İntihar ettim pişmanım :(

sulugoz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
70
30
98
Adana
Kesinlikle inancsiz biri değilim ve nekadar büyük bir günah olduğunun farkindayim hayat hepimize iyi şartlar sunmuyor dogdugum günden beri zorluklarla bogusan biriyim yinede ne olursa olsun ölmek çare değil heleki Allahin istemedigi affetmiycegi bi yolda ölmek büyük acizlik farkindayim Rabbim kimseye o boslugu vermesin kimsenin başına getirmesin benki Rabbimden okadar korkardim bunu yaptım demekki eksikmisim inancimi sorgulamam gerekli ve imanimi kuvvetlendirmeyliymisim. Herseyin bitmesi gerektiğine inandigim bi andaydim elimi kime uzatsam yoktu tek basimaydim ölmeliyim diye düşündüm balkondan atlayip intihar ettim ölmedim kiriklarla kurtuldum yürümekte zorlaniyorum suan o an ne hissettigimi nasıl bi kabus olduğunu anlatamam ben degildim onu yapan sanki baska biriydi kabus görüyorum sandim kendime gelipte vucudumdaki agrilari hissedince anladim gerçek oldugunu. ama iyi olcam biliyorum Allaha binlerce şükürler olsun bu yolla ölmemi istemedi intihar edenleri allah affetmiyomus diye biliyorum ama elimden geleni yapıcam Rabbim affetsin diye beni bu hayattan soğutan insanlara hic bi zaman hakkım helal degil nasil olur nasıl yaparım bilmiyorum sadece yaşadığım su günleri unutmak istiyorum Lütfen etrafınizda düşen insanlar varsa bi tekmede siz vurmayin elinden tutun yardım edin yapmacik bi şekilde değil gerçekten yaninda olun... Allahin verdiği cani yanlız Allah alir derdiniz ne olursa olsun dermani veren ondan çok çok daha büyük bu hataya düşmeyin pismanligi çok ağır ve lütfen bana iyilesmem için dua edin :(

Rabbim yardimcin olsun canimm. Bunu bidaha asla ve asla tekrar etme. Ben en yakin arkadasimi kaybettim bunun yuzunden cok aci. Geride birakacaklarin gelsin hep gozunun onune ve allahim sikintilarini gidersin gonlune ferahlik versin. :(

Allah yardımcın olsun. Hatalar insanlar için, kendini yıpratma. Allah içini bilir, görür.

Ne için bu hataya düştün bilmiyorum ama her ne olursa olsun en çok kendini sev, en çok kendini düşün. Kimse senden daha kıymetli değil. Kendini sevmeyeni, kim, niye sevsinki.

Bu hayatta bencil olacaksın. Yoksa üzenin çok olur.

Canım benim yazdıklarına bakılırsa inancı kuvvetli bir insansın çok şükürki rabbim seni korumuş ve bu yolla vefat etmemişsin senin de dediğin gibi derdinden daha büyük Allah var sıkıntılı anlarında yinebıkmadan usanmadan rabbime sarıl dualar oku ama sakın ha sakın bu yaşadığın olay sana ders olsun bidaha kendine böyle birşey yapma öbür dünyanıda karartma her zorlukla beraber birde kolaylık vardır çektiğin bu sıkıntılar senin günahlarını hafifletiyor. Canım benim Allahsana şifa versin umarım biran önce sağlığına kavuşursun bundan sonraki sıkıntılarından bıkmadan usanmadan rabbime sarıl birde tavsiyem inşirah suresini bol bol oku bitanem Allaha emanet ol.bide çok özel değilse seni buduruma iten sebepleri açıklarmısın

sonsuza dek .!.:
Rabbim yardimcin olsun canimm. Bunu bidaha asla ve asla tekrar etme. Ben en yakin arkadasimi kaybettim bunun yuzunden cok aci. Geride birakacaklarin gelsin hep gozunun onune ve allahim sikintilarini gidersin gonlune ferahlik versin. :KK43:
Aminnn allah razi olsun tövbe ettim Rabbim uzak etsin bu durumudu kötü insanlarida artık benden çoğu kisi bilmiyo düştüm sanıyorlar bilenler bi değişik sanki onları itmisim oradan asagi kötü günde kimse yanında olmuyor malesef. .

