Iste onu bir başarabilsem söyledikleri kazandı beynime çıkmıyor tekrar edeceğini biliyorum çünki bu kronik bir hastalık ama çoğu kişinin her tekrar da daha da agirlasiyor ve vücut ilaca direnç gösteriyor demeleri çok etkiledi beniPsikolojik ve psikiyatrik tedavinin yanında uzmanından Theta healing seansına gitmeni öneririm.
Etrafında o kadar olumsuz insanlar varken tekrar edeceği yoksa da eder.
Kendini olumla ve şu münasebetsiz insanlara kulaklarını tıka.
Geçmiş olsun.
Psikolojik ve psikiyatrik tedavinin yanında uzmanından Theta healing seansına gitmeni öneririm.
Geçmiş olsun.
Theta healing seansınıda araştırıcam çok sağolunPsikolojik ve psikiyatrik tedavinin yanında uzmanından Theta healing seansına gitmeni öneririm.
Geçmiş olsun.
Çok ağır yaşadım ben dediğim gibi intiharın eşiğinden döndüm yatalak hasta gibiydim on beş yirmi gün banyo yapamadım yeme içme konuşma yok anlatırken bile kötü oldum tekrar o günleri yaşamak o karanlığa gireceğimi düşünmek çok korkutuyor beniMajör depresyon herkeste mutlaka aynı şiddette tekrar edecek diye bir şey yok. Bu sadece bi ihtimal o kadar. Hiç tekrarlamama olasılığı da var. Ben de majör depresyon atlattım ve herhangi bir tekrar da yaşamadım. Kısacası olasılıklar üzerinden bir de kaygılarınızı arttırmayın. İyileşme sürecinize odaklanın.
sen psikologsun dimi?Majör depresyon herkeste mutlaka aynı şiddette tekrar edecek diye bir şey yok. Bu sadece bi ihtimal o kadar. Hiç tekrarlamama olasılığı da var. Ben de majör depresyon atlattım ve herhangi bir tekrar da yaşamadım. Kısacası olasılıklar üzerinden bir de kaygılarınızı arttırmayın. İyileşme sürecinize odaklanın.
Birde bine yakın kişiyle konuşmusumdur depresyon yaşayan bir tanesi bile tekrarlamadi demedi hatta çoğu hastalığın ilerlediğini ve daha ağır tekrar ettiğini söyledilerMajör depresyon herkeste mutlaka aynı şiddette tekrar edecek diye bir şey yok. Bu sadece bi ihtimal o kadar. Hiç tekrarlamama olasılığı da var. Ben de majör depresyon atlattım ve herhangi bir tekrar da yaşamadım. Kısacası olasılıklar üzerinden bir de kaygılarınızı arttırmayın. İyileşme sürecinize odaklanın.
Çok ağır yaşadım ben dediğim gibi intiharın eşiğinden döndüm yatalak hasta gibiydim on beş yirmi gün banyo yapamadım yeme içme konuşma yok anlatırken bile kötü oldum tekrar o günleri yaşamak o karanlığa gireceğimi düşünmek çok korkutuyor beni
Ben çok büyük üzüntü travma filan yaşamadım dr bile şaşırdı hatta orta da büyük bir sebeb yokken bu kadar ağır depresyon yaşamama anlam veremediarakdasim neden yasamistin?
sen psikologsun dimi?
hep garip gelmistir bana psikologun psikolojik sorunlarinin olmasi, belki en cok sizlerin ihtiyaci vardir bir psikologa :)) oyle de denir ya..
peki doktora gittiginde o koydu taniyi..peki sen oncesinde depresyonda oldugunu dusunerek mi gittin? yoksa oylesine gitmistinde doktor aaa senin birde soyle bir sorunun var mi dedi?Ben çok büyük üzüntü travma filan yaşamadım dr bile şaşırdı hatta orta da büyük bir sebeb yokken bu kadar ağır depresyon yaşamama anlam veremedi
hep garip gelmistir bana psikologun psikolojik sorunlarinin olmasi, belki en cok sizlerin ihtiyaci vardir bir psikologa :)) oyle de denir ya..
evet bencede riskli...duygusal anlamda insanlari yondendiriyorsunuz. ben psikoloji cok istiyordum lisede ama hic bana gore bir meslek degilmis zaten...ben dinledikce insanlarin karsisinda bile onlardan once depresif bi hale girebilirim. bu da kariyerim icin hic iyi olmazdi : )Benimki çeşitli kayıplar ve yas sürecinin getirdiği bir durumdu, biz de insanız işte hayat maalesef böyle :)Her psikolog kendi terapisinden geçmelidir aslında, yurt dışında bu zorunlu bir uygulama zaten ama maalesef Türkiyede böyle değil. Kendi sorunlarını çözememiş biri başkasına yardımcı olamaz diye düşünüyorum. O yüzden bütün psikologların terapi almasından yanayım. İnsanların hayatına dokunuyoruz ve çok riskli bir iş aslında o yüzden en iyisini yapmak zorundayız.
evet bencede riskli...duygusal anlamda insanlari yondendiriyorsunuz. ben psikoloji cok istiyordum lisede ama hic bana gore bir meslek degilmis zaten...ben dinledikce insanlarin karsisinda bile onlardan once depresif bi hale girebilirim. bu da kariyerim icin hic iyi olmazdi : )
Böyle şeyler düşünmeIlk defa major depresyon yaşadım iyileşme surecindeyim fakat konuştuğum cogu kisi depresyon her tekrarladiginda daha da şiddetli tekrarladigini söylüyorlar.. ben zaten ilk depresyonu çok ağır yaşadım intiharı çok düşündüm bir sene oldu iyilesemedim henüz ama ikinci atakta daha ağır tekrarlar ve kötü bir şeye yeltenirsem korkumu hic atamadım kafamdan çok kişiyle konuştum çoğu da her tekrar da depresyonun ağırlaştığını ve vücudun ilaçlara direnç geliştirdiğini söylediler ... Daha önce de böyle bir soru sormuştum bana takma diye tepki gösterenler olmuştu ama elimde değil iştedoğruluk payı var mı bunların arkadaşlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?