Mesafeli olmak en iyisi, iyi olmaya çalışıp gitsen evinde iş yapsan inan yine de yaranamazsın hatta gittiğinde kalkıp iş yapma, o zaman kötü olursun ama uzun vadede sen kazanırsın çünkü sık sık gelmeni istemezler, o benim evimde yapmıyor misafir gibi oturuyor diye size geldiğinde o da yapmaz.ben bi süre kayınvaldemle tel konuşmayıp bayrama kadarda gitmek istemiyorum aramız 1.5 saat sizce ne yapmalıyım.mesafe koymak istiyorum yoksa o sınırlarını koyamıyor çok müdahale ediyor daha evliliğin başındayken bişeyler yapmam lazım galiba mesafe koymak için siz ne dersiniz
birincisi evlilğiniz çok yeni
eşiniz sizi anlamayacak ve hep annesini hakılı görecektir, çünkü karşıda süper demogoji yapan, fazla üstüne gidilince sütünü helal etmeyen bir kadın buluverirsiniz
önce evliliğinizin oturması lazım...
ikincisi 1.5 saatlik yoldan size sık sık yatıya geliyorsa önce buna bir düzen bulmanız lazım
alın şöyle cicili bicili şeyleri yeni evlisiniz eşinizi yönlendirin naz yapın, ay bugün çok şık planlarım vardı yemek yapıp mum yakıp sana süpriz yapacaktım senin de seveceğin ciciler almıştım ama kursağımda kaldı neyse falan deyin.
eşinize niye annen böyle dedi , niye bunu demedin demeyin
hayatım anneciğin 2 günlüğüne geliyor ama koşturup duruyor kıyakımoyrum ben deyince onu istemediğimi falan düşünüyor keşke oturup dinlense de bu işleri ben boş olunca kendim yapsam yazık kadına deyin...
yani istemediğinizden değil kıyamadığınızdan düşüncesi oluşturun...
akşam eşinizin yanında laf açın hayatım annen bugün evimizi pırıl pırıl yapmış yorulmuş sağolsun kızıyla oğlunu evi diye dört dönüyor yoruluyor deyin
bakalım gene oğlumun evi diyecek mi derse, aaa anne kızımın da evi demeyi unuttun deyin sürekli düzeltin, yanında sürekli kocanıza sırnaşın elini tutun öpün yanağından eşiniz hişşt yapma derse aa özledim aşkım napayım annene git mi diyeyim yani...
böyle yaparsan soğurum bak senden hiç öpmem küserim deyin...
geleceğini bilidğiniz gün (eğer habersiz geliyorsa) geç gelin bir iş çıkarın surat asarsa keşek haber verseydin işim vardı deyin tabi eşinizini yanında bu konuşmayı yapın..
haberli geliyorsa diyelim 3 gün önceden haber verdi
siz birilerini çağırın eve sonra da koşturun işe ay senin buyun güzel bunu yap şuyun güzel şunu yap diye...
kusurabakma reddemedim kaç zamandır erteliyordum deyin.
eşiniz yokken iş yapıyor değil mi?
şunu şunu da yapıver anne dışarıda işim var deyin gidin gezin akşam gelirken de elinize ona bişey alın bir örtü bir bulüz falan eşinize kesin işelri yıktı gezmeye gitti diye dert yanacaktır
sonra da surat asıyorsa aşk olsun anne ben senin beğenmen için dolşaayım saatlersir sana hediye alayım sen bana surat as
tamam zoruna gidiyorsa yapma bir daha ben evimin işini yaparım zaten kızına kıyamıyorsun yapıyorsun diye demiştim
bu kadar yoruldun sana bir hediye alayım diye çıkmıştım ama hata etmişim bir daha yapmam deyin üste çıkın
ay ne bileyim işte aklınızı kullanın hemen küsüp dertlenmeyin
o bir kadınsa siz de bir kadınsınız o nasıl aklını kullanıyorsa siz de kullanın...
o kadar mutsuzum ki henüz 4 aylık evliyim eşim tek erkek çocuk kayınvaldem o kadar kıskanıyorki benden beni hiç kabullenmedi sürekli laf sokup aşağılıyor.bütün iyi niyetimi suistimal ediyor.evimize ilk defa ziyarete geldiler sabah 7 de uyandım elinde leğen camlarımı siliyordu şaşkına uğradım balkonları yıkıyor falan bide söyleniyor ben titiz kadınım diye kendi evimi ben süpürdükten sonra tekrar süpürüyor pişirdiğimi beğenmiyor ne eline sağlık ne teşekkür ederim hiç duymadım.en son cam silerken kızarsan kız oğlumun evi istediğimi yaparım dedi .oğlunun yanında hiç öyle değil numara yapıyor beni seviyormuş gibi ama nefret ediyor.öğretmenim 3 e kadar işteyim 2 gece nöbet tutuyorum haftada yatılı okul yinede yetiştirmeye çalışıyorum.eşime söyleyince ne yaptı kadın camın pismiş demekki o da sildi dedi.tek derdi bizi ayırmak hep kavga ediyoruz onun yüzünden bu evilik yürümeyecek gibi geliyor ölmek istiyorum artık 4 ayda bittim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?