Arabasını oglunun ustune yaptırmış mal kaçırmak ıcın aksini ıspatlayabılırım ama cok yoruldum inanın ugrasmak istemiyorumCanina kiymak ne demek bir de küçücük cocugun varken.illa bir çözüm bulunur eşinle sorunun nedir?ayrıldığım takdirde maddi olarak alabileceğin bişey yok mu
Kımsesızlıgımı sureklı yuzume vurması kufur etmesi asagılaması ayrı uyuması yerde uyuyor ben bunun ıcın mı evlendim boyle evlilik hayatımı olur ve küfür en nefret ettiğim sey yani katıl olmamak ıcın kendimiz zor tutuyorumEşinizi sevmeme nedeniniz nedir?
+1 . Çözümleri müthiş son zamanlardaYeni trend intihar mi nedir. Anket yapsaydın bari.
Nafaka alma imkanınız olur mu?olmasa bile intihar etmek hayattan vazgeçmek doğru değil illa bir yol vardirArabasını oglunun ustune yaptırmış mal kaçırmak ıcın aksini ıspatlayabılırım ama cok yoruldum inanın ugrasmak istemiyorum
Hanımefendi yazdığınız konu sahibini incitecek türden bir cümle.Yeni trend intihar mi nedir. Anket yapsaydın bari.
Ben alamam cünkü calısırım ayrılsam kızım ıcın verecefı en fazla 300 bir ailem olsa kızıma baksam ben calıssam tamam yok kimse yok bakıcı ya da kres olacak gecınemem kıra fatura ımkansızNafaka alma imkanınız olur mu?olmasa bile intihar etmek hayattan vazgeçmek doğru değil illa bir yol vardir
Açılan her konunun ya başlığı ya içeriği intihar edeceğim. Kolaya kaçmak bu olsa gerek. Hele ki insan evladı varken nasıl bunu çare görür. Başka çare yok mudur. Yoksa bile intihar çarelerin arasında olamaz.+1 . Çözümleri müthiş son zamanlarda
Aynen öyle,her derdi olan intihar edecek olsa dünyada insan kalmazdiAçılan her konunun ya başlığı ya içeriği intihar edeceğim. Kolaya kaçmak bu olsa gerek. Hele ki insan evladı varken nasıl bunu çare görür. Başka çare yok mudur. Yoksa bile intihar çarelerin arasında olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?