[QUbüyük sonsuzzz, post: 38878800, member: 443959"]Allah yardımcın olsun. Hatalar insanlar için, kendini yıpratma. Allah içini bilir, görür.

Ne için bu hataya düştün bilmiyorum ama her ne olursa olsun en çok kendini sev, en çok kendini düşün. Kimse senden daha kıymetli değil. Kendini sevmeyeni, kim, niye sevsinki.

Bu hayatta bencil olacaksın. Yoksa üzenin çok olur.[/QUOTE]
En büyük hatam basklarini hep kendimden üst tutmamdi o kirilmasn bu kirilmasin diyd okadar bitirdimki kendimi hic bencil olamadim iyi bi insandm kimseyi kirmiyodum ama beni öyle bi canavara dönüştürdulrki o dönüştügm insandan korkmaya basladim cok iyi dersler cikardim kendim icin yasamaliyim tek bi neden degoldi beni buna iten okadar agir şeyler üst üste geldiki ben benlikten çıktım. .

O an ki ruh halinizi çok merak ediyorum .
Yardım alın lütfen , aynı ruh haline girip tekrar yapmayacağınızın garantisi var mı ?
Destek alırsan daha kaliteli bir hayatın olur .

Aminnn allah razi olsun tövbe ettim Rabbim uzak etsin bu durumudu kötü insanlarida artık benden çoğu kisi bilmiyo düştüm sanıyorlar bilenler bi değişik sanki onları itmisim oradan asagi kötü günde kimse yanında olmuyor malesef. .
Seni ne kadar teselli eder bilmiyorum ama bak burda kac kisiyiz ve senin kotulugunu isteyecek kimse yok eminim ki bi derdin sikintin oldugunda burda senin yarani sara

Bak burda kac kisiyiz derdi sikintiyi paylasmak icin ve burda kimse senin kotulugunu istemez.
Senin kalbin dogru olsun yeter ki .
Sikma canini :)

belinay 2 38878812 .!.:
Canım benim yazdıklarına bakılırsa inancı kuvvetli bir insansın çok şükürki rabbim seni korumuş ve bu yolla vefat etmemişsin senin de dediğin gibi derdinden daha büyük Allah var sıkıntılı anlarında yinebıkmadan usanmadan rabbime sarıl dualar oku ama sakın ha sakın bu yaşadığın olay sana ders olsun bidaha kendine böyle birşey yapma öbür dünyanıda karartma her zorlukla beraber birde kolaylık vardır çektiğin bu sıkıntılar senin günahlarını hafifletiyor. Canım benim Allahsana şifa versin umarım biran önce sağlığına kavuşursun bundan sonraki sıkıntılarından bıkmadan usanmadan rabbime sarıl birde tavsiyem inşirah suresini bol bol oku bitanem Allaha emanet ol.bide çok özel değilse seni buduruma iten sebepleri açıklarmısın
Allah razi olsun gerçekten kötü biri değildim dört dörtlük de değildim ama iyi biriyidm tükettiler bir sürü neden vardi basta aile o olmayinca zaten gerisi hic iyi olmuyo sürekli güvendiğim kisilerden darbe yedim hayatta beni mutlu eden tek bisey vardı onu kaybettm cok büyük bi iftiraya uğradım bi cok sey..

