İntihar mı çekşp gitmek mi

Müge Anlı’da görüyoruz, anne çocuğunu bırakıp çekip gidiyor yıllar sonra pişman olduğunda iş işten geçiyor. Bir bakıyor çocukla hiçbir bağı kalmamış. İntihar edince ne olacak? Kızınız annesiz büyüyecek, hep bir yanı eksik kalacak. Annesinden göremediği sevgiyi başkalarından arayarak geçecek ömrü. Lütfen biraz mantıklı düşünün. Eşinizden gizli para biriktirin sonra kızınızla beraber çekip gidin. Bakıcı tutacak paranız olursa işe girer güzel bir düzen kurarsınız

Euro mu yurdusında yasıyorsunuz sanırım turkıyede oyle bir destek yok cok yerı aradın kadın sıgınma evleri dernekler cocugu yuvaya veriyoruz size ıs saglıyoruz dedi cocugu yuvaya verene kadar babasına bırakırım o durumda saglık mezunuyum unıden ama inanın iş yok inanmayacaksınız ama yok bıtırdıfım bölümden seksenbın mezun var cok kucuk bir ılcese yasıyorum ıs yok

Bakın haberde var dünya kadar. Faydalanan da çok var dediğim gibi..

Hanımefendi sizi çok iyi anlıyorum. Dolaylı yoldan anneme yapılan şeylerle ben de çokça yaşadım bu durumları. Bakın kızınızı bırakmayın ne olursa olsun. İntihar düşüncesi bu tarz psikoz hastalıklarda ortaya çok çıkar, öncelikle sakin olup ancak o zaman karar vermenizi isteyebiliriz. Yaşadıklarınız evet yenilir yutulur cinsten değil fakat başarabilirsiniz.
Cok teselkur ederim ama hastalığım psikoz degil psikoz sızofrenı gibi hastalıklar oluyor bendekı sey asırı heyecanlanma kolda uyuma VS klasik panik atak

Müge Anlı’da görüyoruz, anne çocuğunu bırakıp çekip gidiyor yıllar sonra pişman olduğunda iş işten geçiyor. Bir bakıyor çocukla hiçbir bağı kalmamış. İntihar edince ne olacak? Kızınız annesiz büyüyecek, hep bir yanı eksik kalacak. Annesinden göremediği sevgiyi başkalarından arayarak geçecek ömrü. Lütfen biraz mantıklı düşünün. Eşinizden gizli para biriktirin sonra kızınızla beraber çekip gidin. Bakıcı tutacak paranız olursa işe girer güzel bir düzen kurarsınız
Peki sunu sormak istiyorum elbette annelik cok onemlı ama bu cocuklari biz tek mı yaptık kimsesi olamayan ben ısı olmayan parası olmayan ben kalacak yeri olmayan ben ısı olan 6000 geliri olan ailesi olan kızımın babası haklı olan ben haksız olan o ama cocukla cekıp gitmesi gereken ben neden cocuklari babalatda bakmasın neden bu sadece anneye yuklenıyor cocuk annede kalınca anne baba bosanmus oluyor babada kalınca anne terketmıs oluyor bu cifte standart degil mı lutfen kızmayın sadece sorguluyorum benim oldugu kadar onun da cocucu verecefı iki kurus nafakayla ben cocuga nasıl bir gelecek verebilirim

Annem babamdan hayır yok mecburiyetten babamı aradım ki hayatımda bir kac defa gordum gelme dedi annem desen erkek cocuk hastası 3 kızdan sonra pglu oldu sadece ona bakıyor bizle ilgisi yok ablalarımın durumu benden kotu zaten onlarda gelme demeye getirdi harclık vermiyor bilerek umarım atanırım herkesin tuzunu kara cıkarırırm
hayret ya nasil analar babalar var.
gelme ne demek sadece ogluna bakmak ne demek nasil verecekler bunlarin hesabini allahtan da korkmuyorlar heralde.
kaymakamliklardan belediyelerden gida yardimi falan alirsiniz ama sizin icin once iş kalacak yer ve kreş konusunun halledilmesi lazim.

Lütfen kendine zarar vermeyi düşünme.bu fikri aklından çıkar bu bir.sana birsey olsa küçücük evladin ne halde olur senin yaşadıklarını ona da mi yaşatmak istiyorsun.ben de 6 yasinda cocugumla ayrıldım.evladım için ayaktayim buna mecburum.onu mutlu etmek için çabalıyorum.ne zorluk yasiyorsamda yaşıyorum ama evladimin gelecegi iyi olsun diye uğraşıyorum Rabbim bana imkan verirse elimden geleni yapicam.biraz daha katlan su adama evladını biraz daha büyütmeye bak bu arada kendini gelistir okul oku yada is icin sınavlara gir.inan ki kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Sabret cabala tüm kapıları çal Rabbim hayırlı bir kapı acar bir çıkış yolu gösterir InşaAllah.ama sakin ha sakin kendine zarar verme.o küçük yavruya bunu yapmaya hakkın yok.yanlış tercihlerin bedelini çocuklar odememeli. .

