• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihari dusunuyorum. Tasiyamiyorum bu hayati

Calistigim is yeri iflas etti. Haklarimi alamadim. O yuzden mevcut ihtiyac kredilerimi odehemedim. Evlenince flaan kredi cekip herswyimizi sugunumuzu bile kendimiz yaptik
Allah yardımcınız olsun...sizi uzmek ıstemem..keşke su bankasız gunlere doneydıkde oldugu kadar evlenseydık..annelerımız gibi bir somyada oturup bu huzur kacıran olmeyı dusundurecek borclara girmeseydık...sadece sızın ıcın degil kendimide dahıl ediyorum...uzulmeyın...cok var sızın durumunuzda...ne borclar odenıyor biityor...canınız sagolsun....bu can sızın degilki kıyasınız...Allahın emanetı bu can bizlere...

Merhaba, şartları falan nedir bilmiyorum ama sağlığınızı böyle etkiliyorsa çalışamaz raporu alamaz mısınız? Belki o durumda maaşınız kadar olmasa da bir geliriniz olur. Ailelerden böyle durumlarda ekstra destek gelmeai gerekirken bazen böyle olabiliyor işte... Allah yardımcınız olsun.

her kışın sonunda bahar gelir, Dağlardaki karlar erir çiçekler açar. bulutların ardındaki aydınlık pencerelerimizden girip evimizi aydınlatır.
eğer biz insanlar bunların olacağını bilmesek atlatabilir miyiz ki kışı.
sabret RABBİM bu kötü günlerin ardından sana güzel günleri hediye edicektir.

Merhaba. 32 yasindayim. Dogustan kalp hastasiyim. Kalbimin sag tarafinda buyume de basladi. 3 yil calistigim firma iflas etti. Haklarimi alamafim ise giremedim. Icralik olduk. Esimde bende calisiyoruz. Esimin maasinda icra var. Benim suan calistigim herde sorunlarim var. Stresli bir isim var. Kalbime iyi gelmiyor
Isten cikmak istiyorum. Maddi durumumuz yok. Calismaya sagligim el vermiyor. Psikolojim bozuldu yardim aldim ilac kullandim. Esimle is yuzunden surekli tartisiylruz isten cik diyor. Ciksam gecinemeyecegiz. Busefer benim kredimde icralik olacak. Kendi babamin evinde kirada duruylrum
Her ay kiraya zam yapmak istiylr
Surekli konusurken sirtimdan inin sizi tasidigim yeter diyor. Annemle babam bosandilar. Artik tasiyamiyorum. Ve sagligimdan oluyorum. 10 000 tl kredi borcum var. Onu bitirsem evimde olurdum. Cikazdayim. Nasim basa cikacagim bu durumla.

Sıkma canını neler neler geçiyor Allah yardımcınız olur elbet eşinizle birbirinize destek olun bu her şeye değer

Tuzu kuru diye düşünme.
Bir hiç uğruna çok daha fazla katı parayı çöpe atmış biri olarak yazıyorum.
10 bin çok çok küçük bir borç.
Aylık taksitiniz ne kadar bilmiyorum.
Ama seni bu kadar strese sokan işten kurtul gerekirse günü birlik çalış.
Evde bir şeyler yap ne bileyim.
Önce rahatlaman gerekiyor çünkü.

Ölümü düşünme genciz, hepimiz neler yaşıyoruz hepsi aşılır.
Yeter ki sağlık olsun.

Back
X