intihar hep basucumda bekliyor.hadi zamani geldi diyor

Güzel ablam benim değmez inan değmez sen böyle yaptın yavruna kim sahip çıkacak ? Onun günahı ne ? Topla eşyalarını git annenin evine. Anne bu istediği kadar konuşsun dursun. Hangisini tercih ederdin koca dayağınımı annenin dırdırınımi ? Anneniz bu sokaga atacak hali yok ya. Benim bir kuzenim vardı cok cekti kocasından hemen hemen sizinle aynıydı. Korkuyordu cocugu kacırırim gostermem falan diye. Kuzenimin bir gun canina tak etti ve karakola sikayet etti ondan sonra darp raporu falan evi terk etti. Kocası mı o aslan kesilen adam pısss diye sönüverdi.

Hani bu dunyaki bazi zorluklar akliniza intihari getiriyorya eger bunu gerceklestirirseniz diger dunyada yasayacaklariniz bunlari mumla aratir inanin..

Ayrica anne babaniza varsa cocuklariniza aciyin..

Esim beni bitirdi.neyini anlatayimki.alkolu mu.ihaneti mi.kufuru mu.siddeti mi.dun bir konu acip anlatmistim.

S...yim esinizi abla, herif kotu diye sen niye intihar ediyorsun? Canina cok tak ederse git herifi oldur, sana yazik degil mi? Deli misin, bir herif icin oleceksin, yasamaktan vazgececeksin?

Yani bu caresi olmayan bir durumda degilsin sekerim, bosanir gule oynaya gecersin. Her seyin bir caresi var, olum care degil. Bosanamiyorsan da bosanmaq, al esyalarini baska bir yere bu heriften uzaga git.

Haydi kendini dusunmuyorsun, seni sevenlere ne olacak peki?
Seni sevenlere ne olacak peki? Anneni dusun, yetistirdigi evlat intihar etmis olacak, annen bu aciya nasil dayanacak kardes? Ben anne olsam, evladim kazada olse mesela, takdiri ilahi der kabullenebilirdim sanirim, Ama cocugum intihar ederse, bunalimda miydi, yardim edemedim, nasil farkina varamadim diye kahrolurdum. Anneniz telefonda zirvalamis olabilir, cahil olabilir, korkak olabilir ama morgda cesedinizi gosterdiklerinde cildirir, inanin.

Cocugunuza ne olacak, ona kim bakacak? Anneyi gectim, cocugu olan bir insanin intihar luksu yok bence. Babasi kotu, kim bakar ona? O cocuk sizin sorumlulugunuz, caniniz. Siz olurseniz tek basina kalacak, her gun uzulup aglayacak, benim annem beni birakti diye dusunecek. Annesi intihar etmis bir cocuk nasil biri olacak size? Kimsesiz, sahipsiz, hayata ofkeli olacak, bunu kendi evladiniza yapabilecek misiniz?

Bunlari guzelce dusunun, sonra gidin oldurun kendinizi.

Hem intiharı düşünecek kadar bıkmışsınız hemde ölümden korkacak kadar o adamın esiri olmuşsunuz.....Ailenin yanına gitmen şart değil sonuçta sen yetişkin bir insansın. Şimdilik git sığınma evine işte buluyorlar orda, daha sonra kurarsın yuvanı. tek başına geçinen kadın sayısı o kadar çok ki bu sizi korkutmasın. Anne ve kardeşini de şimdilik tehlikeye atmamış olursun. Sonuçta neler duyuyoruz haberlerde...Allah yar ve yardımcın olsun.

Babanız alkol sebebiyle mi karaciğer nakli oldu?

Boşanmak intihardan daha mı zor?
Havlayan köpek ısırmaz.
Bütün o mesajlaşmaları al, avukata git ver.
Aç davayı, tehdit ediyor diye şikayette de bulun.
Çekme artık evladına da çektirme.

