İntiharı düşünüyorum kendime gelemiyorum

Bebeğini isteyerek kaybetmemişsin dediğin gibi Allah verdi Allah aldı. Şimdi lütfen okuluna sıkı sıkı sarıl bi kendi ayakların üstünde dur hatalarından ders çıkar işini gücünü eline al o zaman keyfine bakma sırası sana gelir. Merak etme zamanı gelince evleneceğin insanı da bulursun evlenirsin de çocuğun da olur ama herşeyin bi sırası var. Güvenilecek bir yanı olmayan bir adamdan hamile kalarak gösterdiğin deli cesaretini bir de intihar ederek mi göstereceksin? Birincisi hataydı ama ikincisi aptallık olur. Kendine gel şu acizlik psikolojisinden kurtul lütfen.

Tabiki yardım al hemen
Ayrıca iyi geleceğini düşünüyorum “Dirilt Kalbini” adlı bir kitap var onu edinip oku inancın ne bilmiyorum müslüman olduğunu farz ederek verdim kitap adını

Zaten ailem olmasa böyle iyi niyetli olmasalar çok çok kötü durumda olurdum. Ama işte olan bebeğime oldu.

Canım kaybın içim çok üzgünüm ama dediğin gibi ‘Allah verip Allah aldı’
Allah metanet versin. Olaylar çok taze ve ne olduğunu algılayamamıssındır. 20 gün içinde olup bitti bu olaylar diyorsun. Zamanla daha da oturacak her şey. Allah ileride doğacak bebeklerine ömür versin

İşte bendeki deli cesareti aptallık başıma bu kadar iş açtı ama allahın sevgili kuluyum herhalde kurtuldum herşeyden. Sadece akşamları ağlamaktan kendimi alamıyorum evde tek kalıyorum oo ver elini sabahlar olmasın sabahlara kadar ağlıyorum. Gündüzleri de e mübarek hiçbirşey senin suçun değil ki diyorum geceleri veryansın oluyor işte.

Kurtuldum inşallah geçer.. Ah bi de geceleri geçse tam olcak
Neler geçmiyor kuzum yaaa, herkesin açısı kenfine büyük. Bak senin derdin inan çok hafif,bebeğin zaten aldırmadı o canlanmamis. Evleneceğin adam yanlış adam çıkmış, biraz üzülürsün geçer geçer herşey geçer.

Tabiki yardım al hemen
Ayrıca iyi geleceğini düşünüyorum “Dirilt Kalbini” adlı bir kitap var onu edinip oku inancın ne bilmiyorum müslüman olduğunu farz ederek verdim kitap adını
Müslümanım canım son olaylardan sonra daha da dini bütün bi insan oldum. Psikolojik yardıma da başladım ama sadece seanslık ilaçla değil. Umarım işe yarar.

Ben seni anlıyorum herkesin derdi kendine büyük kendine ağır başka dertler var diye üzülmemen ya da şanslı hissetmen gerekmez ama şunu düşün sadece daha hiç görmediğin kalp atışını duymadığın bir bebek için kahroluyorsun ya doğduğunda babanın uyuşturucu bağımlılığına bağlı hastalıkları olsaydı ona istediğin imkanı veremeseydin ? Okulu şimdi okuduğuna göre eğitimin yokmuş e iş yok güç yok bağımlı koca o zaman nasıl kahrolacaktın benim günahım neydi bu hayatı çekiyorum diyecektin bak zararın neresinden dönsen kâr suçu kendine buluyorsun ama belki de suçlu babası kullandığı haltlar yüzünden düştü bebek bilemezsin sen neyin suçluluğunu hissediyorsun bu yüzden kendine gel

Asıl hata bebeğimi doğurmakla "baba" sıfatını haketmeyen bi adama bi hediye vermek olurdu. Allah korumuş beni ve meleğimi. Geçicek inanyorum. Kk'nın güzel hatunları bana güç veriyor.

