Birikim cok az var canta orup satmıstım o para ıcın mı bile benden calıyorsun dedi Allah yanına bırakmasın gidecek bir yerim yok maalesef parcalanmıs bir ailede buyudum oyle hala dayı teyze yok varsa da cogunu tanımıyorum turizm de calıstın eskiden oradan arkadaşlarım var yazılı kıslı otelde ıs ayarlarız dediler lojmanda kalmalık gitsem durumumu toparlayan kadar calıssam sonra bir ev tutup kızımı alsam ama onsuz nasıl durucam nasıl uyucam yapamam gibi dusununce bile alıyorum ha cocugum olmasa bir dakika dusunmez gıderırdım ama evlat ısteHic mi birikim veya gidecek kimseniz yok?
Caresizlik cok kotu bisey.
Euro mu yurdusında yasıyorsunuz sanırım turkıyede oyle bir destek yok cok yerı aradın kadın sıgınma evleri dernekler cocugu yuvaya veriyoruz size ıs saglıyoruz dedi cocugu yuvaya verene kadar babasına bırakırım o durumda saglık mezunuyum unıden ama inanın iş yok inanmayacaksınız ama yok bıtırdıfım bölümden seksenbın mezun var cok kucuk bir ılcese yasıyorum ıs yokBir meslegin var mı? Ne mezunusun? Yaşadığın şehir ne? şimdi artık 300 Euro bakıcı desteği veriyor devlet. Çocuğun ile çocuk bakıcısi olabilirsin. Deli gibi bakıcı ariyor insanlar. En kötü biraz dişini sıkar kreş yaşı gelince boşanırsin. Devletin kreşleri var..tam gün. Çekişmeli boşanırsin. Evlendikten sonra alınan tüm malların yarısi senin. Düğünde takılan altınlar senin hakkın gibi. kadınlara baro bedava avukat desteği sağlıyor.
Ya ben zaten onun yanına kalmıyacak bu biliyorum ha bu dunyada o obur dunyada asla hakkım helal degil ama ben bebegıme kıyamıyorum onla gitsem gidecek yerim yok bıraksam ana yuregı onun ıcın dursam asagılandıgım kufur hakaret ısıttıgım bir ortamda ne kadar dayanabilirimAyrıl Allah aşkına dua et bebeğine sarıl
Sadece kızım ve ben hayata tutumabılır mıyız bu bana cok ımkansız gelıyorintihar ne kolay dolaniyor dillere.
2.5 yasindaki kizinizi yurda vermeye kiyamazken ilerde annem nerde dediginde verilecek cevapla veya annen neden vefat etti dediklerinde cigerinin tam orta yerine bırakacaginiz sarsintiyi düsünün bence.
birde cok enteresan ama intihar eden insanlarin cocuklari annem babam intihar etti demeye utanir genelde söylemek konusmak istemezler pek bu konuda neden sizce ?
hayatta imkansız hiç bir şey yok.
kızınızın kreş yaşı gelmiş kreşe verip işe başlayabilirsiniz.
mal kaçırcakmış şuymuş buymuş kaçırsın huzurunuzdan dahami onemli kanepe koltuk ev arsa tarla.
iyi bir planla kızınizla hayata tekrar 0 dan baslayabilirsiniz bence.
Hanımefendi, konu sahibinin bu dönemi nasıl atlattığını bilemeyiz. Depresyon, anksiyete, panik atak türevi bir hastalıktan da muzdaripse (ki muhtemeldir) bu, insanın mantıklı düşünebilme yeteneğinin önüne taş koyar. Umarım anlatabilmişimdir tabi.Bu konudaki hassasiyetinize hak veririm fakat çocuğu olan birinin intihar çare seçenekleri arasında olmamalı. Çok doğal gibi bir de seçenek sunmuş
Birikim cok az var canta orup satmıstım o para ıcın mı bile benden calıyorsun dedi Allah yanına bırakmasın gidecek bir yerim yok maalesef parcalanmıs bir ailede buyudum oyle hala dayı teyze yok varsa da cogunu tanımıyorum turizm de calıstın eskiden oradan arkadaşlarım var yazılı kıslı otelde ıs ayarlarız dediler lojmanda kalmalık gitsem durumumu toparlayan kadar calıssam sonra bir ev tutup kızımı alsam ama onsuz nasıl durucam nasıl uyucam yapamam gibi dusununce bile alıyorum ha cocugum olmasa bir dakika dusunmez gıderırdım ama evlat ıste
Hayır olur mu? Ablam faydalanıyor. Sadece SGK yapma koşulu var.. SGK masrafı ve bakıcı maaşı 300 Euro destek ile ablam uzerine 300-500 TL gibi bir fark ekliyor. Ablamda arkadaşından duymuş. Herkes kullanıyor yani. Olduğuna eminim o yüzdenEuro mu yurdusında yasıyorsunuz sanırım turkıyede oyle bir destek yok cok yerı aradın kadın sıgınma evleri dernekler cocugu yuvaya veriyoruz size ıs saglıyoruz dedi cocugu yuvaya verene kadar babasına bırakırım o durumda saglık mezunuyum unıden ama inanın iş yok inanmayacaksınız ama yok bıtırdıfım bölümden seksenbın mezun var cok kucuk bir ılcese yasıyorum ıs yok
İş soyle hazır lojmanda kalmalık otelde yanı cocukla kalabılecegım bısey degil 3 4 kısı kalınıyor ordaTamam ayrilirin ozaman. Kiziniza bakici bulun elde birikmis ile. Is de hazir ise neden olmasin.
