Intihari dusunuyorum. Tasiyamiyorum bu hayati

masalbb

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
575
113
303
İstanbul
Merhaba. 32 yasindayim. Dogustan kalp hastasiyim. Kalbimin sag tarafinda buyume de basladi. 3 yil calistigim firma iflas etti. Haklarimi alamafim ise giremedim. Icralik olduk. Esimde bende calisiyoruz. Esimin maasinda icra var. Benim suan calistigim herde sorunlarim var. Stresli bir isim var. Kalbime iyi gelmiyor
Isten cikmak istiyorum. Maddi durumumuz yok. Calismaya sagligim el vermiyor. Psikolojim bozuldu yardim aldim ilac kullandim. Esimle is yuzunden surekli tartisiylruz isten cik diyor. Ciksam gecinemeyecegiz. Busefer benim kredimde icralik olacak. Kendi babamin evinde kirada duruylrum
Her ay kiraya zam yapmak istiylr
Surekli konusurken sirtimdan inin sizi tasidigim yeter diyor. Annemle babam bosandilar. Artik tasiyamiyorum. Ve sagligimdan oluyorum. 10 000 tl kredi borcum var. Onu bitirsem evimde olurdum. Cikazdayim. Nasim basa cikacagim bu durumla.

Geçmiş olsun canım. Üzülme bunlarda gelip geçer yeterki dayan sakin pes etme iş bak kendine bak bu hayatta daha kutu durumlarda var sakin kendini bunaltma

Ozaman işten çıkın.Biraz dinlenip tekrar iş arayın.Bne kamuda olmasam oyle yapacam.Eşin ek iş yapsın bir süre.Yakınlarınızdan borç bularak da dinlenince çalışıp ödeyebilirsin.

Geçmiş olsun canım. Üzülme bunlarda gelip geçer yeterki dayan sakin pes etme iş bak kendine bak bu hayatta daha kutu durumlarda var sakin kendini bunaltma
Canim suan calisiyorum yasadigim yer kucuk
Is imkami pek yok. Calistigim yer stresli. Kalpten dun rahasizlandim doktor 2 gun rapor verdi

L
Ozaman işten çıkın.Biraz dinlenip tekrar iş arayın.Bne kamuda olmasam oyle yapacam.Eşin ek iş yapsın bir süre.Yakınlarınızdan borç bularak da dinlenince çalışıp ödeyebilirsin.
Canim babam bile destek olmuyor aksine liraya zam yapmak istiylr surekli. Ek is imkani da yok. Bazen diyorum benim kredimede icra gelecekse gelsin. Canimdan onemlimi diyorum
Bszen de yapamiyorum iste

Is imkami pek yok. Calistigim yer stresli. Kalpten dun rahasizlandim doktor 2 gun rapor verdi
Çok üzüldüm inşallah iyileşirsin canım dert veren dermanda verir belli mi olur belki istedigin iş karşına çıkar umudunu kaybetme ailene birşey diyemicem seni iyi anlıyorum mesala bana ailemi sorana yetimim diyorum ben seninkiler gibi olsun başımın üstünde taşırdım galiba destek bekleme kimseden esinle aran iyiyse sirt sirtta verin gerisi hallolur

Allah yardımcınız olsun. Araba falan varsa satın borçları odeyin. Borç içinde olmak çok zor ama sağlık her şeyden önemli o yüzden biraz işten çıkıp kendinizi toparlasaniz iyi olur diye düşünüyorum

Çok üzüldüm inşallah iyileşirsin canım dert veren dermanda verir belli mi olur belki istedigin iş karşına çıkar umudunu kaybetme ailene birşey diyemicem seni iyi anlıyorum mesala bana ailemi sorana yetimim diyorum ben seninkiler gibi olsun başımın üstünde taşırdım galiba destek bekleme kimseden esinle aran iyiyse sirt sirtta verin gerisi hallolur
Insallah canim. Esimlede tartisiyoruz artik biktim bu sorunlardan diyor

Insallah canim. Esimlede tartisiyoruz artik biktim bu sorunlardan diyor
Sorun olur de sakinlesir onuda kendini de sakin intihar felan deme inan bu günah ı kaldirabilecegimi bilsem bende çoktan intahar ederdim şöyle düşün zaten birgün öleceğim toprağın altında olacak bu beden de kendine aklım sende canım allah seni düze çıkarır insallah

Allah işlerinizi kolaylaştırsın
Umarım daha iyi kapılar açılır
Babanız merhamet nedir öğrenir
Ekstra stres yapmayın zamanla herşey yoluna girer
Geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun .
Bir süre işten Çıkın daha rahat çalışacağınız bir iş arayın derim .
Daha insaflı bir ev sahibi bulamaz mısınız ?

Malülen emekli olma ihtimalin var mı?
Ya da engelli raporu alıp e-kpss deneyebilir misin?

Bir de babanın evi yerine eşinin ailesi var ise onların yanına taşınsanız? Borçları ödeyene kadar

İcra gelse ne olacak zaten ev haczi yok artık eski eş kişisi nedeni ile şu an 18 tane icra dosyam var ki rakam şu an kaç oldu bilmiyorum. Canınız dan kiymetli mi ? Bu arada hastalığın tedavisi yok mu ? Benim kalbim tüm göğüs kafesini kaplayacak kadar büyümüştü ameliyat sonrası 6 ayda olması gereken boyutuna geldi. Allah şifa versin.

Malülen emekli olma ihtimalin var mı?
Ya da engelli raporu alıp e-kpss deneyebilir misin?

Bir de babanın evi yerine eşinin ailesi var ise onların yanına taşınsanız? Borçları ödeyene kadar
canim eaimin ailesi cift maasiniz kendiniz dustunuz kendiniz kalkin dedi ve esimin yuzune telefonu kapatti birdaha ne aradilar ne sordular

Back
X