hayret ya nasil analar babalar var.
gelme ne demek sadece ogluna bakmak ne demek nasil verecekler bunlarin hesabini allahtan da korkmuyorlar heralde.
kaymakamliklardan belediyelerden gida yardimi falan alirsiniz ama sizin icin once iş kalacak yer ve kreş konusunun halledilmesi lazim.
Benim ailem malesef oyle ve ben cıkmazdayım ben onları Allaha havale ettim

Peki sunu sormak istiyorum elbette annelik cok onemlı ama bu cocuklari biz tek mı yaptık kimsesi olamayan ben ısı olmayan parası olmayan ben kalacak yeri olmayan ben ısı olan 6000 geliri olan ailesi olan kızımın babası haklı olan ben haksız olan o ama cocukla cekıp gitmesi gereken ben neden cocuklari babalatda bakmasın neden bu sadece anneye yuklenıyor cocuk annede kalınca anne baba bosanmus oluyor babada kalınca anne terketmıs oluyor bu cifte standart degil mı lutfen kızmayın sadece sorguluyorum benim oldugu kadar onun da cocucu verecefı iki kurus nafakayla ben cocuga nasıl bir gelecek verebilirim
Boşansanız velayet babada olsa kesinlikle sizi yargılamam çünkü bu durumda çocuğunuzu terketmiş olmuyorsunuz

Kımsesızlıgımı sureklı yuzume vurması kufur etmesi asagılaması ayrı uyuması yerde uyuyor ben bunun ıcın mı evlendim boyle evlilik hayatımı olur ve küfür en nefret ettiğim sey yani katıl olmamak ıcın kendimiz zor tutuyorum

En büyük hata değil, en büyük kazaniminiz olmuş meleginiz , öncelikle böyle düşünün.

Biraz daha büyüyünce size arkadaş, yoldaş her bir şey olacak inşallah o yavrucak.

Sıkı sıkı sarılin ona .

Kpss ye hazirlaniyormussunuz işte , ne guzel bir yerden baslamissiniz en azından.

Bu sürede de elinizden geldiğince birikim yapın.

Her sığınma evi çocuğu bırak demiyor. Tek tek görüşün en guvendiklerinizle.. Muhakkak çocuğu da al gel diyen çıkacak aralarında.

Davayi açtıktan sonra mal kaçırma gibi bir durum yapamaz. Siz haberi olmadan verin dilekçeyi, gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Ayrıca müdürmüş. Maaşından paşa paşa kesilir o nafaka.

Ne olur bir daha intihar düşüncesi geçtiğinde aklınıza her defasında yavrumuz aklınıza gelsin.

Kimsesizligin yaşadığı sıkıntıyı bir ömür ona da yasatacaksiniz..

Hep bunu düşünerek adım atın.

Onun hiçbir suçu yok.

Annesizlik ne demektir , geceler boyunca o kokuya hasret ağlamak ne demektir iki melegimde gördüm ben onu. Dağ dayanmaz.

Bile isteye o masuma bunu yaşatmayın ne olur.

Çocuğunuzu yuvaya vermeye kıyamayıp onu annesiz bırakarak nasıl büyük bir kötülük düşünürsünüz çocuğun kreş çağına kadar para biriktir planla programla kafanda sonra boşan işe girersin kreşe verirsin sonra sakın canına kıyma o küçük çocuk ya yine yuvaya verilir ya da evlenir üvey anne bakar siz düşünün gerisin

Boşansanız velayet babada olsa kesinlikle sizi yargılamam çünkü bu durumda çocuğunuzu terketmiş olmuyorsunuz
Ama herkes oyle diyor babaya versen terketmus oluyorsun yanımda gotursen benden rezil olacak e otur cek desen dayanamıyorum

Sorduğunuz soruya cevap olarak diyorum ki küçük bir çocuk babasız yapabiliyor ama annesiz yarım kalıyor , çok yarım kalıyor .

Bu yüzden anne gidince terk etmiş oluyor.

Bırakırsanız sizde yarım kalirsiniz.

Velayetini sakin sakin vermeyin. Çok pişman olursunuz sonra.

Ama herkes oyle diyor babaya versen terketmus oluyorsun yanımda gotursen benden rezil olacak e otur cek desen dayanamıyorum

Niye rezil olsun , o büyüyen kadar fark etmez ki çektiği sıkıntıyı.

Sizinle geziyor sanacak , hepsi bu.

Buyuyene kadar da zaten bir yolunu bulur kazanmaya başlarsınız.

Bence boşanıp velayeti babaya verin. Kızınızın olduğu şehirde kadın sığınma evinde kalarak iş arayın yeni bir hayat kurun. Yaşam şartlarınızı iyileştirdiğinizde kızınızı yanınıza alın. Tabiki bu süreç boyunca kızınızı görmeye gidin muhakkak

3 yaşından itibaren devlet anaokuluna verebilirsiniz çocuğunuzu. Aylık 100 200 lira civarında yeme içme parası veriyorsunuz başka ödeme yapmıyorsunuz. İntihar etmeniz çocuğunuza kendi kaderinizi yaşamanız demek. İster misiniz sizin çektiklerinizi çekmesini? Çocuğunuz için az biraz daha sabredin hepimizin hayatında sorunlar var. Bende çocuğum için sabrediyorm şuan. Lütfen çocuğunuza sımsıkı sarılın ve onunla hayatın tadını çıkarmaya çalışın. Yaşı daha çok küçük anne sevgisine ihtiyacı var.

Back
X