İntihar Girişimi (Yardım!)

Hayır biz iki akademisyeniz
Dün yeni bir proje fikri ile geldi. Dedim senle yapmak istemiyorum. Elimizdeki işler de bitsin bırakacağım. Yeto.

Hiçbir şey söylemeyin, siz üstüne düştükçe dozu arttıracak, ters bir şey söyleseniz yine intihar kozunu oynayıp vicdan yaptıracak.
Siz zaten bir arkadaş olarak elinizden geleni yapmışsınız

Aslında o kadar haklısınız ki..
Bir arkadaşım daha uyardı. İşin sonunda sen polisle uğraşmak zorunda kalacaksın diye. Ona kızdığım mesajlar da oldu. Destek mesajlarım da. Deli etti beni ya

Aslında o kadar haklısınız ki..
Bir arkadaşım daha uyardı. İşin sonunda sen polisle uğraşmak zorunda kalacaksın diye. Ona kızdığım mesajlar da oldu. Destek mesajlarım da. Deli etti beni ya
Bence siz ne yapılması gerektiğinin gayet farkındasınız. Kendinize itiraf edemiyorsunuz. Arkadaşınızı durumu siz de vicdan yükü oluşturmuş. Bu konuyu açarak ve yardımcı olmanın yollarını arayarak da aslında sizin yüksek sesle söyleyemediğiniz şeyleri buradaki kadınlar size söylesin istiyorsunuz. Ben hayatınızdan çıkarın arkadaşınızı diyemem. Çünkü psikolojisi allak bullak bir insan var karşınızda. Yönlendirme yapmak dahi beni sorumluluk altında bırakır. Ancak şunu söyleyebilirim ben olsaydım zamanla azalta azalta kopardım. Ama siz duruma göre kendi kararınızı kendiniz verin.

Daha önce böyle miydi yoksa ilişkiden sonra olan bir durum mu?
Ayrılık sonrası ne yapacağını bilemiyor, boşluğa düşmekten korkuyor muhtemelen. Her intihar tehditinde olumlu geri dönüt alırsa davranışı pekişir. Nişanlının tekrar barışması hiç iyi olmamış.
Ayrılık sebepleri hastalığı mı peki? Bunu merak ettim.
Bence sizlik bir durum yok. Onun gündemi ilişkisi gibi. Arkadaşlığı direkt kesmek yerine iletişimi azaltın derim. Gerçekten elinizden geleni yapmışsınız.

Yani şöyle bir durum var. Ben değil ama bir arkadaş abisine haber verdi. Abisini kesinlikle istemiyor. Aşırı aşırı tetikleniyor. Abisi yüzünden bile intiharı deneyebilir. Böyle bir şey olursa o arkadaşın sorumluluğu olur mu yasal olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…