Valla boyle bir adamla bosanmak cok zor.bir kere ciddi bosanmaya karar verdim.oglum uc aylikti .baba evine gittim.yapmadigi sey kalmadi.ki o zaman maddi durumu cok iyiydi.simdi cepte bes kurus da yok.daha cok deliriyor.herkese borclandik.hem de oyle boyle degil.bizi bu konuda hic parasiz harcliksiz birakmadi.ama hersey para degilki.ben de gizlice cebine bakardim.parasi varsa harclik isterdim.hani yoksa cebinde bana veremeyince ezilmesin diye.ama hala eski kiriklara mesaj atiyor.skypeden konusuyor.rus kiz ona resim attmis.gordum bu kim dedim.aman birisi iste dedi.aldim teli baktim.rus kiz.sildi resmi hemen.unutamadin resminlemi avunuyosun diye soylenmeye basladim uzatma bak tatsizlik cikmasin dedi.yani bu nedemek biliyormusunuz.uzatirsan agzini burnunu dagitirim.gecen sene anneme bayramda gittim.anneme on yildir gitmez.neyse.uc gun kaldim eve geldim.bende de takinti var .bu yapiyor ya telefonunu hemen karistiriyorum.aaa uc dort mesaj bir okudum.beynimden vurulmusa dondum.bizim sirkete musteri olarak gelen bir kadin vardi.evlenip ayrilmis.bu kadina mesaj atmis senden cok etkilendim.kadin da herhalde kabul etmemis.afdet bok yedim diyor mesajda.sonra arananlara baktim tellw de gorusmusler.yani kiza kur yapmis sarkmis.neyse bir iki hafta konusamadim.neyin var filan diyo.soyleyemedim.sonra konusalim dedim.bu kiza attigin mesajlari gordum dedim.ya simdi baslarim o kiza deyip kufur etti.peki kabul etseydi napacaktin ddim.bana utanmadan otele goturup ....kerdim diyo.yani yibw haftalarca kus kaldim.yani bu son iki yilda olanlar .daha da vardi da yazmayayim.simdi gelmis bana ben iki yildur hergun evime gelitorum .hicbirsey yapmitorum diyor.daha ne yapacaksin dedim.adam bisey yapmayi yatmak saniyor.gerci onu da cok yapti.yine geldi makara yaptim dedi.ya neyini anlatayim.kadinla yatakta yakalasam dilekce yaziyoruz diyecek.bu nasil ahlak ya

15 yaşındaki oğlunuza ne büyük kötülük yaptığınızın farkındamısınız?
Ne bu acizlik?
Siz annesiniz..,
Kocanız sizi döverken araya girse, ya dayanamayıp o adamı öldürmeye kalksa?
Annenizin yanınada gitmeyin, gidin bambaşka bir şehire, yeni bir başlangıç yapın.
Bulamasın sizi...
Oğlunuz bunu haketmiyor mu?

Telefondan yaziyorum.yazi yanlislarim icin simdiden cok ozur dilerim.sirim cok bozuk .dikkatimi toplayamiyorum.yani adam on yedi yil yapmadigi kalmadi.ben seni bitirdim.biktim telefonumu karistirmandan diyor.oyle ofkeli ki.sanki beni bir adamla yakalamis.bu arda daha iki yil oncesine kadar telinin sifresini bilmezdim.eve gelmeden kapatir.evden cikinca arardi.ya kac mesaj kac kadin.haftanin uc dort gunu eve gelmezdi.arkadasinin pavyonu vardi.herhalde ordaki konslardan biri de bunun kirigi idi.her gece sabaha karsi gelirdi.sabah bes alti.bazen hic gelmez.sonra eve gelince ben aglar deli gibi hesap sorardim.ileri gidince de uzerime yurur.yumruk tekme tokat doverdi.simdi utanmadan sabah karsimda gunah cikariyor sanki.ben on bes yil yaptim her boku.ama simdi her gece eve geliyorum diye bagiriyor.tabi mesajlar,whatsaplar,skypeler bir sey yapmak degil ona gore.300kisilik sirketimiz vardi.eve sabah gelir.oglen uce kadar uyur sonra sirkete giderdi.sekizden sonra da gece hayati baslar.yemekler,barlar,pavyonlar,gece kulupleri sabaha kadar.beni bir yere goturmemistir.

