İntihar mı çekşp gitmek mi

Bunu bende dusundum son care ama herkes laf edıcek cocugun bıraktın dıcek burda biri yazmıstı cocugu gecıcı babaya bıraksam diye herkes linç etti sanki cocugu tek basımıza biz yapıyoruz ha tabi asla yavrumdan ayrılmak istemem ama canıma kıymaktansa durumumu duzeltıp almak daha iyi ama evde abileri bagırır mı kızar mı cok takıyorum bunları

intihar çözüm degil aklınızı toplayın yavrunuz ne yapıcak birikim yapıcak durumunuz varsa yapın kpss calısın atanın inş
atanamazsanız iş bulun çalışın esiniz bakıcı tutsun yani kimseniz yoksa kendinizi garantiye alicak kadar dayanın Allah yardımcınız olsun.

Ben alamam cünkü calısırım ayrılsam kızım ıcın verecefı en fazla 300 bir ailem olsa kızıma baksam ben calıssam tamam yok kimse yok bakıcı ya da kres olacak gecınemem kıra fatura ımkansız
Evet gerçekçi olmak gerekirse zor aile evi olsa giderdiniz çalışırdınız ama yinede imkansız değil ölüm bazen kolayı seçmek sizin evladiniz var mücadele etmeniz lazim

birde eşinizin çocukları neden gelmesin ki?
onlarinda babalarinin evi sonuçta.
pislik falan diye bahsetmissiniz şiddetmi goruyorsunuz mutsuz olmaniz icin farkli sebepleriniz mi var tek sebebi cocuklarin gelmis olmasi degildir heralde.

Haklısınız insanın en deger verdıgı seye en kıymetli seye yani canına kıyması kolaya kaçmak oluyor atanamayıp intihar eden öğretmenler için dikkat cekmek için intihar ediyorlar diyen bakanla bakış acınız aynı

birde eşinizin çocukları neden gelmesin ki?
onlarinda babalarinin evi sonuçta.
pislik falan diye bahsetmissiniz şiddetmi goruyorsunuz mutsuz olmaniz icin farkli sebepleriniz mi var tek sebebi cocuklarin gelmis olmasi degildir heralde.
Tanı gelebilirler ama benle evlenir evlenmez akıllarına gelmesi beni kızdıran ondan önce babalarının yanında bes dakika durmayıp telefonlarını acımayan cocuklari adam benle evlenince babalarıyla uyuma ıstegı cok masum degil ha kucuk olsalar anlarım ama yasaları gayet buyuk yoksa elbet hakkıdır

Bunu mu anladınız cümlelerimden. Peki ozaman ben fikrimi söyleyeyim intihar edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızınızı kendi yerinize koyun ve düşünün aslında empati yapmanız çok kolay kimsesiz olmak çok zor dimi peki bu zorluğu bu acıyı neden o yavruya da yaşatmak istiyorsunuz. Onu annesiz kolu kanadı kırık neden bırakmak istiyorsunuz.

Atanana kadar ya da kızınızın kreş yaşı gelene kadar sabredin lütfen.

Hanım efendi bazen maksat kilimi dövmek değil tozunu almaktır.
Benim annem de bu tür zorbalıklara çok maruz kaldı, onun yerinde olmasam da onun yaşadıklarını aynen yaşamış gibi oldum. O çaresizliği çok iyi anlıyorum. Allah çaresizlik yaşatmasın kimseye.

Neden caniniza kiyacaksiniz ki? Cozulemeyecek ne sorununuz var?
Hayat savasmaktir ozellikle cocugunuz varsa mecbursunuz savasmaya.
Caniniza kiymak bencilliktir. O bebegi dusunmemektir. Bir hastanede bence bu dusunceniz yuzunden psikolog ya da psikiyatira gidin.

Insallah iyi bir puan alır atanırım o zaman kimseye ihtiyacım kalmaz kızımdan asla ayrılmam adam ne halı varsa görsün ki yanına kalmaz ama ıs olmazsa yanıma alamam gecınemeyız

Benim annem de bu tür zorbalıklara çok maruz kaldı, onun yerinde olmasam da onun yaşadıklarını aynen yaşamış gibi oldum. O çaresizliği çok iyi anlıyorum. Allah çaresizlik yaşatmasın kimseye.
Bu konudaki hassasiyetinize hak veririm fakat çocuğu olan birinin intihar çare seçenekleri arasında olmamalı. Çok doğal gibi bir de seçenek sunmuş konu sahibi.

Amin Allah hıc bir anneyi cocugun dan vazgecmeyı dusunecek kadar zorda bırakmasın

Bir meslegin var mı? Ne mezunusun? Yaşadığın şehir ne? şimdi artık 300 Euro bakıcı desteği veriyor devlet. Çocuğun ile çocuk bakıcısi olabilirsin. Deli gibi bakıcı ariyor insanlar. En kötü biraz dişini sıkar kreş yaşı gelince boşanırsin. Devletin kreşleri var..tam gün. Çekişmeli boşanırsin. Evlendikten sonra alınan tüm malların yarısi senin. Düğünde takılan altınlar senin hakkın gibi. kadınlara baro bedava avukat desteği sağlıyor.

Ayrıl Allah aşkına dua et bebeğine sarıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…