- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğiniz başka sorunu varmı. psikoloğa siz randevu alın.mecbur gider belki. herkes gidiyor sonuçta hafifi Bi ilaçla sorunu çözülür sizi de rahat bırakırAbisine haber verdim haberim var zor süreçten geçiyor kardeşim yazmış, şaşırdım ben sadece benim canımı sıkmak için bana canına kıyacağını söylüyor sanmıştım. Hem çok üzüldüm hem ailesi de haberdar diye rahatladım
İntihar edecek bir insan bunu başkasına söylemez.Kızlar ben bu adamdan bıktım artık boşanalı yıllar oldu evladımı bahane ederek sürekli arar mesajlar atar. İki üç haftadır bulunduğumuz şehirdeydi kızımla görüştüler, yatılı da kaldı kızım. Burdayken başladı intihar edecem, ben yalnız iyi değilim, neden beni terkettin diye hesap sormalar. Sanki keyfime boşandım. Ciddi mi diye düşünmekten sınavıma odaklanamıyorum kaç haftadır. Şimdi de ben çalışamıyorum artık çok kötüyüm ücretsiz izne ayrılacam, kızıma baban bir daha seni almayacak denilmesini istemiyorum ama yapacak bir şeyim kalmadı, mutlu musun şimdi rezil acınacak haldeyim felan yazdı. Kızını düşünüyorsan iyi bi destek al yazdım. Yine benzer şeyler yazmaya devam ediyor korkuyorum. İşinden dolayı silahı da var çok korkuyorum. Umarım sadece canımı sıkmak için başvuruyodur ama ruh hali iyi görünmüyor. Ailesine haber vermeli miyim?
Ben olsaydım ailesine haber verir. Bir daha hiç bir şekilde iletişim kurmazdım.Kızlar ben bu adamdan bıktım artık boşanalı yıllar oldu evladımı bahane ederek sürekli arar mesajlar atar. İki üç haftadır bulunduğumuz şehirdeydi kızımla görüştüler, yatılı da kaldı kızım. Burdayken başladı intihar edecem, ben yalnız iyi değilim, neden beni terkettin diye hesap sormalar. Sanki keyfime boşandım. Ciddi mi diye düşünmekten sınavıma odaklanamıyorum kaç haftadır. Şimdi de ben çalışamıyorum artık çok kötüyüm ücretsiz izne ayrılacam, kızıma baban bir daha seni almayacak denilmesini istemiyorum ama yapacak bir şeyim kalmadı, mutlu musun şimdi rezil acınacak haldeyim felan yazdı. Kızını düşünüyorsan iyi bi destek al yazdım. Yine benzer şeyler yazmaya devam ediyor korkuyorum. İşinden dolayı silahı da var çok korkuyorum. Umarım sadece canımı sıkmak için başvuruyodur ama ruh hali iyi görünmüyor. Ailesine haber vermeli miyim?
Acımasızlıkla alakası yok. Peki kadın geri dönerse intihar edecek mi? Hayır. Buradaki adam kadına vicdan azabı çektirmek istiyor. İşlerim iyi değil, ya da sizi çok özlüyorum demek başka birsey, sürekli kadını suclayarak intihar edeceğini söylemek başka birşey. Bildiğiniz psikolojik baskı. İntihar etmeyi düşünen bir insanı sürekli dediklerini yaparak mi yasatacaksiniz? Adamın kendi ailesinin tedaviye ikna etmesi gerekli konu sahibinin değil.Ne kadar acımasız yorumlar bilip bilmeden akc asker polis intihar ediyor biliyor musunuz .. ki hiç bir meslek grubu olmasa bile bir insan iyi değilim diyorsa iyi değildir.
Karşıdaki tanıyordur duygu sömürüsü mu degilmi...
Kesinlikle mesajları ailesine gonder ilerde olurda yaparsa seni cok kotu suclamalarina Engel olur ben uyardim sizi diyebilirsin . Boyle durumlarda ki insallah yapmaz bir kadin cikmisti müge anliya adam kavga sirasinda intihar ediyor kadin ispatliyamiyordu eşinin ailesi abisiyle babasiyla hatta evlatlariyla tethtit ediyordu yazik ya ...Kızlar ben bu adamdan bıktım artık boşanalı yıllar oldu evladımı bahane ederek sürekli arar mesajlar atar. İki üç haftadır bulunduğumuz şehirdeydi kızımla görüştüler, yatılı da kaldı kızım. Burdayken başladı intihar edecem, ben yalnız iyi değilim, neden beni terkettin diye hesap sormalar. Sanki keyfime boşandım. Ciddi mi diye düşünmekten sınavıma odaklanamıyorum kaç haftadır. Şimdi de ben çalışamıyorum artık çok kötüyüm ücretsiz izne ayrılacam, kızıma baban bir daha seni almayacak denilmesini istemiyorum ama yapacak bir şeyim kalmadı, mutlu musun şimdi rezil acınacak haldeyim felan yazdı. Kızını düşünüyorsan iyi bi destek al yazdım. Yine benzer şeyler yazmaya devam ediyor korkuyorum. İşinden dolayı silahı da var çok korkuyorum. Umarım sadece canımı sıkmak için başvuruyodur ama ruh hali iyi görünmüyor. Ailesine haber vermeli miyim?
Böyle yargılarla yaklaşmamak lazım başkasına söylemez diyerek belki bi umut diyerek söylüyor olabilirİntihar edecek bir insan bunu başkasına söylemez.
Direkt intihar eder.
Şikayetçi olun.
Size bu şekilde davranmaya hakkı yok.
Zaten boşanmışsınız.
Artık ailesi ilgilensin boşverin
Anlıyorum ama bir insan intihar edevelse bile başkasına bu şekilde davranmaya yıpratmaya hakkı yok.Böyle yargılarla yaklaşmamak lazım başkasına söylemez diyerek belki bi umut diyerek söylüyor olabilir
Öz abim gibi sevdiğim komşumuzun oğlu son zamanlarda hep derdi kimse de ciddiye almazdı bir gün evde kimse yokken kıydı canına
Öyle hayat dolu neşeli gülmeyi güldürmeyi seven biriydi ki son zamanları da sürekli intiharı dile getiriyordu
Yani bu işin dile getirilmesi yapamaz anlamına gelmiyor