ben aynı olaydan muzdarip biri olarak sakın pes etme diyorum.benim kaynanam eşimle yanyana bile oturmamızı istemiyodu.hemen kendi oturup beni uzak tutmaya çalışıyodu.eşimde ona inanıyodu.ilk başta hergün kavga ediyoduk .ben kendimide parçalasam o annesini haklı görüyodu.bende kenara çekildim.3 sene bitmeden eşimde onun ne kadar saçma şeyler yaptığını anladı ve canım kocam annesiyle beni korumak için kavga bile edip beni savundu.baktıki olacak gibi değil oda bana alışmaya çalıştı ve alıştı.anlıyacağın sabır sabır sabır.hiç merak etme canım allah haklının yanındadır
o kadar mutsuzum ki henüz 4 aylık evliyim eşim tek erkek çocuk kayınvaldem o kadar kıskanıyorki benden beni hiç kabullenmedi sürekli laf sokup aşağılıyor.bütün iyi niyetimi suistimal ediyor.evimize ilk defa ziyarete geldiler sabah 7 de uyandım elinde leğen camlarımı siliyordu şaşkına uğradım balkonları yıkıyor falan bide söyleniyor ben titiz kadınım diye kendi evimi ben süpürdükten sonra tekrar süpürüyor pişirdiğimi beğenmiyor ne eline sağlık ne teşekkür ederim hiç duymadım.en son cam silerken kızarsan kız oğlumun evi istediğimi yaparım dedi .oğlunun yanında hiç öyle değil numara yapıyor beni seviyormuş gibi ama nefret ediyor.öğretmenim 3 e kadar işteyim 2 gece nöbet tutuyorum haftada yatılı okul yinede yetiştirmeye çalışıyorum.eşime söyleyince ne yaptı kadın camın pismiş demekki o da sildi dedi.tek derdi bizi ayırmak hep kavga ediyoruz onun yüzünden bu evilik yürümeyecek gibi geliyor ölmek istiyorum artık 4 ayda bittim...
boyle kotu kaynanaları napmalı?
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı
aman aman kaynana dıslerı gedık kaynana
oglun cerez getırdıde sensız yedık kaynana
ay bole kotu kaynanaları duyunca bu sarkıyı soylemeye baslarım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?