- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu bir soru, yardım isteği vs değil
Bundan 4 gün önce intihara teşebbüs ettim. Sebebi maddi sıkıntılarım ve psikolojik sorunlarım. 10 tane antipsikotik içtim ölmedim. Ölmek öyle kolay değilmiş. 24 saat müşahede altına alındım midem yıkandı vs vs... anlatmak istedim sadece
Aynen katılıyorum.bence birinin gerçekten kendini öldürmesi belki hayattaki en zor kararlardan biri.o yüzden intihar eden biri zayıf bir insan değil.o aşamaya gelene kadar herşeyi çekmiş biri.İntahar zayıf insanların seçimidir diyorlar ama bu yalan, asıl güçlü insan seçimidir çünki ölümden bile korkmayacak duruma gelmişsin bu çok zor, acil tedaviye başla, çevrende şahsiyetsiz kişiler varsa görüşmeyi kes onlar yüzünden başımıza gelmeyen kalmıyor...
Üç beş günlük ömürde mutsuzsunuz diye ebedi ahiret kaybedilir mi? Yine Allah size merhamet etmiş. Bu durumu tövbe ederek iyi değerlendirin bence. Allah sıkıntılarınızdan selamete çıkarsın hayırlısıylaMerhaba bu bir soru, yardım isteği vs değil
Bundan 4 gün önce intihara teşebbüs ettim. Sebebi maddi sıkıntılarım ve psikolojik sorunlarım. 10 tane antipsikotik içtim ölmedim. Ölmek öyle kolay değilmiş. 24 saat müşahede altına alındım midem yıkandı vs vs... anlatmak istedim sadece