Aslinda annemle kardesim bana biraz guc verse.esimden uc dort gun ayri kalayim kendime geliyorum.gucumu topluyorum.su evden bir cikabilsem.hic birikmis param da yok.her kadin esinden sakli para biriktirmeli.bunu simdi daha iyi anladim.dun aksam kardesini almis bize getirmis.ikisi de darhos.ickiye evde devam.ben salonda oturuyorum.konusmuyoruz ya.cocugu garson etti.bira ac.kullugu dok.sunu getir sunu gotur.saat oldu gece iki.cocugun cok uykusu geldi.uyuya kalmis cocuk diyorum bana kufur ediyor.hala cocugun ismini bagiriyor.kalkti yavrum efendim baba diyor .sunu getir.bunu koy.baba cok uykum geldi yatabilirmiyim diyor cocuk.amcan yatmadan yatamazsin diyor.sanki berene kampi.hetkes sonra yatti.bu masada sizdi.cocuk kalkti yine yataga yatirmaya calisiyor.ama bizimki kalkmiyor.sonra ogluma yavasca sen yat o kalsin orda dedim.oglum yatti.bes dakika sonra esim masadan kalkti.tabi zilzurna.kuutt yete dustu.herkes kalkti yibe.bunu oglum yine yataga yatirdi.yani biz kus oldugumuz icin oglum ustlendi.diger zamanlarda hep ben yaparim bunu.ya ben kac senedir pijama giymiyorum.ya esofmanla yatarim ya da pantolonla.gece kalkip hadise cikarirsa evden hemwn kacabilelim diye.cunku evden gece o kadar cok kactik ki

Son yoruma bende katiliyorum. kadin siginma evleri oglunuzuda kabul ederlermi bilmem, umarim ederler, cunku onu geride birakmanizi istemem. Bence bi an once siginma evine gidin, ne annenize ne kardesinize, o yavrunun basini belaya sokmadan, yureginiz evlat acisi gormeden gidin. Benim annem fiziksel siddet gormedigi halde, kocasi olacak kisiden hep kufur, vefasizlik, hakaret, hep bi ezme cabalarina maruz kaldigi icin ben kiz halimle bile ve 28 yasimdayken bile oz babamda olsa burda aciklamak istemedigim dusunceler sariyo kafami. Ki oglunuz bir, ergen yasta, iki deli dolu kafasina eseni yapacak yasta, uc, hersey goznun onunde yasaniyo ve sizin acinizi bizzat goruyor, bi an gelir yeter aciniza dayanamaz sizin keske gitseydikde oglumun bunu yapmasina sebep olmasaydim diyeceginiz seyler yapar allah korusun.evet onu yapmakda kolay degil, can almakda, ama cinnet ani 13 saniyedir,yapan yaptigini anlayana kadar olmus bitmis olur cok gec olur, cocugubuza bunu yapmayin yaptirmayin, kendiniz icin gitmiyosanizda oglunuz icin onuda alin gidin. Dedginiz gibi eve koruma isteseniz evin onunde beklicek halleri yok 7 24. Ailenizle ayni sekilde. En rahati siginma evleri olur. Belki bikac ay sonra baska sehrede gidersiniz iyice uzaklasirsiniz ondan. Allah yardimciniz olsun, tez vakitte hayirli bi cikar yol gostersin insallah.

Mesleğiniz var mı? Çalışıyor musunuz? Öyleyse çaresiz değilsiniz.

Açın boşanma davanızı. eşiniz şiddet mi uyguluyor gerekiyorsa alın oğlunuzu başka bir şehirde yeni bir hayat kurun.

çalıştıktan sonra kendinize de oğlunuza da bakarsınız.

illaki birilerine ihtiyacınız yok.

zaten maddi anlamda eşinizin size bir yararı olmadığı gibi zararı da var.

öyleyse niye hala onun yanında duruyorsunuz?

Simdi bir saat sonra demlenmis gelir.icki ictigi zaman kafasina taktigi birsey olursa allah yardim etsin bize.bir daha sizana kadar bitirmez.ya evi kirar.ya beni dovmeye kalkar.kac sandalyem kac tv kirildi.birgun oglumun arkadasini ne gorduyse .yine ickili.eve geldik.sen orda ne ariyosun.o adam sana ne dedi filan.cocuklar da bos bir dukkan var cafe gibi.orda playstation oynuyorlar.15 yasinda cocuklar.iste gol falan diye bagiriyorlarbiz de site icinde o dukkanin icinden havuza gidiliyor.sitenin havuzu.haber de verdik .cocugu havuza goturuyorum dedim.neyse.eve geldik.kavga cikartti.sandalyeyi kafamda parcaladi.basim yarildi.her yer kan.korktu abisini cagirdi.her yeri kirdi.kapilari mutfak esyalarimi.saatler sonra gitti yatti.abisi de gitti.ama benim yarik kafayi goren yok.sabah altiya kadar benim kafa ayrik kaniyor.odadinin kapisini caldim hastaneye gidebilirmiyim dedim.benim kafayi gorunce sasirdi.sen sabaha kadar boyle mi durdun dedi.sonra hittim kafami diktirdim.dusunun artik beni nasil sindirmis nasil korkutmus.bu evlilikte bir kere kaburgam catladi .iki kere de kafami yardi.moraran yerlerimi hic saymiyorum.valla siz bana ailemdem daha cok guc verdiniz.allah razi olsun sizden.bana evvelki gun seni oldurucegim dedi.ustume yurudu.bende delirdim.asil ben seni en sonunda oldurup kurtulacam dedim.ya bu nasil bir hayat.nasil bir evlilik.olmuyorsa olmuyor.madem benimle mutsuzsun birak o zaman medenice nerddeee

