İntihar Girişimi (Yardım!)

Çok garip. Ailede aklı başında kimse yok demek ki.
Ruhsal rahatsızlıklarla hele genetik olarak aktarılanlarla baş etmesi zor. Anne baba çocuklar hiçbiri doğru düşünemiyor.
Sizin arkadaş olarak yapabileceğiniz bir şey yok. En fazla dinlersiniz o da sizin yaşam enerjinizi sömürür. Yok mu dayısı teyzesi vs.

Yok hiç kimsesi

Eski nışanlı şart koşacak ;" Yatarak tedavi olacaksın ve tamamen iyileşeceksin sonra evleniriz" Diyecek hem tedavisine ön ayak olacak hem de tedavi sayesinde sevmediği biriyle zorla konuşmak zorunda kalmayacak. Erkek biraz fedakar davranacak.

anne baba abi kardeş sağlıklı ebeveynler olmayınca tablo bu oluyor maalesef. mahkeme aranızdan birisini veya kızın akrabaları varsa yasal vasi olarak sizlerden birini atayacak ve ona göre zorunlu psikiyatri yatışı yapılmalı. umarım arkadaşınız hayata tekrar dönebilir.

Bu iş arkadaşlarına düşmez ya. Ailesi inşallah ailesi olduğunun farkına varır

Çıkayım mı o zaman hayatından? Ya ben çok sıkıldım bu durumdan Led
Vicdanım rahat olsun diye yapıyorum o kadar.
Ya siz melek falan misiniz bu devirde Buyuk konusmayayim ama bn boyle biriyle gorusmezdim . Çünkü intihar etmeyi manipülasyon aracı olarak kullanıyor. Kafam kaldırmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…