pembe olmayacak, mevcut karamsar hayatınıza giren bir erkek mutlu mu olur zannediyosunuz? Tez zamanda koşa koşa kaçar bence.

Kaç kere yazıldı ama dinlemiyorsunuz. Önce kendi kendinize mutlu olup kendinizi geliştireceksiniz. Ama muhtemelen bir kulağınızdan girip ötekinden çıkacak yine bu sözler.

Bu nasıl bir kafa biri beni aydınlatabilir mi?

İlla bir erkek olunca mı hayata devam edebiliyorsun. Yani sen aslında yok musun?

Cidden hala sizin zihniyette insanlar var ya şu erkek erkek diye ölen. İşte bu ölen senin gibilermiş bugünde bişey öğrendik çok şükür 🤦🏼

Valla bende üniversiteyi yalnız geçirdim ama ölmedim hemde o kalabalıkta öğlen yemeğimi hep tek başıma yerdim

Gören de 700-800 tl doğalgaz faturası, çocuğun okul taksiti, 300 tl elektril faturası ve 150 tl su faturası geldi sanar... Bunları yaşayan insanlar intihar etmiyor da sana noluyor kızz.... Rahat mı battı 🤧:KK50:
Elektrik faturası 440 geldi de
Niye intihar edeyim ayol 🤣🤣

zaten ender görülen kalıtsal metabolik bir hastalığım da ekleneince şurada toplasan yaşayacağım 10 yıl max.
ender görülen metabolik hastalık mı? tatlım onlar genelde erken çocukluk döneminde bulgu vermeye başlıyor,sana yeni mi teşhis konuldu?

tedavi olmasaydın bugüne kadar, çoktan vefat etmiştin, ha tedavi gerektirmeden de yaşanılabilen bir hastalıksa, max 10 seneyi kendi kafana göre mi biçtin?

doktor olduğuma inanmıyorsun sen ama , istersen dip no atayım? alıştım zaten, hemen çıkarıp gösterebileceğim bi yere kaydetmiştim :KK53:

300 elektriğine göbek atarım ayol ne ölmesi.

cidden adam akıllı sevgili bulsan eminim sonunda diyeceksin ki bu muymuş? bunun için mi intihar edecektim? sevgili bulmayı hayatında birileri olmasını gözünde çok büyütüyorsun, evet güzel bişey anlaşabilirsen ama öyle yokluğunda intihar edecek bişey değil ki… neden hayatındaki tüm mutluluğu buna bağlıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X