- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Bittim.gucum kalmadi.artik yasama gucum kalmadi.hayatta kalmak istemiyorum artik
Esim beni bitirdi.neyini anlatayimki.alkolu mu.ihaneti mi.kufuru mu.siddeti mi.dun bir konu acip anlatmistim.
Bosanma ihtimaliniz yok mu?Esim beni bitirdi.neyini anlatayimki.alkolu mu.ihaneti mi.kufuru mu.siddeti mi.dun bir konu acip anlatmistim.
Esim beni bitirdi.neyini anlatayimki.alkolu mu.ihaneti mi.kufuru mu.siddeti mi.dun bir konu acip anlatmistim.
15 yasinda oglum var.onun icin tutunmaya calisiyorum.ama olmuyor.gozlerim bitti aglamaktan.artik bu kadara dayanamadigim icin esime herseyin bittigini soyledim.okul bitince anneme gidecegim dedim.bana yapmadigini birakmadi.her aksam icipicip kufur siddet.sabah yine ayni hakaret.kacacak yer ariyorum evin icinde.annemi aradim ben geliyorum dedim.simdi ciddiyetimi anlayinca hic birikmis paranyok nasil yapican .kocanbunu hep yapiyor gormezden gel .ne karistiriyorsun onun telefonunu dedi.inanamadim
Bir adami sevdim.gozum kor oldu.nisanliyken daha ne bok oldugu ortaya cikmisti daben kor oldugum icin goremedim.ailem hepsi istemedi.seviyorum dedim.simdi hepsi kafama kakiyorlar.onun ne oldugu belliydi zaten .sen dikkafalisin.zamaninda ayrilacaktin.ayrilmaya kalkinca da o seni birakmaz.nasil olacak cocugun okulu var servisi var.ya artik yalvaracak dereceye geldim.bir iki ay dedim yardim .ben hemen is bulucam ev tutarim kucuk bi tane dedim.ama nafile .hala dusunuyorlar.annem aglamaya basladi.kardesim teli kapatti.bir daha da sabahtan beri aramadilar
Canim arkadasim ela menevis.ne guzel yazmissin.gece gunduz allahima yalvariyorum.bazen kalkip namaz kiliyorum.sikca allahin isimlerini zikrederim.cocuk da bikti .surekli araya girip babasinin darpindan beni kurtarmaya calisiyor.polise gitsem ne olacak ki.o is ankayan vijdani olan icin.kotuyu ne polise sikayet edebilirsin ne de koruma sana bir faydasi olur.delirdimi zaten her aksam icer.icince daha da delirir.oyle birine ne polis ne koruma nafile.polise gitsem.aksam eve gelecek.polis kapida her gun beklemeyecek ya.ben hic mi markete filan cikmiycam.bu sefer sikayet ettim diye beni oldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?