Cok mu polyannacilik oldu
neden imkansız olsun?Sadece kızım ve ben hayata tutumabılır mıyız bu bana cok ımkansız gelıyor
kuzenimde 100 euro karsiligi egitim destek parasi aliyor krese giden kizi icinEuro mu yurdusında yasıyorsunuz sanırım turkıyede oyle bir destek yok cok yerı aradın kadın sıgınma evleri dernekler cocugu yuvaya veriyoruz size ıs saglıyoruz dedi cocugu yuvaya verene kadar babasına bırakırım o durumda saglık mezunuyum unıden ama inanın iş yok inanmayacaksınız ama yok bıtırdıfım bölümden seksenbın mezun var cok kucuk bir ılcese yasıyorum ıs yok
Panik atak ve anksıteye hastasıyım ayrıca kimsem yok annem babam cocuklugun travmalarla gectı ne ailem oldu ne sonra kurduğum aile iyi oldu sadece sevilmek istedim eski karıma asıktım onu unutmak ıcın senle evlendim diyen karaktersiz bir adamla evliyim en buyuk hatam boyle karaktersiz bir adamdan coxuk yapmak oldu sadece bir ailem olsun istedimHanımefendi, konu sahibinin bu dönemi nasıl atlattığını bilemeyiz. Depresyon, anksiyete, panik atak türevi bir hastalıktan da muzdaripse (ki muhtemeldir) bu, insanın mantıklı düşünebilme yeteneğinin önüne taş koyar. Umarım anlatabilmişimdir tabi.
En buyuk yanıldı saglık ataması kolay benim bolumum att en gozde bolum seksen bin mezun var ve 85 puanla kapadı yani 90 almam gerek en asagıKi sağlık ataması çok daha kolay diğerlerine, kpss çalışmak ölmekten daha kolaydır dşye düşünüyorum
Hanımefendi sizi çok iyi anlıyorum. Dolaylı yoldan anneme yapılan şeylerle ben de çokça yaşadım bu durumları. Bakın kızınızı bırakmayın ne olursa olsun. İntihar düşüncesi bu tarz psikoz hastalıklarda ortaya çok çıkar, öncelikle sakin olup ancak o zaman karar vermenizi isteyebiliriz. Yaşadıklarınız evet yenilir yutulur cinsten değil fakat başarabilirsiniz.Panik atak ve anksıteye hastasıyım ayrıca kimsem yok annem babam cocuklugun travmalarla gectı ne ailem oldu ne sonra kurduğum aile iyi oldu sadece sevilmek istedim eski karıma asıktım onu unutmak ıcın senle evlendim diyen karaktersiz bir adamla evliyim en buyuk hatam boyle karaktersiz bir adamdan coxuk yapmak oldu sadece bir ailem olsun istedim
Kızınıda götür kalacak yer olursaBirikim cok az var canta orup satmıstım o para ıcın mı bile benden calıyorsun dedi Allah yanına bırakmasın gidecek bir yerim yok maalesef parcalanmıs bir ailede buyudum oyle hala dayı teyze yok varsa da cogunu tanımıyorum turizm de calıstın eskiden oradan arkadaşlarım var yazılı kıslı otelde ıs ayarlarız dediler lojmanda kalmalık gitsem durumumu toparlayan kadar calıssam sonra bir ev tutup kızımı alsam ama onsuz nasıl durucam nasıl uyucam yapamam gibi dusununce bile alıyorum ha cocugum olmasa bir dakika dusunmez gıderırdım ama evlat ıste
Nafakayi esin deil mahkeme belirliyor mal kacirmada yapamaz bosanma acildiktan sonraBen alamam cünkü calısırım ayrılsam kızım ıcın verecefı en fazla 300 bir ailem olsa kızıma baksam ben calıssam tamam yok kimse yok bakıcı ya da kres olacak gecınemem kıra fatura ımkansız
Annem babamdan hayır yok mecburiyetten babamı aradım ki hayatımda bir kac defa gordum gelme dedi annem desen erkek cocuk hastası 3 kızdan sonra pglu oldu sadece ona bakıyor bizle ilgisi yok ablalarımın durumu benden kotu zaten onlarda gelme demeye getirdi harclık vermiyor bilerek umarım atanırım herkesin tuzunu kara cıkarırırmanneniz babaniz en azindan bir duzen kurmanizi saglayacak kadar yardimda bulunamazlar mı acaba ?
peki esiniz harclik falan veriyormu bir sure disinizi sıkıp birikim yapsaniz
kucuk bir yermis ama evden yemek yapip yollayabilecegiz is yerleri falan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?