Intihari dusunuyorum. Tasiyamiyorum bu hayati

Kuzum bu iş olayini niye bu kadar dert ediyorsunuz kendinize. En fazla isten cikarirlar, issizlik maasi alir bi sure dinlenirsiniz..
İş yerindeki stresi kendinize bulastirmayin,
Salıver gitsin yaa

Çocuk yok sanırım dert etmeyin bu kadar Allah bundan beter etmesin diyin. Bence başka bi iş bulun başka bi şehirde 1 oda 1salon yeter kendinizi toparlayana kadar iş ve ev bulana kadar işsizlik maaşı ile idare eder hemde sizde dinlenmiş olursunuz Allah’a dua edin ona sığının kötü düşüncelerden kurtulun bi abdest alıp namaz kılın tövbe edin bakın nasıl ferahlayacak içiniz umarım herşey daha güzel olur sizin için

Kira veriyorsanız niye babanızın evinde oturuyorsunuz ki? Kirası daha az olan bir ev bulun, taşının. Hiç olmazsa her ay zam yapacağım diye kapıya dikilmez ev sahibiniz.

Çok zor :110:
Allahim yardimcinin olsun acil sifalar kolayliklar versin.
İşiniz kötüyse calisirken is arasaniz yada akrabalara cewrenize haber etseniz bulsalar onlarda rahatsiz oldugunuzu bilirler sonucta. Bide masallah size yikilmayip direndiginiz icin sadece sakin olun ve bol bol dua edin buda bir imtihan. İnsallah hersey duzelir :dua:

Çok zor :110:
Allahim yardimcinin olsun acil sifalar kolayliklar versin.
İşiniz kötüyse calisirken is arasaniz yada akrabalara cewrenize haber etseniz bulsalar onlarda rahatsiz oldugunuzu bilirler sonucta. Bide masallah size yikilmayip direndiginiz icin sadece sakin olun ve bol bol dua edin buda bir imtihan. İnsallah hersey duzelir :dua:
Insallah canim sende dua et bana canim. Rabbim ferahlik versin yuregime

Çocuk yok sanırım dert etmeyin bu kadar Allah bundan beter etmesin diyin. Bence başka bi iş bulun başka bi şehirde 1 oda 1salon yeter kendinizi toparlayana kadar iş ve ev bulana kadar işsizlik maaşı ile idare eder hemde sizde dinlenmiş olursunuz Allah’a dua edin ona sığının kötü düşüncelerden kurtulun bi abdest alıp namaz kılın tövbe edin bakın nasıl ferahlayacak içiniz umarım herşey daha güzel olur sizin için
Cok saol canim benim. Namazimi kilacagim insallah.

Insallah canim sende dua et bana canim. Rabbim ferahlik versin yuregime
Ettim canim rabbim zorda darda acıda dertte olan herkese yardim etsin. Derdi veren büyük rabbim sana hem şifani hem kolayligini versin insallah

10 bin tl ödenmeyecek rakam değil öncelikle bunu kabul edip ferahlamaya çalışın. Psikiyatri ilaçlarınızı bıraktıysanız yeniden görünüp ilaç kullanmaya başlayın, fazla kaygılısınız.
İş konusunda da süper bir maaş almıyorsanız çıkın. Daha stressiz bir iş arayışına girin.

10 bin tl ödenmeyecek rakam değil öncelikle bunu kabul edip ferahlamaya çalışın. Psikiyatri ilaçlarınızı bıraktıysanız yeniden görünüp ilaç kullanmaya başlayın, fazla kaygılısınız.
İş konusunda da süper bir maaş almıyorsanız çıkın. Daha stressiz bir iş arayışına girin.
Canim 10 000 tl kendi kredim. Esimin icralim olan kredisi 40000 civari

İşyeri güzel olan yer olduğunu sanmıyorum ülkede. İşleri umursamamaya bak. Böyle daraldığında bu para için geri kalan hiçbir olay gram umrumda değil gibi bak olaya. İşte borç bitene kadar sabredeceğini telkinle

Back
X