İntiharın eşiğindeyim

Kadersiz1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
67
41
38
33
İyi geceler sevgili kk hanımları
Benim derdim uzun okuyupta destek olursanız sevinirim her yoruma açığım
9 yıllık ilişki sonunda evlendik ne düğünüm ne kınam ne nişanım istediğim gibi olmadı sadeydi durumları (vardıda bana) yoktu
İstenmeyen bi gelinim herseye eyw dedim istdan baska bi şehire tasındık kiraları uygun geçim ederiz diye öyle öğrenci evi gibi bi evde tuttular onada eyw dedim
Eşim iyi cocuktur kalbinde kötülük yoktur zamanında babası şirket açmış üzerine borçlu çoğu yere ondan sebep sigortalı bir işe giremiyor yasadığımız sehrde ufak tefek işler yapıyordu daha 3 aylık evliyim bu arada buralara tasındık tüm ailesi bize destek olcaktı ama nanay kimse ne yiyonuz ne içiyonuz demedi bu hikayenin iyi bi yanı yok Fakirlik bi yana derken eşim tutuklandı çekten aranması cıkmış megersem yapayalnız kaldım kendi ailemde sırt cevirdi onun ailesi hergün baskı uyguluyo çalış biz kiranı ödeyemeyiz diye iyce bunaldım calısma gücü bulamıyorum kendimde tek basıma evimdeyim o kadar yanlızımki dua edin bana ayaga kalkma gücü bulayım diye

İyi geceler sevgili kk hanımları
Benim derdim uzun okuyupta destek olursanız sevinirim her yoruma açığım
9 yıllık ilişki sonunda evlendik ne düğünüm ne kınam ne nişanım istediğim gibi olmadı sadeydi durumları (vardıda bana) yoktu
İstenmeyen bi gelinim herseye eyw dedim istdan baska bi şehire tasındık kiraları uygun geçim ederiz diye öyle öğrenci evi gibi bi evde tuttular onada eyw dedim
Eşim iyi cocuktur kalbinde kötülük yoktur zamanında babası şirket açmış üzerine borçlu çoğu yere ondan sebep sigortalı bir işe giremiyor yasadığımız sehrde ufak tefek işler yapıyordu daha 3 aylık evliyim bu arada buralara tasındık tüm ailesi bize destek olcaktı ama nanay kimse ne yiyonuz ne içiyonuz demedi bu hikayenin iyi bi yanı yok Fakirlik bi yana derken eşim tutuklandı çekten aranması cıkmış megersem yapayalnız kaldım kendi ailemde sırt cevirdi onun ailesi hergün baskı uyguluyo çalış biz kiranı ödeyemeyiz diye iyce bunaldım calısma gücü bulamıyorum kendimde tek basıma evimdeyim o kadar yanlızımki dua edin bana ayaga kalkma gücü bulayım diye
nıye calısmıyorsunuz onu anlamadım
esınız ıcın gecmıs olsun ınsallah bır an evvel cezası bıter
aıleler evlenen cocuklarının ev gecımını saglamak yardımcı olmak zorunda degıl kı
maddı olarak yeterlı guce sahıp ınsanlar evlenıp yuva kurmalı bukadar borc harc varken evlılık ıcın acele etmeseydınız keske
sız kendınız dıyorsunuz bırde ıstenmeyen gelınım dıye gonul rızaları yokmus yanı evlılıgınıze
hem zorunda degıllerken esınız yanınızdayken ılgılenmelerını ıstıyorsunuz ıstenmeyen gelın olmanıza ragmen
hem calısamam dıyorsunuz

tabıkı calısmalısınız sızı ıstemeyen ınsanlardan harclık mı alacaksınız bu gucunuze gıtmelı halbukı
sız kendı aılenızın once yanınızda olmasını saglayın oyle ıntıhar falan olmaz guzel kardesım yanlıs dusunceler onlar cık o dusunceden bukadar basıt mı hersey ya

Birinin üzerinde borç var diye sigortalı işe giremez diye bişey yok...Eşin seni kandırmış...Önceden sabıkası vardır o yüzden işe alınmayacagını biliyordur...

Ailene ne demeli...Neden seni yalnız bıraktılar bu kadar orasına açıklık getirmemişsin...

Çalılacaksın tabiki, kimseden para bekleme...Çocuk yok gençsin bi iş bulursun..Gücüm yok deme çalışarak güç kazanacaksın

nıye calısmıyorsunuz onu anlamadım
esınız ıcın gecmıs olsun ınsallah bır an evvel cezası bıter
aıleler evlenen cocuklarının ev gecımını saglamak yardımcı olmak zorunda degıl kı
maddı olarak yeterlı guce sahıp ınsanlar evlenıp yuva kurmalı bukadar borc harc varken evlılık ıcın acele etmeseydınız keske
sız kendınız dıyorsunuz bırde ıstenmeyen gelınım dıye gonul rızaları yokmus yanı evlılıgınıze
hem zorunda degıllerken esınız yanınızdayken ılgılenmelerını ıstıyorsunuz ıstenmeyen gelın olmanıza ragmen
hem calısamam dıyorsunuz

tabıkı calısmalısınız sızı ıstemeyen ınsanlardan harclık mı alacaksınız bu gucunuze gıtmelı halbukı
Kimseden bişey istemiyorumki tek istediğim azıcık destek ben daha acımı yasıyamadan evimi dağıtmak istediler 15 yasından beri çalışıyorum ben gocunmam çalışmaktan ama yanlız çok zor bunu bilemezsiniz ön yargınıza saygı duyuyorum

Birinin üzerinde borç var diye sigortalı işe giremez diye bişey yok...Eşin seni kandırmış...Önceden sabıkası vardır o yüzden işe alınmayacagını biliyordur...

