intihar etmeyi bile düşünüyorum

zevzekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
18
0
36
Trabzon
.......................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
İntihar etmeyi falan çıkar aklından.

Bak hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz,

hemde sorunun kaynağı aynı ''kayınvalide''

Ölüm çare değil ki...Yazık değil mi sana,ailene.

Kayınvaliden ziyarete geldiğinde yatıya mı kalıyor?

Farklı şehirde misiniz?O kısmını pek anlayamadım.

Evet kesinlikle sizin evinize müdahale etme HAKKI YOK.Ama madem başedemiyorsunuz, eşinizde bu şekilde davranıyor BIRAKIN silsin camlarınızı, evinizi süpürsün.O sırada da siz oyalanın kendinize mutfakta.

Bence bunu bu şekilde çözersiniz.Aldırmaz iseniz bir süre sonrada temizlemekten sıkılacaktır.Kullanıldığını hissedecektir.Hatta yapamadığınız şeyler konusunda da ricada bulunun, bunuda yapar mısın diye ?

hop hop dur bakalım ölmek de nesi;
sen hayatta başka acı görmedin galiba,
sakin ol güzelim,bu anlatttığın aşalamıyacak bir sorun değil,herkes bu tip sorunlar yaşıyor, biraz politik davranmayı öğrenmen lazım,daha yeni evlisin,pişeceksin,üzülmekde haklısın ama ölmek istemek gibi bir lüksün yok ,seni doğuran ana babaya yapılır mı bu,hemde neden?bir hiç...
eşinle aranı iyi tut sen,şikayetini söyle ama sabırlı ol,aşılabilir bir sorun bu,

İnsanlar ne acılar yaşıyorlar, nelerle mücadele ediyorlar,sen bu durumla başa çıkabilecek güçte değil misin?
teslim mi olacaksın,topla kendini,silkelen hemen ve lütfen kendini bırakma...

evine çok karışıyorsa , bunu ifade ederek zamanla engelleyebilirsin tabi eşinin desteği ile,birden olmayabilir,sabırlı ol...sakın eşinle aranı açma,normal evlilikleri örnek göster,bunun normal olmadığını ifade et,ama sabırlı ol canım...uyanık davranman lazım,duygusal değil..

Ah canım benim ne kadar çok kafana takmışsın sen böyle
değer mi onun için??canından vazgeçecek kadar değer mi yani??
daha yolun başındasın sen.kafana takma boşverr senin tek yapacağın bu çünkü karşındaki insanı değiştiremeyeceğine göre
sen kendini değiştir vurdumduymaz ol.erkekler böyle kendi aileleri söz konusu olduğu zaman aslan kesilirler toz kondurmazlar asla
sen sen ol eşine ailesi hakkında pek olumsuz yorum yapma.zaman gerekli.benim kayınvalidemde aynısı ama o elini hiç bir işe sürmez tek farkı bu.
ben hiç umursamıyorum takmıyorum tatlı canımı incitmeye değer mi sende böyle düşün ve kendine gel canım ne intiharı gül geççç

valla çok zekice:)

hani çocuklarda istenmeyen davranışları yok etme yöntemleri vardır, konu sahibi eğitimci iyi bilir,işte onları kullanın.
bakalım işe yarama durumu olacak mı???

intiharmı saçmalama lütfen...bırak keyfine bak ohhh temizliğini yapıyor yemeğinide yapsın sende elini hiçbirşeye sürme yapma kv gelince..canınıda sıkma ben olsam yan gel yat keyfine bak yapardım..elbetteki yeni evli olduğun için şimdi birbirinize alışma tanıma sürreci bambaşka bir ailenin kızı oldun ama evliliğini yıpratma ne kadar sinir bozucu olsada sıkma canını bu tarz olaylardan kırmayın incitmeyin üzmeyin birbirinizi..

ablacım taktığın şeye bak bırak yapsın sende aldırma zamanla kendi kendine bıkacakdır hiç aldırış etme eşin geldiğindede tavrından eser verme

madem bukadar hoslaniyor camlarinizi silip , halilarinizi supurmekten , sizde arada sirada kendiniz çagirip anne alisveris isim var sen hakketen çok guzel cam siliyorsun , su camlarimi bi siliversen ben islerimi halledene kadar deyin bakalim ne yapacak ?? çok sinir oldum ya, ne demek sizin supurdugunuz evi tekrardan supurup camlarinizi silmek?? ne yapmaya, neyi kanitlamaya çalisiyor ki?? sinir sey iste , ayyy gerildim valla ... canim daha çok yeni evlisin , birbirinize alisincaya kadar maaklesef ki boyle can sikan olaylar yasanacak .. ben merak ettim kendi evide boyle temiz mi?? camlari halilari falan ?? Allah sabir versin , kendi içinize attikça , yakindaki patlamaniz can yakici olacak ....

