- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Bittim.gucum kalmadi.artik yasama gucum kalmadi.hayatta kalmak istemiyorum artik
allah yardımcın olsun canmm suan tek bu yazını okudum dıgerlerını okumadm ama gercekten cok ıgrenc bır adammıs sadece sana sabır dılıyormm allah onu ıslah etsın çok zor evlendıkten sonra aılenden destek alamaman dahada zor alsanda bu pıslık adam onlarada zarar verrm buda ısın farklı boyutu ne dıım kı allah yardımcın olsnn ama sakn ıntıhar dusunme evladını dusun sen annesın dunyann enguzel duygusudr o ben henuz tadamasamda sakn sende ona göre davran ılgılenme cocugnla vakıt gecır ye ıc keyfıne bak ugrasma o pıslıkle hıcde moral bozma çocugun senn ılacn olsun bı pıskologa gıtGunaydin arkadaslarim.hepinizden allah razi olsun.hicbirinizi tanimiyorum ama cok dost cok cansiniz.bu adam yuzunden ne dostum var ne arkadasim ne komsum.her oturdugum evde komsularim bunun bagrislarindan kavgalarindan biktigi icin kimse bana da selam vermiyor.eski evimde ust kattaki bir komsumla iyi arkadas olmustum.birgun benimki kizin kocasini dovmeye kalkmis oroparkta.sonra benimle selami sabahi kesti hakli da.sizin bana el verdiginiz kadar ailemden ses yok.ya dun sabahtan beri ses yok.olmek istiyorum artuk dedim .kardesim bende olmek istiyorum diyip agzimi kapatiyor.annemle beraber kaliyor.onun evine huzursuzluk tasimami istemiyor.annem cok uzuluyor sizin bu durumunuza diyor.bir de ben hep telden arayip agliyorum.annem bir felc gecirirse sizin yuzunuzden olacak.kim bakacak o zaman.cocugum var cekilirsin bir kenara diyor.ya ben ne dertteyim o bana ne anlatiyor.dun aksam yazamadim.saat ona gogru esim gelince teli hemen biraktim.daha oglum kapiyi acti.nede o anan olacak serefsiz diyor.hic birsey demedim cikmadim odadan.zaten cikayim birsey diyeyim de agzimi burnumu kirip rahatlasin istiyor.adam kavga etmekten yorulmuyor da.gece hep ya vedud cektim.nas felak ayetel kursu okudum.isten bahsediyorsunuz.is cok buldum kendine ama gondermedi.odu kopuyor.iste bir adam bana sarkicak diye.cunku o butun alimli kadinlara sarkiyor ya saniyor ki butun erkekler de bana sarkacak.sarisin guzel bir bayanim.yasimi da hic gostermem.hep 32-33 yasindamisin derler.yasimi soyleyince de sok olurlar.simdi birsey anlaticam .nerden nereye.jinekolga gittim birgun.doktor muayene etti.doktorluk yasantimda iki ya da uc kisiyle karsilasmisimdir boyle dedi.adam altmis yasinda.senin yasindakilerin rahimleri falan sarkmis olur.vajinan genc kiz vajinasi gibi cok siki dedi.acayip utanmistim.spor yapiyormusun falan diye sordu.bir de ben sezeryan dogum yaptim .yani adamin disarida gizunun olmasi icin hicbir neden yok.ya esim doyumsuz.allah korkusu yok.niye yapiyosun ben yetmiyormuyum sana diye bazen soruyorum.ne alaka halgi erkek yapmiyor ki diyor.benim baska evim mi var diyor.tamam baska evin yok da yapmadigin kadin kalmadi.baska evin olsa ne olmasa ne.simdi yatakodasinda yatiyor.yatak ona ait ya.ben de koltuk tepesinde sirtimin agrilarindan dyramiyorum.kendinden baska kimseyi dusunmuyor.ailesinden u agabeyi var babasi var.ama kimse soz geciremez buna.onlara da cok kufurler etmistir.bir abisi kustu buna uc yildir gorusmuyor
allah yardımcın olsun canmm suan tek bu yazını okudum dıgerlerını okumadm ama gercekten cok ıgrenc bır adammıs sadece sana sabır dılıyormm allah onu ıslah etsın çok zor evlendıkten sonra aılenden destek alamaman dahada zor alsanda bu pıslık adam onlarada zarar verrm buda ısın farklı boyutu ne dıım kı allah yardımcın olsnn ama sakn ıntıhar dusunme evladını dusun sen annesın dunyann enguzel duygusudr o ben henuz tadamasamda sakn sende ona göre davran ılgılenme cocugnla vakıt gecır ye ıc keyfıne bak ugrasma o pıslıkle hıcde moral bozma çocugun senn ılacn olsun bı pıskologa gıt
Alinti ile cevaplamak istedim ama olmadi galinba.allah sana da insallah bir cocuk nasip eder.evlat cok guzel bir duygu.