Ailene ne demeli...Neden seni yalnız bıraktılar bu kadar orasına açıklık getirmemişsin...

Çalılacaksın tabiki, kimseden para bekleme...Çocuk yok gençsin bi iş bulursun..Gücüm yok deme çalışarak güç kazanacaksın
Yok sabıkası yüklü bir borç olduğu için iş veren maliyle sıkıntıya girerim diyor çalışıcam ama gücüm tükenmiş gibi

Hepinizin yazdıklarını ağlayarak okuyorum bu bi isyan değil ama bu bomboş evden miğdem bulandı hersey çok fazla üstüme geliyor hayatımın en zor günlerini yasıyorum aile kavramına olan inancımı kaybettim

Kimseden bişey istemiyorumki tek istediğim azıcık destek ben daha acımı yasıyamadan evimi dağıtmak istediler 15 yasından beri çalışıyorum ben gocunmam çalışmaktan ama yanlız çok zor bunu bilemezsiniz ön yargınıza saygı duyuyorum
ne onyargısı yahu yazdıklarımdan gercekten bunu mu anladınız pes
sıze ıyı geceler

cok uzuldum yasadiklariniza, ozellikle ailelerin de size sirtini donmesi kismina...
peki esinizin akibeti ne olacak, kac zaman kalacagi belli mi?
ben ailelerinizde cok buyuk suc gordum, dar zamaninizda yaninizda olmayacaklarsa hic olmasinlar daha iyi.. Allah insaf versin hepsine..

cok uzuldum yasadiklariniza, ozellikle ailelerin de size sirtini donmesi kismina...
peki esinizin akibeti ne olacak, kac zaman kalacagi belli mi?
ben ailelerinizde cok buyuk suc gordum, dar zamaninizda yaninizda olmayacaklarsa hic olmasinlar daha iyi.. Allah insaf versin hepsine..
Mahkemeye çıkarsa serbest kalır dedi avukatı ama süreç uzun 6 ayada çıkar 1 seneyede :( beni en çok yıpratan da o cabuk ilerlese bu kadar yıkılmazdım aileler iki tarafta 5 para etmez kendimce kurduğum küçücük bi ailem vardı oda yıkılmak üzere ne yapıcagımı bilmiyorum Rabbim yardım etsin sağol Allah razı olsun yanlızlıktan o kadar bunaldımki dertleşmek için açtım postu zor o kadar zorki tek kalmak düşmanım yasamasın

Intihar edersen ahiretini yakarsin. Dini boyutunu bir ac oku bakalim ondan sonra tekrar dusun.

Umarim esin en kisa zamanda cikar. Simdi senin bir an once kendini toparlayip calisip kendi ayaklarin uzerinde durman gerek. Kimseden yardim bekleme, zaten evlenmenizi bile istemiyorlarmis. Asla yardim edeceklerini dusunmuyorum. Babasi yaptigi pisligi temizleyip oglu ordan cikartsa keske..

Intihar edersen ahiretini yakarsin. Dini boyutunu bir ac oku bakalim ondan sonra tekrar dusun.

Umarim esin en kisa zamanda cikar. Simdi senin bir an once kendini toparlayip calisip kendi ayaklarin uzerinde durman gerek. Kimseden yardim bekleme, zaten evlenmenizi bile istemiyorlarmis. Asla yardim edeceklerini dusunmuyorum. Babasi yaptigi pisligi temizleyip oglu ordan cikartsa keske..
O kadar karaktersizki asla umurunda değil moralimi yerle bir etmekten başka bir seye yaramaz bi insan tez zamanda çıksa kimseden bişey istemedik azıcık aşımızdı olana kanaat gerdik böyle olmamalıydı ...

Daha daha kötülerini,üst üste yaşayan biri olarak yazayım.
her gecenin bir sabahı varmış.

o gücü şuan kendinizde bulmamanızı anlıyorum.
fakat,çalışmanız lazım.
hem maddi açıdan destek olur,hemde size iyi gelir.
öyle evde oturarak düşünüp kafayı yersiniz.
allah kavuştursun sizi 🙏

Daha daha kötülerini,üst üste yaşayan biri olarak yazayım.
her gecenin bir sabahı varmış.

o gücü şuan kendinizde bulmamanızı anlıyorum.
fakat,çalışmanız lazım.
hem maddi açıdan destek olur,hemde size iyi gelir.
öyle evde oturarak düşünüp kafayı yersiniz.
allah kavuştursun sizi 🙏
Sağol Allah razı olsun Allah kimseye tasıyamıycagından fazla yük vermezmiş ama yinede dayanamıyor insan isyankar etmesin Allah cümlemizi sağolasın bi toparlansam baska isteğim yok

Back
X