- 20 Mart 2018
- 1.143
- 1.631
- 133
- Konu Sahibi Claire Fraser
-
2.evliliğim kahroluyorum mahvoldum benpsikolojik destek alıyor musunuz?
terapiye başlayın, size iyi gelecek şeyler bulmaya çalışın.
bir de böyle bir adamı neden koca olarak kabul ediyorsunuz? pısırık, sizi savunamayan, kaçıp giden birisi.
ayrılın yahu, kalmak zorunda mısınız?
Geçecek sen iyileşmeye karar verdiğinde tüm bunlar geçeçek iş senin inanmanda biter.bu sabah banyo dolabında ''asiviral'' isimli ilaç krem buldum. Bu kremi banyo dolabının en arkasına koymuş saklamış. Tüp kremin yarısından fazlası kullanılmış. Kullanma talimatında ''herpes'' için kullanıldığı yazıyor. Herpes denen uçuk cinsel yolla bulaşan hastalık değil miydi? eşimle 5 aylık evliyiz ve toplamda 3 kez birlikte olduk benim zorumla. Tv karşısında uyuyakalırdı..annesinde yemek yer bazen orada uyurdu.
Ben evli gibi değildim köşebaşı yastığı gibi o yurtdışında fuarlarda olacaktı ben de evde şizofren tedavisi gören kayınvalideme bakacakmışım
2.evliliğimdi dayanamıyorum tutunamıyorum bu hayata
Bu benim 2.evliliğimdi..Geçecek sen iyileşmeye karar verdiğinde tüm bunlar geçeçek iş senin inanmanda biter.
evet kayınpederim 27 yıldır yurtdışındaydı hatta yabancı uyruklu bir kadınla imam nikahlıydı kadın koronadan vefat etmısben önceki konunuzda kayınpederiniz hakkında iyi şeyler söylediğinizi hatırlıyorum ayrıca.
onun da karısından kaçtığını, yurtdışında kaldığını, aslında ayrı olduklarını falan yazmıştınız.
o nasıl bu duruma geldi size karşı?
2. Kez boşanmak terapi alıp yoluna devam etmek intihar etmekten daha mı zor? Yanımda olsan omuzlarından tutup seni silkelemek isterdim. Niye yaşatıyorsun şu kadar şeyi kendine? Ne için? Kim için? Hayatta herşey evlilik değildir. Onurlu bir yalnızlık, zorla biriyle evli kalmaktan daha iyidir. Gitsinler mükemmel oğullarına başkasını bulsunla, ne halleri varsa görürler zaten.
Hanımefendi siz anne olmak istiyorsunuz bunu anlıyorum ama önemli olan şu siz bu adamı baba yapmak istiyormusunuz ? Hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz? Lütfen ilaçlarınızı düzenli kullanın. Bu ruh haliniz geçecektir. Kafayı evlilikle mi bozdunuz bu nedir Allah aşkına? Sizi istemeyen defolsun gitsin. Ailenin iğrençliğine bakın. Bunların yanında çocuk mu büyütülür? Evlerden ırak.Ben anne olmak istiyordum..artık yaşım 33 ve hiçkimse 2 evlilik yapmış kadını istemez hayatım bitti
Belki de evlilik işlerini vs bir kenara birakip iyileşmeye odaklanmalisiniz? Bu şekilde cocuk olsa da iyi olmazdi zaten.
Siz kendinize dönün, iyileşin güzelce sonra hepsi olur umarim.
Bu arada önceki konunuzda 2. Kez hata yapma şansım yok demişsiniz, yok arkadaşım, 2. 3. Hatta 10000. Kez hata yapma şansımız ve lüksümüz var. Hayat bu, provası olmayan bir oyun. Hatalar yapacağız. Böyle olması gerekiyormuş Böyle olmuş. Geri dönüş her zaman mümkündür. Yaşadığınız şey zaten evlilik Hayat paylaşımı değil. Ne olmuş yani 2. Kez bosaninca? Ablam da 2 Kez boşandı ve 3. Kocasıyla dikiş tutturdu çok mutlu.. ha bu da mı kötü çıktı onu da boşarım diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?