- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Kadersiz1111
Ayıp etmişler gerçektenAileme hep destek oldum ama asıl travmayı onlar yasattı bana yüz cevirerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıp etmişler gerçektenAileme hep destek oldum ama asıl travmayı onlar yasattı bana yüz cevirerek
Calısmayıp nasıl geciniyorsunuz?İyi geceler sevgili kk hanımları
Benim derdim uzun okuyupta destek olursanız sevinirim her yoruma açığım
9 yıllık ilişki sonunda evlendik ne düğünüm ne kınam ne nişanım istediğim gibi olmadı sadeydi durumları (vardıda bana) yoktu
İstenmeyen bi gelinim herseye eyw dedim istdan baska bi şehire tasındık kiraları uygun geçim ederiz diye öyle öğrenci evi gibi bi evde tuttular onada eyw dedim
Eşim iyi cocuktur kalbinde kötülük yoktur zamanında babası şirket açmış üzerine borçlu çoğu yere ondan sebep sigortalı bir işe giremiyor yasadığımız sehrde ufak tefek işler yapıyordu daha 3 aylık evliyim bu arada buralara tasındık tüm ailesi bize destek olcaktı ama nanay kimse ne yiyonuz ne içiyonuz demedi bu hikayenin iyi bi yanı yok Fakirlik bi yana derken eşim tutuklandı çekten aranması cıkmış megersem yapayalnız kaldım kendi ailemde sırt cevirdi onun ailesi hergün baskı uyguluyo çalış biz kiranı ödeyemeyiz diye iyce bunaldım calısma gücü bulamıyorum kendimde tek basıma evimdeyim o kadar yanlızımki dua edin bana ayaga kalkma gücü bulayım diye
Borçları ödememek için ise girmiyordurBirinin üzerinde borç var diye sigortalı işe giremez diye bişey yok...Eşin seni kandırmış...Önceden sabıkası vardır o yüzden işe alınmayacagını biliyordur...
Ailene ne demeli...Neden seni yalnız bıraktılar bu kadar orasına açıklık getirmemişsin...
Çalılacaksın tabiki, kimseden para bekleme...Çocuk yok gençsin bi iş bulursun..Gücüm yok deme çalışarak güç kazanacaksın
İyi geceler sevgili kk hanımları
9 yıllık ilişki sonunda evlendik ne düğünüm ne kınam ne nişanım istediğim gibi olmadı sadeydi durumları (vardıda bana) yoktu
İstenmeyen bi gelinim herseye eyw dedim istdan baska bi şehire tasındık kiraları uygun geçim ederiz diye öyle öğrenci evi gibi bi evde tuttular onada eyw dedim
Eşim iyi cocuktur kalbinde kötülük yoktur zamanında babası şirket açmış üzerine borçlu çoğu yere ondan sebep sigortalı bir işe giremiyor yasadığımız sehrde ufak tefek işler yapıyordu daha 3 aylık evliyim bu arada buralara tasındık tüm ailesi bize destek olcaktı ama nanay kimse ne yiyonuz ne içiyonuz demedi bu hikayenin iyi bi yanı yok Fakirlik bi yana derken eşim tutuklandı çekten aranması cıkmış megersem yapayalnız kaldım kendi ailemde sırt cevirdi onun ailesi hergün baskı uyguluyo çalış biz kiranı ödeyemeyiz diye iyce bunaldım calısma gücü bulamıyorum kendimde tek basıma evimdeyim o kadar yanlızımki dua edin bana ayaga kalkma gücü bulayım diye
Birinin üzerinde borç var diye sigortalı işe giremez diye bişey yok...Eşin seni kandırmış...Önceden sabıkası vardır o yüzden işe alınmayacagını biliyordur...
Ailene ne demeli...Neden seni yalnız bıraktılar bu kadar orasına açıklık getirmemişsin...
Çalılacaksın tabiki, kimseden para bekleme...Çocuk yok gençsin bi iş bulursun..Gücüm yok deme çalışarak güç kazanacaksın
borcu odememek icin sigortali calismiyor sanirim arkadasin esiBirinin üzerinde borç var diye sigortalı işe giremez diye bişey yok...Eşin seni kandırmış...Önceden sabıkası vardır o yüzden işe alınmayacagını biliyordur...
Maaşa haciz gelir. Sanırım bu sebepten.Birinin üzerinde borç var diye sigortalı işe giremez diye bişey yok...Eşin seni kandırmış...Önceden sabıkası vardır o yüzden işe alınmayacagını biliyordur...
Calisirsan kafani dagitirsin ve para kazanirsinİyi geceler sevgili kk hanımları
Borç bireyseldir.borcu odememek icin sigortali calismiyor sanirim arkadasin esi
e simdi evlenmisler sanirim hukuken bu borc esede dusuyor