O an ki ruh halinizi çok merak ediyorum .
Yardım alın lütfen , aynı ruh haline girip tekrar yapmayacağınızın garantisi var mı ?
Destek alırsan daha kaliteli bir hayatın olur .
Tarif bile edemem o ruh elimi beni yönlendiren baska biri vardi sanki Allah göstermesin bidaha ameliyat filan oldum ayagiya kalkiyim ilk isim psikolojik destek almak

OTE="sonsuza dek, post: 38878826, member: 651716"]Seni ne kadar teselli eder bilmiyorum ama bak burda kac kisiyiz ve senin kotulugunu isteyecek kimse yok eminim ki bi derdin sikintin oldugunda burda senin yarani sara

Teşekkür ederim çoğu insan bilmiyo içimde tutarak daha kötü oluyorum buraya yazark biraz rahatlamak istedim umarm faydasi olur :)

Son düzenleme:
Iste malesef onu düşünemiyodm aklim tamamen gitmisti inşallah görücm çıkacak onlardan Allah büyük kimsenin yanina kalmıyo benimde. kalmıyck Günahımi çekmem lazim cok büyük günah ama beni bu hale getirenlernde yanina kalmiyck biliyorm ve ben görücem daha güçlüym onunda farkındayım

Allah razi olsun gerçekten kötü biri değildim dört dörtlük de değildim ama iyi biriyidm tükettiler bir sürü neden vardi basta aile o olmayinca zaten gerisi hic iyi olmuyo sürekli güvendiğim kisilerden darbe yedim hayatta beni mutlu eden tek bisey vardı onu kaybettm cok büyük bi iftiraya uğradım bi cok sey..
Canım iftiraya uğradıysan şunu bilki öbür dünyada ilk cennete girecekler arasında iftiraya uğrayanlar olacak sen gönlünü ferah tut sana bu çamuru atanlar elbet birgün cezasını çeker umarım bu dünyada çektiklerini görürsün biliyorsun meryem annemizde iftiraya uğramıştı onun elinden tutup cennete girmek istemezmisinnn

belina post: 38878839 .!.:
Canım iftiraya uğradıysan şunu bilki öbür dünyada ilk cennete girecekler arasında iftiraya uğrayanlar olacak sen gönlünü ferah tut sana bu çamuru atanlar elbet birgün cezasını çeker umarım bu dünyada çektiklerini görürsün biliyorsun meryem annemizde iftiraya uğramıştı onun elinden tutup cennete girmek istemezmisinnn
Kim istemezki korkuyorm Günahım dan dolayı cennete giremiycem diye Rabbim affetsin inşallah

Sana iftira atanlar, hirsizlar, tecavuzculer, katiller, kadinlari cocuklari esya gibi satanlar yasamayi hak ediyor da sen etmiyor musun? Her zaman umut vardir bunu unutma. Hayatta tutunacak dalin kalmamissa ellerinle topragi kaziyarak tutunacaksin gerekirse. Cok agir bir buhran yasamissin, Allah sana sifa kalbine huzur, cevrendeki insanlara vicdan ve aki versin insallah.

Sana iftira atanlar, hirsizlar, tecavuzculer, katiller, kadinlari cocuklari esya gibi satanlar yasamayi hak ediyor da sen etmiyor musun? Her zaman umut vardir bunu unutma. Hayatta tutunacak dalin kalmamissa ellerinle topragi kaziyarak tutunacaksin gerekirse. Cok agir bir buhran yasamissin, Allah sana sifa kalbine huzur, cevrendeki insanlara vicdan ve aki versin insallah.
Aminn Allah razı olsun işte öyle aciz olduğum bi andiki bunlarin hic birini düşünemedim bi nevi beni mahvetmek için çabalayan insanlara ödül gibi oldu ama şükür aklim başıma geldi o insanlarn içine dönmek zorundayim başım dimdik gidicem

Aminn Allah razı olsun işte öyle aciz olduğum bi andiki bunlarin hic birini düşünemedim bi nevi beni mahvetmek için çabalayan insanlara ödül gibi oldu ama şükür aklim başıma geldi o insanlarn içine dönmek zorundayim başım dimdik gidicem
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Sabret, seninde sıran gelecek emin ol.

Back
X