Müslümanım canım son olaylardan sonra daha da dini bütün bi insan oldum. Psikolojik yardıma da başladım ama sadece seanslık ilaçla değil. Umarım işe yarar.
Ozaman bu kitabı mutlaka oku
Canım sıkıldıkça üzülünce tekrar açıp okuyorum oradaki bazı cümleleri iyi geliyor bana

Biliyorum haklısın tabiki ama aile bakımından şanslı olduğumu düşünüyorum ailem olmasaydı evlen çocuğunu doğur deseydi sanırım asla kendime gelemezdim sadece suçluluk şöyle hissediyorum neden bunların olmasına izin verdim. Niye böyle büyük bihata yaptım diye üzülüyorum ama görüyorum ki ortak arkadaşlarımızdan adam gram umrunda değil.

Tavsiyeni dinleyeceğim yazarı kim ki? Umarım maneviyatıma maneviyat katarım da iyi olurum ya
Nouman Ali khan yazarın adı
YouTube’da videoları falan da var alt yazılı izleyebilirsin
Daha yolun başında ayağın tökezledi diye yaşamaktan niye vazgeçeceksin 2 sene sonraki hayatının hayalini kur geriye bakma

Gün içinde bişey yokta gece olunca vay efendim neden böyle oldu diye ağlıyorum işte.

Geceleri hep öyle olur zaten. Ama kendini bu durumdan kurtarmakta senin elinde. Baktın kötü oluyorsun ağlıcaksın aç kitabı ders çalış veya kitap oku müzik dinle film izle. Geçmişi düşünüp düşünüp ağlayıp sızlamak seni intihar psikolojisine sürüklüyor . duyguların seninle oyun oynuyor mantığındaki devreye koymalısın. Mantıklı olan da geçmişi geride bırakıp geleceğini güzelleştirmeye odaklanmak. Evlat acısı çok zor hamilelik aşamasında da zor doğurduktan sonra da ama en kötüsünü düşün. Yıllarca bakıp büyütüp emek verip yavrusu elinden kayıp giden anneler var. Bu emin ol daha zor. Şükret haline dua et bebeğini kalbinde yaşat. Her karanlığın bir aydınlığı var ama sana bi abla tavsiyesi intihar bı çözüm yolu değil. İntihar bebeğine öbür tarafta da kavuşamayacağının en garanti yolu. Bütün umutları söndürmek niye? Umut ger zaman var herkes için var. Hakkında hayırlısını dile bundan sonrası için gerisini de Allah'a bırak ve lütfen güçlü ol dimdik dur.

Canım bende düşük yaptım hatta halen o süreç içerisindeyim ne demek bir yaşayan birde Allah bilir bunu anlatmak mümkün değil Allah yardımcı olsun bize inşallah

Bu kolay bir şey değil hemen atlatamiyor insan o yüzden kendine süre ver üzülme süreci daha devam edebilir zamanla azalır diye umut ediyorum bende

O bebek doğsa belki sağlıklı olmayacaktı nişanlı dan zaten hayır gelmez babasız ve sağlıksız bir bebek olduğunu düşün inan ki bizim için hayırlısı ne bilen sadece Allah

Bende intiharı düşündüm doktordan öğrendim geldiğim gün nasıl ailemi eşimi uzmeden bunu yaparım diye diye uyuyayım uyanmayayim Allah'ım diye çok dua ettim ama yaşıyoruz işte

İnşallah ileride seni seven eşine birlikte isteyip hamile kalacaksın bu üzüntüleri unutarak mutlu olacaksın öyle düşün

Gece spor yaptığında uyuyamazsın:) uyku vaktinden 2 saat aralıklı olması daha uygun ancak meditasyon öğrenebilirsin. Ben yoga yapmıştım bir dönem gerçekten çok faydasını gördüm okuluna da yardımcı olacaktır deneyebilirsin.

Ya senin için çok üzüldüm. Allah hayırlı evlat versin hepimize. Lütfen ölmeyi düşünme yine olacak bebeğin daha iyi olacak herşey ama üzülme olur mu bak bende üzülmemeye çalışıyorum hem seni seven sahip çıkan bi eşin var.

Deneyebilirim maneviyatımı biraz arttırmayı düşünüyorum zaten bu sıra yine de teşekkür ederim fikirlerin için :)

Evet sen çok haklısın Allaha bıraktım artık nasip değilmiş diyorum ilerisi için daha iyi anne baba olacağım ve seçeceğim insan bebeğimi hakedecek biri olacak diyorum. Yine de teşekkür ederim güzel fikirlerin için. İçimi ciddi anlamda çok rahatlattın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…