Phuffffffffffffff, ne manyak bir heri bu boyle.

Ablamiz senin yerinde olsam, alir cantami cikar giderdim, baska bir sehre tasinirdim.

Bir de, bir daha tartaklamaya kalkarsa darp raporu almayi unutma derim.

Aslinda ogretmenim.ama beni calistirmada.ozel sektorde evlenmeden once calistim.birkacsene kendi sirketimuzde de calistim.cok iyi yabanci dilim var.diyorum anneme bir iki ayda iti bir is bulurum diyorum.universite mezunuyum.baska sehire gitsem.her seyii birakir.benim serefimle namusumla oynadin diyip pesime duser oldurur beni.yani bilmiyorum.ancak anneme gidebilirim.onlardan da sabahtan beri haber yok.ben ustlerine kalicam diye mi korkuyorlar acaba.ama ben dedim.is bulunca ev tutacagim.ben calisir ogluma bakarim dedim

Kendinize acımayı veya birilerinin acımasını beklemeyi bırakıp çıkın gidin o evden..

Paranız yoksa kadın sığınma evine gidersiniz oğlunuzu alıp..

Yaşadığınız bunca kötü şeyi siz anlattıkça ben size değil oğlunuza acıyorum..

Ergenlik çağında ona yaşattıklarınıza bir bakın lütfen!!!

Bana göre siz bencilsiniz.

Bu kadar olaya katlanma sebebiniz nasıl ayakta duracağınızı bilmemeniz..

Bir anne kendine reva görsede çocuğuna reva görmez bu hayatı..

43 yaşına gelmişsiniz, neden anneniz ve kardeşinizden destek bekliyorsunuz?

5 çocukla, çocuklarını kocasının zulmünden kurtarmak için evlere temizliğe giden bir tanıdığım var.

Siz 1 çocuğa mı bakamayacaksınız?

Maalesef siginma evlerine ergen cocuk almiyorlar.onu yutda vermeniz gerekiyor.devlete yani.bunu asla yapmam.ben olurum.oglumu birakmam .ama artik evladim da bikti.allahtan oyle siddet delisi bir cocuk degil.akli selim biri.

Maalesef siginma evlerine ergen cocuk almiyorlar.onu yutda vermeniz gerekiyor.devlete yani.bunu asla yapmam.ben olurum.oglumu birakmam .ama artik evladim da bikti.allahtan oyle siddet delisi bir cocuk degil.akli selim biri.

Peki 16 senedir ne yaptınız oğlunuz için?

Onun için gözünün önünde dayak yediniz .... Onunda sizin gibi korku içinde yaşamasına izin verdiniz....

Kusura bakmayın ama siz o evde yaşamaya devam edersiniz , ben bundan adım gibi eminim...

Madem 16 yıldır bu adam böyle oturduğunuz yerden bişeyler yapsa idiniz para biriktirmek için.,

KPSS ye çalışıp , kazandığınızda çekip gitseydiniz..

Sizi oturduğunuz yerden kimse gelipte kurtaramaz..

Bari şimdi bir çaba harcayın, iş arayın, bulunca çeker gidersiniz..

baş yarılması, kaburga çatlağını hastanede şüpheli adli vaka diye bildirmemişler mi emniyete...
onun sizi bırakmasını beklemişsiniz, bırakmamış, önce çocuk büyüsün demişsiniz,çocuk 15 yaşına gelmiş,şimdi okul kapansın,yarın başka bir şey belki...
öğretmenmişsiniz, yabancı diliniz varmış ama kendinize güveniniz olmamış, dershanede çalışabilir, özel ders verebilirsiniz vs.
çocuk için de sosyal hizmetler çocuk yetiştirme yurtları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…