- 10 Haziran 2011
- 796
- 577
- 103
- 40
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
İnşallah canım bi şu günleri atlatsam başka bişey istemiyorun inan. Allah bebeğini sana bağışlasın sağsağlim kucağına al inşallahCanım zor şeyler yasamissin ve kötü bir süreçten geçmişsin ve geçmeye devam ediyosun bunların hepsi gecicek acıların eskisi kadar canını yakmicak sabret zaman herşeyin ilacı senin yaşadıklarıninda ilacı senin içinde güzel günler gelecektir sabret
Evet sen çok haklısın Allaha bıraktım artık nasip değilmiş diyorum ilerisi için daha iyi anne baba olacağım ve seçeceğim insan bebeğimi hakedecek biri olacak diyorum. Yine de teşekkür ederim güzel fikirlerin için. İçimi ciddi anlamda çok rahatlattın.
Duvarında tekrar hamile kaldığını okudum ve yine evlilik dışı.! niye bu eziyeti kendine yapıyorsun yani evet ilki hataydı kandırıldın hepimizin başına gelebilirdi ama şimdi tekrar aynı hatayı yapmak neden??? Allah yardımcın olsun....Okulumuokuyorum destekte alıyorum ama bilmiyorum. İşte böyle insanlar nasıl hala mutluolur kafasını rahatça yastığa koyar aklım almıyor giden sadece benim değil onunda bebeğiydi
Bunu duymak iyi hissettirdi. İyi dileklerin için teşekkür ederim umarım herşey ssninde gönlünce olur allah kimseyi karamsarlığa düşürmesin. :)Güçlü bir kıza benziyorsun. Zaman zaman böyle karamsarlığa kapılırız hepimiz insanız. Atlatırsın bu günleri inanıyorum ben sana çokta güzel olur herşey sen okuluna ve ailene sımsıkı sarıl yeter ki . Dilerim herşey gönlünce olur bundan sonra :)
Hayır hamile değilim ki ben? Allah aşkına 3 haftaya yakın oldu kaybedeli bebeğimi nasıl hamile olabilirim. :)Duvarında tekrar hamile kaldığını okudum ve yine evlilik dışı.! niye bu eziyeti kendine yapıyorsun yani evet ilki hataydı kandırıldın hepimizin başına gelebilirdi ama şimdi tekrar aynı hatayı yapmak neden??? Allah yardımcın olsun....
Hata yapmayan insan var mı ? Önemli olan bu hatadan dönmek evet yaptım ama arkasındayım demek bak böyle olursan kendini böyle ezersen bundan sonraki ilişkilerin sağlıklı olmaz sen kendini bir konuda ezersen herkes ezer aksine dik durup size ne ben yaptığım her şeyin arkadındayım yine olsa yine yaparım çünkü beni ben yapan bu hatalar artık toy değilim her şeyin farkındayım hatalarımla büyüdüm noktaBiliyorum haklısın tabiki ama aile bakımından şanslı olduğumu düşünüyorum ailem olmasaydı evlen çocuğunu doğur deseydi sanırım asla kendime gelemezdim sadece suçluluk şöyle hissediyorum neden bunların olmasına izin verdim. Niye böyle büyük bihata yaptım diye üzülüyorum ama görüyorum ki ortak arkadaşlarımızdan adam gram umrunda değil.
Ben onu ilki için yazdım zaten bebeğim benden gittiği gibi nişanlımda gitti. Ben ikinci defa hamile kalmadım yani?Bi evladıma ömür vermedin,diğer evladımın ömrüne ömür ver Rabbim,Allah herkeae hayırlı sıhhatli evlat nasip etsin. ❤
29 Nisan 2018
Canım bunu nisan ayında sen yazmissin evet hamile değilsin anladığım kadarı ile aynı hatayı iki kere yapmışsın. Neden kendine ve o doğmamış bebeklere bunu yapıyorsun. Önce evlenirsin sonra olursa olur daha 20 yasindasin okuluna bakman gereken yaşta neden bunlar.
Kesinlikle ilaçla tedavi olmalısın. Burda bile tüm gerçekleri olduğu gibi anlatıldığına gore doktora da anlatmalayabilirsin.
Lütfen kendine yalan söyleme ve suçlama.
Aynı hatayı da 3 defa yapma.
Bi Laz kızına yakışmıyor bu söylemler ..kimseye yakışmaz da bize ayrı yakışmaz :)))Konunun özeti,giden bir bebek,yok olan hayatım ve herşeye rağmen mutlu olabilen gamsız bi eski nişanlı.