Severek evlendiyseniz ve hala seviyorsanız eşinizi,mücadele edin derim ben..arkadaşların da dediği gibi bırakın yapsın,nasıl olsa sıkılacak!!!

intihar kelimesini ise görmedim sayıyorum

ben bu kaynanaları anlamıyorum hele onların kendilerini yetiştirememiş ana kuzusu oğullarını hiç anlamıyorum hem mesleği kariyeri olan bir gelinsiniz ve size bunları yapabiliyor allahım ne cehalettir nasıl bir izansızlık.eğer eşiniz sizi sahiplenmeyecekse ve siz bunun ufaktan kokusunu aldıysanız bence ilk düşünüğünüz çocuk meslesini birhayli ertelemek olsun neden intihar etmeyi düşünüyorsunuz evlilik bitirmek tabi kolay değil ama siz ne kaybedersiniz bu evlilik bittikten sonra ana kuzusu eşni sahiplenmekten aciz bir eş ve zavallı egolarını tatmin edememiş bir kaynanamı hayat sizin önce kendinizi düşün

Aman cnmm bosver..evet sinir bi durum ama numaraciymiss...sende numara yap..esi in yaninda iyi ol is yaptrma yorulursun die ama yslniskenn yuz verem butun islei yapsin yemek temislik..oh ne ala memleket de sendee

kadın senin sinirlendiğini bildiği için yapıyor.hiç sinirlenme hatta teşekkür ederim annecim,şunuda yaparmısın de.hatta anne oğlun şu yemeği seviyor onuda yap de.senin sinirlenmediğini görünce vaz geçecektir

bırak umursama silsin süpürsün eline sağlık ne güzel olmuş deee sinir olduğun şeyleri belli etme üstüne giderrr

Bu kadar karaktersiz bir kadın için mi intihar etmeyi düşünüyorsunuz. Bu kadar zayıf olmayın. Yaşadığınız gerçekten çok ağır. Orası oğlunun evi değil önce bunu anlatmak gerekiyor ona. Eğer oğlunun eviyse sizin ne işiniz var orada. O zaman bunu onlar anlayana kadar bir süre ayrılın madem geçin annenizin evine.
Asıl suçlu eşiniz. Kayınvalideniz terbiyesizlik yapıyor. Ve bu yaptıklarının terbiyesizlik olduğunu sizin değil oğlunun anlatması doğru olan.
Allah sabır versin size.

Tamamen katılıyorum size
Hiiç anlam veremiyoum zaten koskoca kadınların çocuk gibi gelinleriyle çekişmelerine
Konu sahibi arkadaşım sıkma canını hele hele bu sebeple kıymetli canından olmayı hiç düşünme
Tamam temizlik filan önemli şeylerde bir iki gün tozlu dursa ev ne olur ki yanii.
Hadi çok titizsin dayanamdın sildin başa kakma barii.
Allahım sinirlendim.
Analar el bebek gül bebek yetiştiriyor evletlarını, bir başkası hayatına girip böyle intiharı filan düşündürüyor canından bezdiriyor. Neyse sustum.

canım hiç kafana takma ben 10 ay kayınvalidemle oturdum buna benzer bir çok şey yaşadım eşimle ayrılma noktasına bile geldim ama şuan eşim benim ağzımın içine bakıyor bunu da şu şekilde başardım onun taktiğiyle vurdum onu yaptıklarının aynısını onun üstünde uyguladım eşimede gösterdim gerçek yüzünü 2 senelik evliyim 10 aydan sonra evimi ayırdım çünkü eşim anladı herşeyi benim eşimde tek erkek çocuk. o yüzden kafana takma dediğimi uygularsan başarılı olacağına eminim canım.

İntihar mı?
Yapmayın gözünüzü seveyim hiç mi kendinize acımıyorsunuz?
Gerekirse tartşın,küsün ya da arkadaşların dediği gibi he he deyip geçin bırakın silsin süpürsün ama aklınızdan kötü düşünceleri atın.
Heee yok ben yapamayacam diyorsanız boşanmak ölmekten daha kolay bana inanın..

ohoo daha bır kaynanayla baş edemeyıp olmeyı dusunuyorsunuz
ee cocuk olunca napcaksınız sız ?
nee kadar basıt bısey ıcın ölum lafını agzınıza alabılıyorsunuz sasırıyorum ..
Bir kere en buyuk hataayı kocanıza annesını sıkayyet etmekle yapmıssınız

kaynanalar zekıdır oğullarının yanında melek oğullarının arkasından seytan olurlar
sızde kocanızın yanında melek olun .. sızde işi yontemıne gore yapın .. ayrıca keske benım evımıze temızleyen bırı olsa cok guzel olurdu hatta ben aa ne guzel aannecım temızlemıssın elın cok yatkın der bırde cay koyar ıkram ederdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…