Bisey sorabilir miyim ? ya alkollu oldugu bir cinnet aninda oglunuz araya girdi diye ona dayak atarsa ve o da beyin kanamasi gecirip ölürse ? pisman olmayacak misiniz gitmediginize ? O evde kaldiginiz her gece bu riski goze aliyorsunuz demektir ?
Dil ogretmenlerine cok ihtiyac var.devlet hemen atamalarini veriyor.
Bir degerlenirin isterseniz
Aslinda ogretmenim.ama beni calistirmada.ozel sektorde evlenmeden once calistim.birkacsene kendi sirketimuzde de calistim.cok iyi yabanci dilim var.diyorum anneme bir iki ayda iti bir is bulurum diyorum.universite mezunuyum.baska sehire gitsem.her seyii birakir.benim serefimle namusumla oynadin diyip pesime duser oldurur beni.yani bilmiyorum.ancak anneme gidebilirim.onlardan da sabahtan beri haber yok.ben ustlerine kalicam diye mi korkuyorlar acaba.ama ben dedim.is bulunca ev tutacagim.ben calisir ogluma bakarim dedim
Size bir guzel haber vereyim.oglumun hic zayifi gelmiyor.tesekkur belgesi alir mi bilemiyorum.cunku cok tesekkurun sinirinda.teknik lise icin tercih yaptik bugun.notlari iyi olanlar teknik liseye geciyor.ha birde pinpon sampiyonu oldu okulda.o benim bir tanem herseyim.o benim tek askim.bana allah onu saglikli verdigi icin sukurler ediyorum.
Elinizde mesleğiniz var, üniversite mezunusunuz. Dil biliyorsunuz, ki bu çok önemli. Neden kendinizi harcıyorsunuz o evde? Oğlunuzun veya sizin başınıza bir şey gelmesini mi istiyorsunuz? Aileniz kabul etmesin bırakın, hemen iş arayın kendinize. Bulur bulmaz çekin gidin. Yahu herkes evlere temizliğe giden kadın arıyor. Bunu da yapabilirsiniz. İnanın daha mutlu olursunuz, alnınızın teriyle paranızı kazanıp huzurla yaşarsınız. Ben neden o evdesiniz anlamıyorum. Darp raporu nasıl almadınız anlamıyorum. Ülkemde adalet yok evet ama neden evden uzaklaştırma vs istemediniz onu hiç anlamıyorum. Farklı bir şehirde farklı bir hayata başlayabilirsiniz nereden bulacak sizi?
Ah be arkadasim.uzaklastirma insan olana.hic televizyon izlemiyormusun.birak uzaklastirmayi korumasi olan kac kadin olduruldu.onunla zitlasirsam is cok kotuye gider.ama sunda haklisin.bugun is aramaya basladim .internetten arastiriyorum.durumumuz kotu bahanesi ile ilk isim ise girmek olmali.gerci bahane degil.durumumuz zaten cok kotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?