Çok güzel nokta koydun bende öyle düşünmüştüm. Ama işte zaafım ya da zayıf noktam oluştu bunu da herkes bilmiyor zaten. Kendi içimde yaşıyoeum atlatmaya çalışıyorum ben hatalarımla benim beni ben yapan hatalarım misali..Hata yapmayan insan var mı ? Önemli olan bu hatadan dönmek evet yaptım ama arkasındayım demek bak böyle olursan kendini böyle ezersen bundan sonraki ilişkilerin sağlıklı olmaz sen kendini bir konuda ezersen herkes ezer aksine dik durup size ne ben yaptığım her şeyin arkadındayım yine olsa yine yaparım çünkü beni ben yapan bu hatalar artık toy değilim her şeyin farkındayım hatalarımla büyüdüm nokta
Ama duvarında "bir evladıma ömür vermedin buna uzun ömürler ver" gibi birşeyler yazmışsın...Hayır hamile değilim ki ben? Allah aşkına 3 haftaya yakın oldu kaybedeli bebeğimi nasıl hamile olabilirim. :)
buda 3 mayıstaki konunuz nişanlınızın sizi terk etmesini bu konuyu paylaşmadan önceki konunuzda anlatmışsınız ben mi yanlış anlıyorum acabaSizce by ultrasona göre bende pko var mı yok mu lütfen yorumlarınızı esirgemeyin yeniden bebek düşünüyorum.
Gamsız diyorum gamsız resmen ulan çocuğundu seninde evladındı yook dünya umrunda değil hala gezip bana nispet yapmaya çalışıyor yarım akıllı. Üzüldüğüm sadece bebeğim nişanlım değil :)Bi Laz kızına yakışmıyor bu söylemler ..kimseye yakışmaz da bize ayrı yakışmaz :)))
Bırak cehennem olsun dangalak ,sen hala niye geçmişi eseliyorsun? Ne güzel okula da başlamışsın ..azıcık gözünü aç ..sen öldün mü sevgilin de mi ölecek sanıyorsun ? İki gün sürmez yası. .hemen takar koluna yeni sevgilisini ..o yüzden ben hep gidene acırım .kalan bir şekilde hayatını devam ettiriyor .aklını başına topla ,okuluna odaklan .hatta yakışıklı bi sevgili de yap :) baksın minare yıkılmamış, o kudursun ..
Sen yanlış anlamışsın canım. Ben onu ilk evladımın acısından yazdım 2. Bi hata yok yani. Anlatamadım size.Ama duvarında "bir evladıma ömür vermedin buna uzun ömürler ver" gibi birşeyler yazmışsın...
buda 3 mayıstaki konunuz nişanlınızın sizi terk etmesini bu konuyu paylaşmadan önceki konunuzda anlatmışsınız ben mi yanlış anlıyorum acaba
Bundan sonra olacağa ömür ver demek istedimAma duvarında "bir evladıma ömür vermedin buna uzun ömürler ver" gibi birşeyler yazmışsın...
buda 3 mayıstaki konunuz nişanlınızın sizi terk etmesini bu konuyu paylaşmadan önceki konunuzda anlatmışsınız ben mi yanlış anlıyorum acaba
Ha tamam şimdi anladımSen yanlış anlamışsın canım. Ben onu ilk evladımın acısından yazdım 2. Bi hata yok yani. Anlatamadım size.
O şakayla karışık söyledim yani o mesajımda. canım bebeğim gittikten sonra bi kin oluştu bende ondan sonra nefret ettim kendisinden. Ve bitti zaten.Ha tamam şimdi anladımama kürtajdan 1 ay sonra tekrar hamile kalmak istiyorum diye bir konun daha var.. nişanlın gitmiş zaten artık tekrar nasıl hamile kalacaksın ki canım.. aralarda anlatmadığın kopukluklar var.. üstelik yaşın çok genç okulunu bitir kendine yeni bir çevre edin durduk yere hata üstüne hata yapıyorsun...
Neyse ne ..geri gelecek mi ,hayır ..üzül tabi ama hayatı kendine zehir etme .ayrıca yazdıklarından hiç umrunda değilmiş gibi görünmüyor .geziyorsa geziyor sanane ..niye hala takip ediyosunGamsız diyorum gamsız resmen ulan çocuğundu seninde evladındı yook dünya umrunda değil hala gezip bana nispet yapmaya çalışıyor yarım akıllı. Üzüldüğüm sadece bebeğim nişanlım değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?